Bastan soylemek isterim evet eminim esimin haytinda biri yok,sadakatle surdurdugumuz sevgililik ve evlilik donemimiZ oldu.
Evet teshis psikiyatr tarafindan kondu.Takinti ,obsesif kompulsif bozukluk, agirlikli anksiyete. Soyle anlatayim sizlere,esim is cikisi arkadaslariyla iftar acmaya gidiyor. Iftardan sonra da arkadaslari dort erkek hadi okey oynamaya gidelim diyorlar.saat 2300olmus hala okey masasindalar.Esimi ariorum gelmicekmisin diye daha oynuyoruz bitmedi diyoe.10dakika snra tekrar ariyorum ne zaman cikacaksiniz diye.sinirlenmeue baslior hafiften.mesaj yagdirmaya basliyorum.iyice sinirlendigi onu darladigimi dusundugu icin cevap atmiyor.ariyorum acmiyo(kavga etmek istemior) yanindaki arkadasini ariyorum,alo diyor esimi istiyorum telefona,basliyoru kavgaya bu sefer bana boyle baski yapip,40yilda bir ciktigim
Gec kaldigim bir aksam 40kere aradigin icin hic eve gelmicem goruceksn diye tehdide basliyor.
Beklentisi:zaten hep evdeyim,istem eve evden ise.nadiren arkadaslaeimla ciktigimda 100kere arama,beni darlama,zaten eve cok gec gelen biri degilim.bunu mesele yapma.