• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram kavgası!! yerimde olsanız ne yapardınız?

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Eşimle ailesinin memleketindeydik bir süredir diğer başlığımda belirttiğim gibi kurbanı annemle keseceğimiz için benim memlekete gidecektik bayramda. Neyse dün yola çıkmamız bugün de annemin yanına gitmemiz gerekiyordu. Küçük bebeğimiz var uzun yola dayanamıyor durmuyor da zaten,ki beni de yol tutuyor. Sabah çıkacağız diye biliyorum ama beyefendi ben hariç herkese(kendi ailesine) öğleden sonra demiş. Ben toparlandım dedim:"kızımızın uykusu gelmeden çıkalım,yolda uyur başka türlü o yol bitmez"yol 8 saatlik bir yol. "Öğleden sonra çıkacağız ya,söyledim"dedi. Ben de kime söyledin bez böyle konuşmadık dedim ki zaten gene ailesinin yanında olduğumuzdan mıdır nedir bi tripliydi konuşmuyordu benimle,yokmuşum ğibi davranıyordu,eh bana söyleme ğereği de duymadı heralde. "Hadi diyelim yol bi şekilde 8 saat emzirerek ğeçti ki başka türlü asla durmaz kızım arabada.Ben ğene o saatte çıkamam,eve gece ulaşıp bir de yol için hazırlık yapmam ğerekiyor,"bir sürü iş var kendi de biliyor.ben de şimdi çıkamam filan dedi. Ben de sinirlendim sesimi yükselttim ne demek çıkamam sen mi emziriyorsun o kadar saat sen mi hazırlık yapacaksın üstelik böyle konuşmamıştık filan derken annesi geldi" ne bağırışıyorsunuz bağrışmayın hadi kahvaltınızı yapın gidin "dedi. Tabi eşim bi surat yaptı ben de dedim iyi madem ö.s gidelim. Dedim. "Yoo" dedi ama küstü tabi,annesi de beni suçluyor vedalaşırken"bağırma öyle daha önce söyleseydin ya saban gideceğinizi diye." Konuşmayan o oldu suçlu ben oldum küsen de o. Dünden beri konuşmuyor bir surat annemlere gidiyoruz yoldayız biliyorum zahir edecek bana..
Siz olsanız ne yapardınız?

Konu tekrarı yasak !
Aynı konu başlığı altında devam edin.

Back
X