bayram programınız nasıl olur

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
canlarım bayram programınız nasıl olur.her sene bellı bı programınız varmıdır esınızle once senın aılen sonra benım gıbı yada bırıncı ıkıncı gun dıyemı ayarlarsınız.

mehaba canım bizim bayram programı hiç değişmez birinci gün evdeyiz ikinci günse eşimin ailesi hemen yan tarafta oturduğu için onlarla başlarız akşama kadar bizmkilerde dahil herkesi bitimiş oluruz

bizde hep dert olmuştur :çok üzgünüm: hep burnumdan gelmiştir bayramlar :çok üzgünüm:

ikimizde ailelerimizden uzaktayız çok isterdim gitmeyi ama maalesef
inşallh kurban bayramına giderim.

biz arefeden eşimin ailesine gideriz ben 2 günü kendi aileme giderim eşim gelemiyor çünkü çalışıyor ama bu konuda ufak çapta bir kavga edecez gibime geliyor

biz ilk gün annemlere kayınvalidemlere yani çıkarız bir üstümüzde oturuyo ikinci gün kendi annemlere gideriz genelde sonrada diger günlerdede eşimle başbaşa gezeriz

benim malesef hic bir programim yok cünkü burda bayramda yok benim icin en azindan bir tek cocuklarim bayramdan biraz zevk alsinlar diye onlar icin birseyler yaparim gene her sene oldugu gibi hediye alirim yemege görtürürüm falan. of ya gene dertlendim ne bayramda ne hastalikta nede saglikta ha diyince gelemiyorum oralara.

Yurtdisinda ne bayram olacak ki ?
Her sabah gibi kalkiyorum, kahvalti yapip ise geliyorum,
Aileme, dostlarima bayram msjlari çekiyorum.
Aksamda genelde akrabalar bizde olur, iste bir iki saat onlarla çay içeriz, sohbet ederiz...bu kadar
Ertesi gun, herkes ise, ...Bayram bitti...

Ben yeni evliyim ve evli olarak gecirecegim ilk bayramim olacak o yuzden henuz nasil bir programimiz olur bilmiyorum. CADIARZU

Valla bu sene ne benim ailem nede eşimin ailesi gerçi çok yakiniz ikisinede ama bu sene şehir dişina çikiyoruzzz oleyyyyyyyyyyyyyyyy

ben ankarya gitcem inşallah annemlere kaynanm gile sonra bayramdan sonra düğün var kaynım evleniyor güzel gececk:)

ohh bu bayram benim icin süper gecicek ins .. bayrami türkiyede ailemle geciricem icin cok mutluyum

sene sene bir değilikişlik yapıp kayınvalidemim memelekete gidicez sinopa :teytey: ben cok istiyordum.
insallah gideriz
eğer aksilik olursa
tekirdağa benim aileme gidecez
her kosulda gezicez kaydirigubbakcemile3

Biz her bayram ilk gün önce kahvaltıya benim annemlere gideriz.öğleden sonrada kayınvalidemlere gideriz.ikinci gün ise mutlaka bir yerlere tatile gideriz.Bu sene bebeğimizide alıp bodruma gidiyoruz..

Her zamanki gibi, aileler ziyaret edilecek, eller öpülecek. İlk gün böyle geçiyor daha sonraki günlerde gelen gidenle geçiyor.

bizde önce eşimin ailesine gideriz sabah. çünkü aynı şehirdeyiz. akşamda yola çıkar benim aileme gideriz. bazen araya ananeside giriyo onada gidiyoruz(2 saatlik yol).ama adil davranır bu konuda Allah için.annemleri her zaman göremediğim için.

ilk gün bayram sabahı namazdan gelinir ve eşimin ailesiyle yani anne ve babası ile sabah kahvaltısını bizde yaparız sonra onlar aşağıya evlerine inerler
sonra biz ineriz eşinin anne babasını bayramlamaya sonra yukarıda ki abilerini dolaşırız
sonra biz evde eşim kahvede olurdu bu anlattığım gecen bayram için di şimdi proğram değişti nasıl olduysa bilmem tula düşmüş olmalı kafasına:roflol:
bayramın birinçi günü bizimkilerle bayramlaştıktan sonra düzceye gidelim dedi şaştım vallah
zaten kurban arefesinde köyde oluyoruz kurban kestiğimiz için
4.günde geliyorduk yani bu ramazan ilk defa ramazan bayramında ailemleyimhihoyyyt

Bayram sabahı kahvaltı için kayınvalidelere gideriz yakınız zaten. Öğlene kadar orda takılırız. Daha sonra eşimin anneannesine gideriz hep beraber. Ordan Kendi annemlere gideriz. Ağbimler ablamlar biz orda toplanır. Geç saate kadar annemlerde kalırız. 2. 3. gün de kafamıza göre duruma göre hareket ederiz. 5 senedir böyle hiç değişmedi.

X