Bayramda sevgilimin annemi araması?

itsmylife_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
1.833
3.981
Merhaba ben yeni üye oldum, 4 yildir tanıdığım biriyle 1 yillik ilişkim var ailesi farkli bi şehirde. Hepsi biliyor iliskimizi. Sevgilimi annemle tanıştırdım 1-2 seneye de söz nişan falan düşünüyoruz.
Annemle tanistirdigim icin bayramda falan aramasi gerektigini düşünüyorum alttan alta sokusturdugum laflari anlamaz gibi yapiyor dalgaya aliyor ciddi soyledigimde de soz nişan olsa neyse ama tanıştık sadece samimiymis gibi arayip soracak miyim sürekli diyor. Mesaji da ben söylemeden atmaz zaten. Ablasiyla sırf 1-2 mesajlasmamiz oldu diye ben mesaj atiyorum bayramda kandilde. Ama annemle yuzyuze tanismis olduklari icin aramasini bekliyorum ama yok katiyyen kabul etmiyor. Cok mu abartiyorum bilmiyorum ama annem konusunda cok hassasim o da bilir bunu babam ben dogmadan ölmüş bu yaşa kadar annem getirdi yani önemsemeden kafama takmadan yapamıyorum

Utanıyordur, erken diye düşünüyordur,mesafeli davranmanın daha dogru olduğuna inanıyordur. Herşey olabilir..
Sevgiliyken bir erkeğin kızın ailesi ile haşır neşir olmasını dogru bulmam bende.. Bir kere görür tanır aile okey ama.. sadece o kadarla kalmalı.. Nişan yaparsınız baktın hala soguk ozaman zaten nişanı at.. Aileni önemsemeyen biriyle çok zor ilerisi

kasma germe zamanla oturur allerji oluşturtma

1-2 seneye kim öle kim kala.
Hemen yüz göz olmaya gerek yok.
Germe adamı.

Bende sevgilimin ailesini aramayı sevmem 6 yıldır beraberiz ve kayın valide adayıyla defalarca görüştüm ama 6 yıl olmuş arada söz yok nişan yok kendisi çok konnuşur ben konuşmayı sevmem mesafeli ve soğuk dururum böylesi daha iyi .
ben kız oldugum için bir agırlığım olsun istiyorum ama sevgilin de erkek aslında anneni bir görüşme de aramalı sormalı mı bilemedim şimdi

söz yok, nişan yok hangi sıfatla arayacak sevgiliniz? çok muhabbet tez ayrılık getirir konu sahibi..

niye arasın haklı bence aferin adama ortada fol yumurta yokken mesafe en güzeli

normalde çok samimi olmadığınız için bayram tebriği için aramayacağınız, ama sokakta yürürken rastladığınız bir tanıdığınızın bayramını kutlamaz mısınız?

Sevdiğiniz insanın ailesine değer verdiğinizi göstermek için güzel bir fırsattır aslında bayram tebriği. İleride işler ciddileştiğinde ailenizin "o kadar tanıştık ettik, bayram seyranlarda bir kere bile aramadı" demelerini ister misiniz? Bu durum ailenizde soru işareti oluşturmaz mı? İçinden gelmiyorsa aramasın ama sevdiğimiz insanın hatrı için bazı şeyleri istemesek de yapmamız gerekir. Sırf gönülleri hoş etmek için...

Diğer mesajlarda da millet ne sıfatla arasın demiş, yarın öbür gün ailenin karşısına çıkıp seni ne sıfatla isteyecekse, o sıfatla araması gerekir. Yani, kızını seven ve değer veren bir adam sıfatıyla. Elbette vıcık vıcık bir samimiyet kurmaya gerek yok ama diğer üyelere soruyorum, bu neyin korkusu böyle yok mesafesini korusunlar, bilmem neler...

Sevgiliniz utanıyor, çekiniyor olabilir ama anneniz bayram tebriğini kötü karşılayacak değildi, aksine hoşuna bile giderdi. Bana göre sevgilin iyi bir fırsatı kaçırmış, tabii seninle ciddi düşünüyorsa...

Ortada bir söz yok neden arasın ki..
Ben olsam kzıımın erkek arkadaşının beni aramasını asla istemem,bu kadar erkenden yüz göz olunmaz..

daha ortada fol yook, yumurta yok. neden arasın ki? seninki haklı bence..

kocamla flört ederken bir tek kocama ulaşamadığımda arardım annesini..
oda uzun yola gittiğinde haber almış mı diye.
böyle vıcık vıcık ilişkiler bana hep abes geliyor doğrusu.

sevgilinin ailesini aramak çok lüzumsuz.kızlara bunu söylüyoruz genelde bi farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…