- 8 Şubat 2025
- 497
- 216
- 18
- Konu Sahibi fndknannesi
-
Babana gitseydin keşke cnm birgün o da olmayacak ben olsam yarın düşerim yolaBende akşamdan buyana kötüyüm boğazım düğüm düğüm, annemi 8 yıl önce kaybettim babam 700 km uzakta. Kısmet olmadı memlekete gitmek, sabah kalkıp babamin elini öpmek isterdim annemin mezarını ziyaret etmek isterdim.
Herkesin anne babaları 100 yaşına kadar yaşarken benim annem 48 yaşında vefat etti, fazla düşününce isyan ediyorum. Benimki de böyle işte
Aynı hisleri babam için duyuyorum 50 yaşındaydı ne zaman yaşlı bir amca görsem babam nasıl yaşlanırdı nasıl görünürdü diye düşünmekten alamıyorum kendimi...Bende akşamdan buyana kötüyüm boğazım düğüm düğüm, annemi 8 yıl önce kaybettim babam 700 km uzakta. Kısmet olmadı memlekete gitmek, sabah kalkıp babamin elini öpmek isterdim annemin mezarını ziyaret etmek isterdim.
Herkesin anne babaları 100 yaşına kadar yaşarken benim annem 48 yaşında vefat etti, fazla düşününce isyan ediyorum. Benimki de böyle işte
İnan bende şuan o kafadayım ama çok mümkün görünmüyor maalesefBabana gitseydin keşke cnm birgün o da olmayacak ben olsam yarın düşerim yola
Mekanı cennet olsun İnşallahAynı hisleri babam için duyuyorum 50 yaşındaydı ne zaman yaşlı bir amca görsem babam nasıl yaşlanırdı nasıl görünürdü diye düşünmekten alamıyorum kendimi...
Amin tüm anne ve babalarımız huzur içinde yatsınlar mekanları cennet olsunMekanı cennet olsun İnşallah
Herkes ailesiyle ilkgün çok eğreti duruyorum gidince ilkgün zor geçiyor ikinci gün alışıyorumTanidiklarinizi ziyaret edin. Car kapi gidilecek tek gun bayram bence. Hem insanlar mutlu olur hem siz yanliz olmamis olursunuz.
Sizde bayramlarda tatil ayarlayin simden sonra zaten artik insanlar boyle yapiyorlar.Herkes ailesiyle ilkgün çok eğreti duruyorum gidince ilkgün zor geçiyor ikinci gün alışıyorum
Mantıklı böyle yapcam artıkSizde bayramlarda tatil ayarlayin simden sonra zaten artik insanlar boyle yapiyorlar.
Kız ne yapacaksın akrabalarla biz bayram gelince ayrı stres yaşıyoruz hepsini görmek zorunda kalacağız diyeBayramlardan,aile ile biraraya gelinen günlerden nefret ediyorum. Olmadığı için böyle hissediyorum sitem benimkisi en son 2016 bir ailem vardı ne kadar aile denilebilirse işte...Kimsem yok her bayram hüzünlenirim gencim ama huzur evine kapatılan yaşlılar gibi sokağı izlerim gelenim gidenim yok belki 3.günü bi misafir gelir o kadar bayram benim için her bayram öncesi bu kez bayram edeyim diye beklerim,kaç bayram bekledim..Gelmedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?