BAYRAM HKK

Bayramları Seviyor Musunuz?

• EVET

OY: 9 29,0%
  • HAYIR

OY: 22 71,0%

• Ankete Katılan
    31

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
579
732
kızlar bayramları ben çok gergin ve asabi oluyorum sürekli malzeme arayan akrabalar yüzünden ve sevemiyorum yalnız mıyım bu konuda siz seviyor musunuz sevmiyorsanız neden :)

Evlenmeden önce gittiğimiz 1 kişi vardı, orada da kalırdık genelde. En küçük olduğum için pek iş de yaptırmazlardı yer içer kalkardım iyiydi şimdi de çok misafir yok ama yine de yoruyor, sevinerek gittiğim ya da aradığım birileri de yok, kayıplar çok derken pek mutlu etmiyor maalesef

kızlar bayramları ben çok gergin ve asabi oluyorum sürekli malzeme arayan akrabalar yüzünden ve sevemiyorum yalnız mıyım bu konuda siz seviyor musunuz sevmiyorsanız neden :)
Ben bayramları severim.Cocuklugumda çok güzeldi.Sabahtan kalkıp heyecanla temiz elbiseler giyerdik.Buyuk amcam bayram namazindan sonra bayramlaşmaya gelirdi.Sonra kahvaltı yapardık.Babannem büyük olduğu için eve gelen giden çok olurdu.Bayram şekeri çikolata harçlık verirlerdi.Bakkaldan torpil çıtır pıtır alır patlatirdik.
Şimdi bayramlari sevmiyorum gelen giden sayısı azaldı.Annem vefat etti.O yuzden bayramlar heyecan vermiyor.Ve eşimden ayrılma surecindeyim ya fazla insanla muhatap olmak istemiyorum.Soru soruyorlar.

Bayramda akraba ziyareti sevmem,bayram benim için tatil demek sadece. Yılda iki bayramda da tatile gidiyoruz,çünkü eşim başka zaman çıkamıyor.

Yalnız kalmanız bence daha iyi bu konuda en azında süreci atlatana kadar.

saatte geç olmuş bence de kalkın artıkın Max 15 dk dayanıyorum ben:)
Ya geç geldik zaten eşimin babaannesi kayinvalideme çok yakınlar, araba olduğu için bu saati sorun etmedik aradan çıksın dedik , şuanda ma aile balkonda sohbet ediyor, ben de sıkıldım başka odada uzandım birazdan kalkcaz

saatte geç olmuş bence de kalkın artıkın Max 15 dk dayanıyorum ben:)
Gündüz de Kayinvalidem de kahvaltıya gittim benim için bayram telasesi sadece bir gün sürüyor, en yoğun günüm bugün, o yüzden fazla kasmadım, eşimin de gönlü oldu benim de Diğer günler kendi halimdeyim, bir de gittiğim yerde rahat ettirildiğim için sorun çıkarmıyorum ama genel olarak sevmiyorum bu telaseyi Allah affetsin

Kendi ailem yurt dışında, bayramlarda kv de oluyoruz bir sıkıntı yok aramızda ama ailemle.olmayinca sevmiyorum.

Sevmiyorum. Normalde senede bir iki aradığım baba tarafını aramak zorunda hissediyorum kendimi aynı şekilde babamı da. Sadece annemin ailesiyle olsa gayet keyifli geçiyor ama işte..

Ben sevmezdim eskiden. İlk evlendiğimde yani. Külfet gelirdi. Şimdi seviyorum. (eşim seveyim diye kesenin ağzını açmış da olabilir tabi. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…