- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın daha iyi canım gün aşırı da olur.çatlama iğneleri bildiğim kadarıyla 24 saat içinde yeni etki ediyor. İnşallah mutlu haberler verirsin burdan hayırlısı olsun..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.Kizlar bnde bu sabah catlatma ignemi vurdurdum gobekten. Umarim olumlu sonuc alirim. Doktor yarin iliskiye baslayin dedi ama esim sahurda geliyor yarin sahura kadar zaman gecse gec olur mu acaba bu aksamdan baslasak mi bilemedim
Saol canim insallahYarın daha iyi canım gün aşırı da olur.çatlama iğneleri bildiğim kadarıyla 24 saat içinde yeni etki ediyor. İnşallah mutlu haberler verirsin burdan hayırlısı olsun..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
ben bu sabah 10da vuruldum doktor salı akşam 10da ilişki dedi canımYarın daha iyi canım gün aşırı da olur.çatlama iğneleri bildiğim kadarıyla 24 saat içinde yeni etki ediyor. İnşallah mutlu haberler verirsin burdan hayırlısı olsun..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.
Bende bu sabah 9:45 te vurndum. Bana da yarin aksam dedi ama saat vermedi canim. Ne bileyim karar veremedim bazilari garanti olsun diye bu aksamdan basla diyor. Beraber bekleyecegiz sanirim. Ben bayram sabahi test yapmayi dusunuyorumben bu sabah 10da vuruldum doktor salı akşam 10da ilişki dedi canım
Günlerimiz aynı canım benimmm benim doktor klomen verirken olabildiği kadar ilkişkiye girin ilişkiden kaçmayın dedi klomen bitti çatlatma iğnesi verdiği günde pazartesi sabat 10da iğneyi vuracaksın salı akşam 10da ilişki olsun ve sonrasında da adet zamanına kadar gün aşırı ilişki dedi canım. Sendemi benim gibi ilk defa çatlatma iğnesi kullanıyorsun? İnşallah çifte bayram yaşarız yaaaBende bu sabah 9:45 te vurndum. Bana da yarin aksam dedi ama saat vermedi canim. Ne bileyim karar veremedim bazilari garanti olsun diye bu aksamdan basla diyor. Beraber bekleyecegiz sanirim. Ben bayram sabahi test yapmayi dusunuyorum
Evet canim ilk defa oluyorum bnde. Gobekten dediler cok korktum ama acimadi yaniGünlerimiz aynı canım benimmm benim doktor klomen verirken olabildiği kadar ilkişkiye girin ilişkiden kaçmayın dedi klomen bitti çatlatma iğnesi verdiği günde pazartesi sabat 10da iğneyi vuracaksın salı akşam 10da ilişki olsun ve sonrasında da adet zamanına kadar gün aşırı ilişki dedi canım. Sendemi benim gibi ilk defa çatlatma iğnesi kullanıyorsun? İnşallah çifte bayram yaşarız yaaa
Benimde ilk defa ve kalçadan yaptılar canımmm. Bizde bayramdan 1 yada 2 gün önce memlekete gidicez gitmeden kan testi versemmi diye düşübüyorumEvet canim ilk defa oluyorum bnde. Gobekten dediler cok korktum ama acimadi yani![]()
Bnde dusundum de negatif cikarsa diye korkuyorum yada erken biraz belki dogru sonuc cikmaz dedim. Bilmiyorum cok kararsizim. Ben bu gece de iliskiye girmeyi dusunuyodum garantiye almak icin isiBenimde ilk defa ve kalçadan yaptılar canımmm. Bizde bayramdan 1 yada 2 gün önce memlekete gidicez gitmeden kan testi versemmi diye düşübüyorum
Olabilir aslında bana doktor salı akşam 10da dediği için pas geçicem bugünü canımBnde dusundum de negatif cikarsa diye korkuyorum yada erken biraz belki dogru sonuc cikmaz dedim. Bilmiyorum cok kararsizim. Ben bu gece de iliskiye girmeyi dusunuyodum garantiye almak icin isi
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımm inşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririzBende bugun 12.30 vurundum catlatma iğnemi kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun ALLAH kucagimizi bos birakmasin
Bnde mi yarini beklesem daha mi saglikli olur. Ben 3 gun her gece sonra da gun asiri diye planlamistinOlabilir aslında bana doktor salı akşam 10da dediği için pas geçicem bugünü canım
Yumurta çatlatma iğnesinden kaç gün sonra cinsel ilişki olmalıdır?Bnde mi yarini beklesem daha mi saglikli olur. Ben 3 gun her gece sonra da gun asiri diye planlamistin
Inşallah canim benimHadi bakalım hayırlısı olsun canımm inşallah birbirimize güzel haberlerimizi veririz
Canimm kacinci gununde vuruldun catlama igneni? Kac mm olmus yumurtanBende bugun 12.30 vurundum catlatma iğnemi kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun ALLAH kucagimizi bos birakmasin
12.günümde iğneyi vuruldum canım ama yumurtalar kaç mm olmuştuuu inan heycandan unutmuşumm :)Canimm kacinci gununde vuruldun catlama igneni? Kac mm olmus yumurtan