Bayrama buluşma için yardım imaj önerilerine ihtiyacım var

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
hepinize çok teşekkür ederim ama buluşmayı iptal ettim istemeyerek .. bu buluşma beni çok heyecanlandırmıştı hafta içi giremediğim için konuyu şimdiden açmıştım .. özür dilerim sizi de meşgul ettim ..
..

Eklentiler

• $page.jpg
    $page.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:
canım sen şimdi hangisini seçiyoruz diye mi soruyorsun anlamadım ben :44: eğer öyleyse 2 de hoşsun.. 4de de spor ,oda güzel ama altına topuklu olmaz onun..pantolon bol zaten.:KK34:

bir de ekleyeyim 3. resmin altına tayt giyeceğim. 2. resmn altına da ince siyah çorap ..

canım sen şimdi hangisini seçiyoruz diye mi soruyorsun anlamadım ben :44: eğer öyleyse 2 de hoşsun.. 4de de spor ,oda güzel ama altına topuklu olmaz onun..pantolon bol zaten.:KK34:

1. sorum hangisi daha çok yakışmış ..
2.si makyaj
3. saç ( malum saçım uzun diil o kadar )
bunlara öneriler bekliyorum ..
çok mu şey istedim :KK50:

3. yü giyme enine çizgiler daha şişman gösterir.4. hoşuma gitti benim saçların zaten düz ve katlı kesim sanırsam temiz olması yeterli başka bişe yapmasanda olur zaten sanırım daha çok gençsin o yüzden doğal olman daha güzel olur.rimel sür bide allık kahve tonda yada şeffaf kirpiklerin çok azsa siyahda sürebilirsin.allığında şeftali tonu olmalı ten rengine gider.dudağına açık renk bi parlatıcı sürebilirsin.ben doğallıktan yanayım herzaman abartıyıda sevmem ama tabi zevk senin...umarım buluşman güzel geçer

3. yü giyme enine çizgiler daha şişman gösterir.4. hoşuma gitti benim saçların zaten düz ve katlı kesim sanırsam temiz olması yeterli başka bişe yapmasanda olur zaten sanırım daha çok gençsin o yüzden doğal olman daha güzel olur.rimel sür bide allık kahve tonda yada şeffaf kirpiklerin çok azsa siyahda sürebilirsin.allığında şeftali tonu olmalı ten rengine gider.dudağına açık renk bi parlatıcı sürebilirsin.ben doğallıktan yanayım herzaman abartıyıda sevmem ama tabi zevk senin...umarım buluşman güzel geçer

çok teşekkür ederim .. evet daha çok gencim ( 18 kadar :KK1: )
şeftali allığım var evet .. gözlerimin içine farklı bi renk çekerim genelde ben .. üstüne de çok ince bi çizgi ile siyah kalem ..
kirpiklerim az o yüzden .. rimel de sürüyorum .. genelde şeffaf yaparım paratıcıyı ..
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için .. yazdığınız için gerçekten .. :KK69:

Son düzenleme:
1. sorum hangisi daha çok yakışmış ..
2.si makyaj
3. saç ( malum saçım uzun diil o kadar )
bunlara öneriler bekliyorum ..
çok mu şey istedim :KK50:

önce tarzını yazsaydın keşke canım .. :44: topuklu giyiyorsan normalde , bi kot pantolon ,spor bir ceketin varsa hoş durur..saçlarını da düz fön çekip önüne hafif bi kıvırm verirsin.. ama illaki bunlar içinden seçilecekse 2 veya 4 diyorum.. makyajda naruto'nun dediği gibi sade yaparsan süper olursun.. 2yi seçersen saçların salık olsun..4ü seçersen topla.ağır makyaj gerçekten komik duruma düşürüyor.ve bozuyor doğallığı...hoş vakitler geçirmen dileğiyle canım

2. daha iyi ama başka seçenek varsa ekle görelim makyajıda bence abartmadan hafifçe uygula yeter saçlarını tam göremediğim için bişey diyemiyorum :108:

bir tasarımcı olarak bunlardan yalnızca ikincisini öneririm. saçların fönlü. gözlerinde rimel. dudaklarına da kırmızı bir ruj ama hafif olacak. sade ve şık olur. yalnız başka alternatifler varsa onlara da bak derim. yardımcı olmaya çalışırım özel mesaj at istersen açık yazmak istemezsen

Son düzenleme:

önce tarzını yazsaydın keşke canım .. :44: topuklu giyiyorsan normalde , bi kot pantolon ,spor bir ceketin varsa hoş durur..saçlarını da düz fön çekip önüne hafif bi kıvırm verirsin.. ama illaki bunlar içinden seçilecekse 2 veya 4 diyorum.. makyajda naruto'nun dediği gibi sade yaparsan süper olursun.. 2yi seçersen saçların salık olsun..4ü seçersen topla.ağır makyaj gerçekten komik duruma düşürüyor.ve bozuyor doğallığı...hoş vakitler geçirmen dileğiyle canım

çok teşekkürler.. bundan bi ceketim var
72lj.jpg

aslında bi tarzım yok önceden daha kızsal giyerdim ama şimdi biraz spora kaçıyorum rahatlık hoşuma gitmeye başladı şıkır şıkırdım önceden ..
aslında daha başka seçenekler de var ama 1 sene öncesi özel günlerde giydiğim şeylerdi 2-3
2. daha iyi ama başka seçenek varsa ekle görelim makyajıda bence abartmadan hafifçe uygula yeter saçlarını tam göremediğim için bişey diyemiyorum :108:

başka seçenek var ama hepsini eklemedim çekip.. bunları pek beğenmediniz sanırım ..
saçlarım pırasa gibi. sadece katlı olduğu için hareket varimsi duruyor.

bir tasarımcı olarak bunlardan yalnızca ikincisini öneririm. saçların fönlü. gözlerinde siyah kalem ve rime. dudaklarına da kırmızı bir ruj. sade ve şık olur. yalnız başka alternatifler varsa onlara da bak derim. yardımcı olmaya çalışırım özel mesaj at istersen açık yazmak istemezsen

teşekkür ederim yazacağım mutlaka :)
bence 3.sü daha güzel.

teşekkür ederim fikriniz için :KK71:

Son düzenleme:
başka kıyafette ekleyebilirsin belki ama yada ilk resimdeki pantolonunu başka bir bluzla kombinleyebilirsin
ama 3. yü bende çıkarmanı öneriyorum bi arkadaşında dediği gibi enine çizgiler daha kilolu gösterir
tabi birde gideceğiniz yerde önemli kıyafet konusunda :)
şimdiden güzel bir buluşma diliyorum canım
umarım gönlünce geçer :KK71:

başka kıyafette ekleyebilirsin belki ama yada ilk resimdeki pantolonunu başka bir bluzla kombinleyebilirsin
ama 3. yü bende çıkarmanı öneriyorum bi arkadaşında dediği gibi enine çizgiler daha kilolu gösterir
tabi birde gideceğiniz yerde önemli kıyafet konusunda :)
şimdiden güzel bir buluşma diliyorum canım
umarım gönlünce geçer :KK71:

çok teşekkür ederim yazınız ve iyi dilekleriniz için..
nasıl bir bluz olabilir acaba ?

X