• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda kıza sözlüsü ne alır

esra0054

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
3
0
36
34
İstanbul
Merhaba arkdaşlar ben sözlü bir bayanım sizce Ramazan bayramında erkek tarafı ve kız tarafı ne alır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnde sözlüym bildgm kadaryla sana kıyafet alrlar neye ihtiyacn varsa bide yannda mutlaka altn gerekr künye kolye fark etmz ama herkeste böylemidr blmiorm

Bende bilezik alınır diye biliyrm ama bu durum damatla nasıl paylaşılır ben hayatta söyleyemem ☺️

Nisanli iken alinir ama simdi kimse almiyor sahsen ben hic gormedim

Senn söylemen olmz bence zten onun ailesi biliodur adetleri ne alması gerektgni

Benim bulunduğum yörede normalde ramazanın 15.de geline damat tarafından bitli helva diye bilinen helvadan süslü sepet içerisinde gider...Yanınada bayramda giymesi için ya kendisine seçtirilir yada alır gelirler sen değiştirirsin.Takıları alınmayanlarında bu merasimle takılarıda geliyo ama benim takılarım geldi.Bayramlıklarım geldi sadece heee bu arada erkeğe almak istersende bayramlık niyetine bi pantalon gömlek alabilirsin benim bayram sonu düğünüm olduğu için nasipse nişanda aldıklarımızı giyecek eşim.

Çok lüzumsuz adetlermiş bunlar da. Ne gerek var yahu. Almayıverin birşeyler. Ya da sınırlaması olmasın da birbirinize hediye alacaksanız gönlünüzden koptuğu zaman alın.

Ben de sözlüyüm dün beni alışverişe götürdüler kıyafet, ayakkabı , canta ve bilezik aldılar.... Ben gerek yok desem de zorla götürdüler adetmiş bayram da alınırmış ...:1::1::1::1::1:

ay cidden çok luzumsuz hele altın olayı başlı başına saçmalık çünkü zaten düğün yaklaşıyor aileleri boş yere masrafa sokmaktan başka birşey değil..
benim annem eşimi çok seviyor bi gömlek almıştı ama adet olduğundan değil hediye niyetine kayın validemlerde bana alışveriş yapıp getirmişlerdi hiç birini giymiyorum değiştirmedimde..
hoşumada gitmemişti zaten hediye almaları..
eşimde nişanlıyken bayramda alışverişe gittik ama öylesine bana kıyafet almıştı içinden geldiği için
biz nişanlıyken iki şeker bayramı gördükte:1:
bide kaynanamlar iyiki altın felan almamışlar onun parasınıda biz ödüyor olacaktık yoksa:47:

Back