- 19 Temmuz 2015
- 1.833
- 3.981
-
- Konu Sahibi itsmylife_
kasma germe zamanla oturur allerji oluşturtmaMerhaba ben yeni üye oldum, 4 yildir tanıdığım biriyle 1 yillik ilişkim var ailesi farkli bi şehirde. Hepsi biliyor iliskimizi. Sevgilimi annemle tanıştırdım 1-2 seneye de söz nişan falan düşünüyoruz.
Annemle tanistirdigim icin bayramda falan aramasi gerektigini düşünüyorum alttan alta sokusturdugum laflari anlamaz gibi yapiyor dalgaya aliyor ciddi soyledigimde de soz nişan olsa neyse ama tanıştık sadece samimiymis gibi arayip soracak miyim sürekli diyor. Mesaji da ben söylemeden atmaz zaten. Ablasiyla sırf 1-2 mesajlasmamiz oldu diye ben mesaj atiyorum bayramda kandilde. Ama annemle yuzyuze tanismis olduklari icin aramasini bekliyorum ama yok katiyyen kabul etmiyor. Cok mu abartiyorum bilmiyorum ama annem konusunda cok hassasim o da bilir bunu babam ben dogmadan ölmüş bu yaşa kadar annem getirdi yani önemsemeden kafama takmadan yapamıyorum
Merhaba ben yeni üye oldum, 4 yildir tanıdığım biriyle 1 yillik ilişkim var ailesi farkli bi şehirde. Hepsi biliyor iliskimizi. Sevgilimi annemle tanıştırdım 1-2 seneye de söz nişan falan düşünüyoruz.
Annemle tanistirdigim icin bayramda falan aramasi gerektigini düşünüyorum alttan alta sokusturdugum laflari anlamaz gibi yapiyor dalgaya aliyor ciddi soyledigimde de soz nişan olsa neyse ama tanıştık sadece samimiymis gibi arayip soracak miyim sürekli diyor. Mesaji da ben söylemeden atmaz zaten. Ablasiyla sırf 1-2 mesajlasmamiz oldu diye ben mesaj atiyorum bayramda kandilde. Ama annemle yuzyuze tanismis olduklari icin aramasini bekliyorum ama yok katiyyen kabul etmiyor. Cok mu abartiyorum bilmiyorum ama annem konusunda cok hassasim o da bilir bunu babam ben dogmadan ölmüş bu yaşa kadar annem getirdi yani önemsemeden kafama takmadan yapamıyorum
sevgilinin ailesini aramak çok lüzumsuz.kızlara bunu söylüyoruz genelde bi farkı yok.Merhaba ben yeni üye oldum, 4 yildir tanıdığım biriyle 1 yillik ilişkim var ailesi farkli bi şehirde. Hepsi biliyor iliskimizi. Sevgilimi annemle tanıştırdım 1-2 seneye de söz nişan falan düşünüyoruz.