bayrama üç gün kaldı

yaprak02

**Nar Tanesi**
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.449
2.476
133
Ev temizliği, tatil, misafir ağırlama vs.vs. bütün bunlar ićin bize zaman gerekiyor.ben hafta başından buzdolabı fazla günlük yemek ve gıda malzemeleri.bitirmeye çalıştım ki bayram kuramlarına yer kalsın.ayrıca bu günden itibaren fazla iş çıkmaması için kolay kap çıkarmayan yemek , ya da sipariş yapacam.üç gün kalan zamanı bayram temizliği, alış verişi ,gidecekler ićin toplanma zamanı, misafir ikram hazırlamaya ayıracam. Yemek sipariş lahmacun tavuk ızgara fırın balık ćiğköfte ya da evde yapılan kolay yemekler patlıcan kebap güveç olabilir.çay saatine ise tahin helva, peynirli helva,kadayıf,kuru pasta,tulumba tatlı,dondurma sipariş olabilir

Bayrama üç gün kaldı.bugün bitti sayılır pazartesi Kurban Bayramı ...buzluklarda etlere yer açalım. Yeni kesilmiş etleri mutlaka kullanmadan dinlendirelim. hafif ikramlar ayarlayalım.

bayram temizliğine daha başlamadim.. canim sıktı bunlari düşünmekten. nasıl olcak diye..
bide hamileyim çalışıyorum.
eşime temizlikçi alalim diyip duruyom yok nerdeeee
neymiş ben temizlikçiye para vermem... ben veriyim dediğimde olmaz diyo.

Yüzeysel yap.senin içinde hareket olur.boşver.önemli olan sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…