BAYRAM..

fndknannesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
497
216
18
Bayramlardan,aile ile biraraya gelinen günlerden nefret ediyorum. Olmadığı için böyle hissediyorum sitem benimkisi en son 2016 bir ailem vardı ne kadar aile denilebilirse işte...Kimsem yok her bayram hüzünlenirim gencim ama huzur evine kapatılan yaşlılar gibi sokağı izlerim gelenim gidenim yok belki 3.günü bi misafir gelir o kadar bayram benim için her bayram öncesi bu kez bayram edeyim diye beklerim,kaç bayram bekledim..Gelmedin.
Not: şükürsüz değilim,geçecek inşaallah ben de bayram edeceğim doyasıya Allah affetsin isyan etmek istemedim..

Son düzenleme:
Aslında daha iyiyim geçtiğimiz yıl bayrama göre şükretmem lazım halime ama biraz hüzünlendim

Bende akşamdan buyana kötüyüm boğazım düğüm düğüm, annemi 8 yıl önce kaybettim babam 700 km uzakta. Kısmet olmadı memlekete gitmek, sabah kalkıp babamin elini öpmek isterdim annemin mezarını ziyaret etmek isterdim.
Herkesin anne babaları 100 yaşına kadar yaşarken benim annem 48 yaşında vefat etti, fazla düşününce isyan ediyorum. Benimki de böyle işte

Babana gitseydin keşke cnm birgün o da olmayacak ben olsam yarın düşerim yola

Aynı hisleri babam için duyuyorum 50 yaşındaydı ne zaman yaşlı bir amca görsem babam nasıl yaşlanırdı nasıl görünürdü diye düşünmekten alamıyorum kendimi...

Bayramlarda somurtkan şirin gibi takılıyorum bayadır emojimde bu

Tanidiklarinizi ziyaret edin. Car kapi gidilecek tek gun bayram bence. Hem insanlar mutlu olur hem siz yanliz olmamis olursunuz.
Herkes ailesiyle ilkgün çok eğreti duruyorum gidince ilkgün zor geçiyor ikinci gün alışıyorum

Yukarıda yazmışlar ama tekrar yazayım huzur evlerine, sevgi evlerine(yetiştirme yurtları) buralara ziyaret edin özellikle yaşlılar o kadar mutlu oluyor ki hem siz mutlu olursunuz hem karşınızda ki insanlar yarın çıkın bir huzurevine gidin ziyaret yapın çok iyi gelecektir

2 yıl önce bayramda annem ve kardeşlerim işl dışındaydı. Çocukları da babaları aldı. Oturdum hüngür foşurt ağlarken komşu geldi. Buyur ettim ama ağlıyordum. İki sohbet muhabbet ettik sonra kalktık avm gittik bir kahve içtik bütün üzüntüm geçti. Aslında çok kalabalığa da gerek yok. Dost olmaya da gerek yok. Bir kahve içimlik arkadaş da yetiyor bazen. Üzme kendini

Kız ne yapacaksın akrabalarla biz bayram gelince ayrı stres yaşıyoruz hepsini görmek zorunda kalacağız diye Anne , baba, kardeş hariç bence gereksiz bisey , kendini hiç demolize etme , mutlu olmak için arkadaşlarınla görüş, turlara katıl, eve kapanma ki depresyona girme, inan bana içindeki boşluk kapanmaz ama kalabalıklar içinde yalnız yaşayan birsürü insan var , düşünceni değiştir ki mutlu olabilesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…