- 11 Ocak 2022
- 579
- 732
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
kızlar bayramları ben çok gergin ve asabi oluyorum sürekli malzeme arayan akrabalar yüzünden ve sevemiyorum yalnız mıyım bu konuda siz seviyor musunuz sevmiyorsanız neden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefrettt ediyorumkızlar bayramları ben çok gergin ve asabi oluyorum sürekli malzeme arayan akrabalar yüzünden ve sevemiyorum yalnız mıyım bu konuda siz seviyor musunuz sevmiyorsanız neden :)
ayy hiç sorma bugün evine ziyarete gittiğim birisi tam kalkacam anca yanıma geliyor naber diyor tam kapıdan çıkarkende kahve yapacaktım diyor :))Nefrettt ediyorum
Dedikoducu samimi olmayan insanlar gelip iyi rölü yapıyorlar
Ben bayramları severim.Cocuklugumda çok güzeldi.Sabahtan kalkıp heyecanla temiz elbiseler giyerdik.Buyuk amcam bayram namazindan sonra bayramlaşmaya gelirdi.Sonra kahvaltı yapardık.Babannem büyük olduğu için eve gelen giden çok olurdu.Bayram şekeri çikolata harçlık verirlerdi.Bakkaldan torpil çıtır pıtır alır patlatirdik.kızlar bayramları ben çok gergin ve asabi oluyorum sürekli malzeme arayan akrabalar yüzünden ve sevemiyorum yalnız mıyım bu konuda siz seviyor musunuz sevmiyorsanız neden :)
darısı başıma tatil meselesi açısından..biz arefede kv gidiyoruzBayramda akraba ziyareti sevmem,bayram benim için tatil demek sadece. Yılda iki bayramda da tatile gidiyoruz,çünkü eşim başka zaman çıkamıyor.
Yalnız kalmanız bence daha iyi bu konuda en azında süreci atlatana kadar.Ben bayramları severim.Cocuklugumda çok güzeldi.Sabahtan kalkıp heyecanla temiz elbiseler giyerdik.Buyuk amcam bayram namazindan sonra bayramlaşmaya gelirdi.Sonra kahvaltı yapardık.Babannem büyük olduğu için eve gelen giden çok olurdu.Bayram şekeri çikolata harçlık verirlerdi.Bakkaldan torpil çıtır pıtır alır patlatirdik.
Şimdi bayramlari sevmiyorum gelen giden sayısı azaldı.Annem vefat etti.O yuzden bayramlar heyecan vermiyor.Ve eşimden ayrılma surecindeyim ya fazla insanla muhatap olmak istemiyorum.Soru soruyorlar.
saatte geç olmuş bence de kalkın artıkın Max 15 dk dayanıyorum ben:)Şuanda akraba ziyaretindeyim baydı beni , eşime msj attım kalk diye
Amin inşallahdarısı başıma tatil meselesi açısından..biz arefede kv gidiyoruz
Ya geç geldik zaten eşimin babaannesi kayinvalideme çok yakınlar, araba olduğu için bu saati sorun etmedik aradan çıksın dedik , şuanda ma aile balkonda sohbet ediyor, ben de sıkıldım başka odada uzandım birazdan kalkcazsaatte geç olmuş bence de kalkın artıkın Max 15 dk dayanıyorum ben:)
Bugün köye gittim kafam rahatladı.Kucuk bir kuzu vardı.Hayvanlarima dokunamam ben pek onu sevdim.Annemin dayısı var onu severim.Onunla muhabbet ettim.Kurban kesimine yardım ettim.Mezarliga falan indim.Yalnız kalmanız bence daha iyi bu konuda en azında süreci atlatana kadar.
Gündüz de Kayinvalidem de kahvaltıya gittim benim için bayram telasesi sadece bir gün sürüyor, en yoğun günüm bugün, o yüzden fazla kasmadım, eşimin de gönlü oldu benim de Diğer günler kendi halimdeyim, bir de gittiğim yerde rahat ettirildiğim için sorun çıkarmıyorum ama genel olarak sevmiyorum bu telaseyi Allah affetsinsaatte geç olmuş bence de kalkın artıkın Max 15 dk dayanıyorum ben:)
Bitsin diye sabırsızlıkla bekliyorumkızlar bayramları ben çok gergin ve asabi oluyorum sürekli malzeme arayan akrabalar yüzünden ve sevemiyorum yalnız mıyım bu konuda siz seviyor musunuz sevmiyorsanız neden :)