- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen şimdi hangisini seçiyoruz diye mi soruyorsun anlamadım ben :44: eğer öyleyse 2 de hoşsun.. 4de de spor ,oda güzel ama altına topuklu olmaz onun..pantolon bol zaten.
ıkı veya ucuncu gıy en guzel onlar
3. yü giyme enine çizgiler daha şişman gösterir.4. hoşuma gitti benim saçların zaten düz ve katlı kesim sanırsam temiz olması yeterli başka bişe yapmasanda olur zaten sanırım daha çok gençsin o yüzden doğal olman daha güzel olur.rimel sür bide allık kahve tonda yada şeffaf kirpiklerin çok azsa siyahda sürebilirsin.allığında şeftali tonu olmalı ten rengine gider.dudağına açık renk bi parlatıcı sürebilirsin.ben doğallıktan yanayım herzaman abartıyıda sevmem ama tabi zevk senin...umarım buluşman güzel geçer
bence 4cüyü giy çok özenmiş gibi olma spor güzel olmuş
1. sorum hangisi daha çok yakışmış ..
2.si makyaj
3. saç ( malum saçım uzun diil o kadar )
bunlara öneriler bekliyorum ..
çok mu şey istedim
önce tarzını yazsaydın keşke canım .. :44: topuklu giyiyorsan normalde , bi kot pantolon ,spor bir ceketin varsa hoş durur..saçlarını da düz fön çekip önüne hafif bi kıvırm verirsin.. ama illaki bunlar içinden seçilecekse 2 veya 4 diyorum.. makyajda naruto'nun dediği gibi sade yaparsan süper olursun.. 2yi seçersen saçların salık olsun..4ü seçersen topla.ağır makyaj gerçekten komik duruma düşürüyor.ve bozuyor doğallığı...hoş vakitler geçirmen dileğiyle canım
2. daha iyi ama başka seçenek varsa ekle görelim makyajıda bence abartmadan hafifçe uygula yeter saçlarını tam göremediğim için bişey diyemiyorum :108:
bir tasarımcı olarak bunlardan yalnızca ikincisini öneririm. saçların fönlü. gözlerinde siyah kalem ve rime. dudaklarına da kırmızı bir ruj. sade ve şık olur. yalnız başka alternatifler varsa onlara da bak derim. yardımcı olmaya çalışırım özel mesaj at istersen açık yazmak istemezsen
bence 3.sü daha güzel.
başka kıyafette ekleyebilirsin belki ama yada ilk resimdeki pantolonunu başka bir bluzla kombinleyebilirsin
ama 3. yü bende çıkarmanı öneriyorum bi arkadaşında dediği gibi enine çizgiler daha kilolu gösterir
tabi birde gideceğiniz yerde önemli kıyafet konusunda :)
şimdiden güzel bir buluşma diliyorum canım
umarım gönlünce geçer