Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

tatlım artık bayram olayını düşünme sil aklından bu saatten sonra arayıpp ,kusura bakmayın aramadık demezler heralde kuzumm..bunu düşünüp sıkma canını...hem daha ortada bişey yok..nişanlı sözlüyken aramasa neyse..haa arasa hoş olurdu benm erkek arkadaşımın annesi aradı konuştular bayramda..ama aramasa annem düşmezdi bu konunu üstüne canım..dediğim sebpten dolayı..sıkma canını öfkeylede birşey yapma..erkek arkadaşın bahsediyormu gelcekleri gün tarihi hakkında birşey söylüyormu canım??

yanımda annesini aradı annesine dedi ki duygumunannesini neden aramadın dedi anneside eve gelince konuşalım demiş.

eve gidincede demişki sen karışma benim işime...

yanımda annesini aradı annesine dedi ki duygumunannesini neden aramadın dedi anneside eve gelince konuşalım demiş.

eve gidincede demişki sen karışma benim işime...

canım o başsağlığı olayından böyle yapmış olabilir,ya da hanı ne bileyim sık sık rahatsız etmeyelim nasılsa gitmeden araycağız diye dusunmuş olabilir..böyle şeyler olur tatlım,önemli olan anneninde kayınvaldenide idare etmen...:1::1:annen niye aramadılar dediğinde annecim şöyle olmuştur böyle olmuştur de..alttan al canım..şimdiden olumsuz düşünmelerine izin verme

duyguu sakin ol tatlım yaa :)

valla bak oluyor boyle seyler hersey sutliman gidicek bişey yok, iki farklı aile iki farklı kultur iki farklı dusunce yapısı biraraya geldimi illaki cıkıyor birşeyler

haftasonuna daha var.. sevgilin bişey demiyomu

bak bizde bize gelinmeden once.. hatta söz gunu bile anneler arasında tel le falan konusulmadı

sevgilim bana sordu ben annme sordum su gun su saatte gelin dedim ve bu kadar.. geldiler.. oncesinde ne biz aradık ne onlar aradılar...

tanısma gunu de kendi muhabbetlerinden sıra bize gelmedi sadece bayramdan sonra isteme-söz olsun dendi ama annem kesin tarih veremem dedi

sonra yine karsı tarafdan yada bizden arama falan olmadı kesin tarih icin, annem su gun uygun heralde dedi bende askıma soledim oda ailesine bole kararlastırıldı hersey

yuzyuze iken sadece kim gelecek kim gelmeyecek kac kişi oluck muhabbeti yapıldı

yani bizim ilişkide olayı yonlendiren hep askımla beniz... aileleri kendi haline bırakırsak bizdede bole problemler cıkrdı
diorum ya sen ve sevgilin..

siz hallediceksiniz siz bulucaksınız arayı.. sevgilinin ne konustugu ne dusundugu ve ne yaptıgı cok onemli bole anlarda

valla bak oluyor boyle seyler hersey sutliman gidicek bişey yok, iki farklı aile iki farklı kultur iki farklı dusunce yapısı biraraya geldimi illaki cıkıyor birşeyler

bak bizde bize gelinmeden once.. hatta söz gunu bile anneler arasında tel le falan konusulmadı

sevgilim bana sordu ben annme sordum su gun su saatte gelin dedim ve bu kadar.. geldiler.. oncesinde ne biz aradık ne onlar aradılar...

tanısma gunu de kendi muhabbetlerinden sıra bize gelmedi sadece bayramdan sonra isteme-söz olsun dendi ama annem kesin tarih veremem dedi

sonra yine karsı tarafdan yada bizden arama falan olmadı kesin tarih icin, annem su gun uygun heralde dedi bende askıma soledim oda ailesine bole kararlastırıldı hersey

yani bizim ilişkide olayı yonlendiren hep askımla beniz... aileleri kendi haline bırakırsak bizdede bole problemler cıkrdı

siz hallediceksiniz siz bulucaksınız arayı.. sevgilinin ne konustugu ne dusundugu ve ne yaptıgı cok onemli bole anlarda

canım senin sözün ne zamandı...ayarladınmı giyeceğiniiii ayy çok heycanlııııı:34::16::16::16::16::26:

canım senin sözün ne zamandı...ayarladınmı giyeceğiniiii ayy çok heycanlııııı:34::16::16::16::16::26:

son 5 gün canım :52:

çizelge de 6 yazıyor ama o 11ine goreydi suan son durumlara gore

10 una alındı :52:

evet kıyafet işini de dun hallettik geriye pek bişey kalmadı .. :61:

pastamızı secicez annem katalog alıcak yarın.. bide menumuzu olusturmadık henuz kesin olan tek sey dolma sarılcagı

heyecanlı cidden... valla zaman yaklastıkca uykularım da kacmaya basladı.. gecen haftaya kadar pek takmıyodumm

:36::36:

son 5 gün canım :52:

çizelge de 6 yazıyor ama o 11ine goreydi suan son durumlara gore

10 una alındı :52:

evet kıyafet işini de dun hallettik geriye pek bişey kalmadı .. :61:

pastamızı secicez annem katalog alıcak yarın.. bide menumuzu olusturmadık henuz kesin olan tek sey dolma sarılcagı

heyecanlı cidden... valla zaman yaklastıkca uykularım da kacmaya basladı.. gecen haftaya kadar pek takmıyodumm

:36::36:

sizin nişan gibi olcak dimi canım ayrıca nişan olmıcak yanı ayyyy ne guzell..nasıl bişey giyeceksinnn....bizimkilerde inşallah cumartesi sabah çıkacaklar yola..öğlene gelirler..sonra neolur bilmiyorum:27::30::30::30::30:

canım o başsağlığı olayından böyle yapmış olabilir,ya da hanı ne bileyim sık sık rahatsız etmeyelim nasılsa gitmeden araycağız diye dusunmuş olabilir..böyle şeyler olur tatlım,önemli olan anneninde kayınvaldenide idare etmen...:1::1:annen niye aramadılar dediğinde annecim şöyle olmuştur böyle olmuştur de..alttan al canım..şimdiden olumsuz düşünmelerine izin verme

valla ilk bikaç gün dediğin gibi davranıyodum ama dün anname dedim ki ararsa sende ağzına geleni söyle dedim. babane yaa dul kızmıyım ben bu ne naz niyaz.

herşey bi yana ailem bi yana. sevgilimi çok seviyorum ama hiçkimse ailemden daha değerli olamaz. heleki naz yapmaya çalışan bi kaynana hiç umrumda olmaz:20:

cnm cidden çok sinirliyim yani şu an beni arasa tek diyceğim şey gelmeyin istemeye filan demek olucak.

sende haklısın ttalım ama annemle annesi bizzat yüzyüze görüştüler. annesi anneme dedi ki ben seni aricam.

e hani arama???

3 ay önce sölemişti bunu cidden anlatırken bile sinirlerim zıplıyor:47:

konuyu ne heyecanla açmıştım ya :50:

canım elbbette ki önce ailen...bunda hemfikiriz..fakat dediğin gibi yapsan dahamı mutlu olacaksın..bu konuyu sevgiline aç ozaman canım , konuşmuyomusunuz kendi aranızda falan de...heycanını kaybetme yine sen

canım elbbette ki önce ailen...bunda hemfikiriz..fakat dediğin gibi yapsan dahamı mutlu olacaksın..bu konuyu sevgiline aç ozaman canım , konuşmuyomusunuz kendi aranızda falan de...heycanını kaybetme yine sen

heyecan filan kalmadı tatlım:5: sizin de canınızı sıkmak istemiyorum yaa:43:

ben öle bi yapım yok ki diyemem sevgilime annen niye aramadı. o zaman ne anlamı kaldı aramalarının ben arattırdıktan sonra??

bu konuda hassasım kendileri ben hiçbi tepkide bulunmadan aramalıydılar

heyecan filan kalmadı tatlım:5: sizin de canınızı sıkmak istemiyorum yaa:43:

ben öle bi yapım yok ki diyemem sevgilime annen niye aramadı. o zaman ne anlamı kaldı aramalarının ben arattırdıktan sonra??

bu konuda hassasım kendileri ben hiçbi tepkide bulunmadan aramalıydılar

hayır kuzummm annen niye aramadı deme sende..ne zaman gelmeyi düşünüyorsnz çk heycanlym falan daha elbise vs vs bakıcam dersinn..binbir türlü yolu var bunu söylemenin canım..ağırlığını boz demiyorumki sana..

hiçte canımız sıkılmaz canım..sevinçlerimiz kadar üzüntülerimizi de paylaşmalıyız elbette..böyle şeyler bakk herkeste olabiliyor tatlım,hani iş ciddiye binince böyle şeyler olur derler ya cidden oluyormuş,eminim düzelceksenn bu ruh halınde..belki onlarda bu hafta sonu gelcekledir bayramdan sonra ki hafta bu hafta ama yakın olduğunz için 2 3 gun önce aramayı düşündüler belkide canım..olumlu düşünelim

hatayı baştan yapmıssınız bence..

ne demek ben seni arıcam? oglan annesimi karar veriyomus bole seylere... evinize cagırcak olan sizsiniz siz ne zaman cagırıosanız o zaman gelcekler...

bunda denmeyecek bişey yok tatlım isteme söz tarihlerini kız tarafı belirler sonucta onların evinde olacak sey bunlar kız ne zaman uygunsa o zaman... o lafı senin annenin soylemesi gerekiyodu ben seni arıcam die, neden onun demesine izin verdiniz...

bizde annemin onayından gecti hep tarihler o gun geldiklerindede ben size kesin tarih veremem dedi sonradan verdi tarihi...

ailen onemli evet ama boyle bişey yuzunden de sevdigin insanla mutlulugundan vazgecme, ortada vazgecirilcek durum yok cunku.. kaynanalara bakma sen hangisi dogru ki? parmakla gosterilir yani

oglan annelerine bişeyler oluyo iş ciddiye binince.. benim kaynanamda hiç az degil ama takmıyorum artık onu.. oglunu alıcam kapımıda kapıycam kopruyu gecene kadar cekiliri sıkıntılar ne olmus hemen koyverme kendini yapman gereken sevgilinle konusmak

ailesini idare edip onları size getirtecek olan o... yeri geldmi masaya yumruguunu vurması lazım... ne demek soylemeyem... boyle seyler konusa konusa cozulur, böle dusunme ilişkiler hep bu yuzden yara alıyor, iletişimsizlik yuzunden...

onu diyemem bunu diyemem diye kırk takla atıyoruz halbuki konussak cozulecek olan seyler icin.. senide anllıyorum beni istemeye gelin demiş gibi olmak istemiosun

ama sen zaten bu yola girmişsin tatlım... artık cekinilcek bi durum yok... sevgiline annen bu konuda ne dusunuyo bi sorun mu var diye sorabilirsin illaki aralarında konusluyordur, konusmalardan senide haberdar etsin ne diomus annesi...

işime karısma ne demek ya.. evlenecek yasa gelmiş hala cocuk mu sanıyo sevgilini anlamadım.. sevgilinin biraz sert cıkması ve annesinin aklındakileri ogrenmesi sana soylemesi lazım

Son düzenleme:
tatlım annesinin aramasını beklememizdeki neden aslında mayıs ayında geliceklerdi ama kaynanası ölüm döşeğindeydi.

kaynanamla ilgili durum çözüldükten sonra ben aricam dedi seni anneme annemde tamam dedi.

kaynanası vefat edeli 3 ay oluyor. 1 kere bile aramadı annemi.

sebepte annem başsağlığı için aramadığı için.

annem de kaynanan öldü gel kızımı al gibi olmasın diye aramadı.

ama bana söyledi başları sağolsun diye...

diyorum ya cnm erkek arkadaşım bayramda benim yanımda aradı annesini duygumun annesini neden aramadın diye

annesi de dediki eve gel konuşalım

öbür gün sordum ne konuştunuz diye sevgilimin bana söylediği şey

annem dedi ki sen karışma bu işe..

e şimdi gelde sinirlenme.

annemde gözüm tutmadı bu aileyi diyip duruyor. zaten zor bela ikna etmiştik.

gezme o çocukla daha fazla diyip duruyor ve emini annesi aradığında annem sert davranacak ki davransında gerçekten umrumda değil

ne yaptığının farkında değiller çünkü:5:

canım bizdede bayram öncesi aradı bi,gelcez diye konuşuldu sonradan tarih vermek için aradı musait olrusanız geliriz diye,hafta içi diye söylediler uygunmusunuz annemlerde çalıştığımız için musait değiliz dediler hafta sonuna alındı...bayramda bida aradı bida sordu annemde tekrar musaitiz dedi kısmet bakalım....yanı ben söylyrdm ama erkek arkadşaımla konuşuyrdm bu konuları su gunmu olsun bugunmu olsun diye...sende uygun bir dille söyle canım...belki sıkıntı ettiğini gibi bişey yoktur...

canım bizdede bayram öncesi aradı bi,gelcez diye konuşuldu sonradan tarih vermek için aradı musait olrusanız geliriz diye,hafta içi diye söylediler uygunmusunuz annemlerde çalıştığımız için musait değiliz dediler hafta sonuna alındı...bayramda bida aradı bida sordu annemde tekrar musaitiz dedi kısmet bakalım....yanı ben söylyrdm ama erkek arkadşaımla konuşuyrdm bu konuları su gunmu olsun bugunmu olsun diye...sende uygun bir dille söyle canım...belki sıkıntı ettiğini gibi bişey yoktur...

bak senin ne güzel aramış sürekli anneni. erkek tarafı dediğin böyle olur yaa

hayatım benim mi erkek arkadaşıma söylemem lazım onun mu bana söylemesi lazım??

ya bayramdan sonraki hafta dendi işte bu hafta o hafta bu nasıl biz tutarsızlık.

ne zaman aricaklar gelmeden 1 gün önce mi??

onlar aradığı zaman benle annemde ailenin diğer fertlerine açıcaz konuyu bunu da biliyolar.

en azından gelmeden 1 yada 2 hafta kadar önce aramaları gerekirdi! neyin hesabını yapıyolar çözebilmiş değilim.

erkek arkadaşıma da bu konuyu açmak istemiyorum. soğuyorum her geçen dakika. en iyisi hiç başlamamışken bitirmek bu söz nişan işini:43:

Son düzenleme:
siz ne kadardır birliktesiniz tatlım??? bu kadar ciddi şeyler konuşulmuşkenn gerisini getirrler olmıcaksa bile bi şekilde söylerler..ama en doğrusu konuşman konuşmadan çözemezsin canımmm

bak senin ne güzel aramış sürekli anneni. erkek tarafı dediğin böyle olur yaa

hayatım benim mi erkek arkadaşıma söylemem lazım onun mu bana söylemesi lazım??

ya bayramdan sonraki hafta dendi işte bu hafta o hafta bu nasıl biz tutarsızlık.

ne zaman aricaklar gelmeden 1 gün önce mi??

onlar aradığı zaman benle annemde ailenin diğer fertlerine açıcaz konuyu bunu da biliyolar.

en azından gelmeden 1 yada 2 hafta kadar önce aramaları gerekirdi! neyin hesabını yapıyolar çözebilmiş değilim.

erkek arkadaşıma da bu konuyu açmak istemiyorum. soğuyorum her geçen dakika. en iyisi hiç başlamamışken bitirmek bu söz nişan işini:43:
bak tatlımm erkek arkadaşın söylemiyor dimii...bende diyorumkı o söylemiyorsa ee ne zaman gelceksiniz deme elbtte ama ne düşünüyrsnz falan filan de...sanki hiç mi konuşulmuoyr bu konu..inan bi konuşssaan bu belirsizlik kafandan silienecek ve rahatlıcaksın...şu sıkıntıların boşuna olduğunu anlayacaksın kuzum...haa evet elbbette önce aramaları lazımdı ama ne düşünüyorlar bunu ancak konuşarak anlarsın tatlımmm

siz ne kadardır birliktesiniz tatlım??? bu kadar ciddi şeyler konuşulmuşkenn gerisini getirrler olmıcaksa bile bi şekilde söylerler..ama en doğrusu konuşman konuşmadan çözemezsin canımmm

6 yıldır birlikteyiz biz.

ne konuşucam ki annesi sen karışma demiş. ben dicem ki ne zaman geliyosunuz o da annesine dicek duygum ne zaman gitceğimizi soruyo dicek.

e gelin beni isteyin gibi nasıl ne zaman geliceksiniz derim ben ya asla yapamam böyle bişey.

aslında asıl merak ettiğim annenini ne zaman ariycağı. bu işe hiç müdahale etmeden o günü bekliyorum.

bak tatlımm erkek arkadaşın söylemiyor dimii...bende diyorumkı o söylemiyorsa ee ne zaman gelceksiniz deme elbtte ama ne düşünüyrsnz falan filan de...sanki hiç mi konuşulmuoyr bu konu..inan bi konuşssaan bu belirsizlik kafandan silienecek ve rahatlıcaksın...şu sıkıntıların boşuna olduğunu anlayacaksın kuzum...haa evet elbbette önce aramaları lazımdı ama ne düşünüyorlar bunu ancak konuşarak anlarsın tatlımmm

bu konuda ağzımı bile açmak gelmiyor içimden ya tüm heveslerim kırıldı.

erkek arkadaşımın bu konuyu açmadığı her saniye ondan 1 adım daha uzaklaştığımı hissediyorum...[/B]

o zaman sabırla bekle hayatım...bayram sonu dediğine göre ya bu hafta ya diğer haftaya gelceklerdir..sen sıkma o guzel canını..yine guzel şeyler düşün..

Back