- 8 Mart 2023
- 42
- 13
- 33
-
- Konu Sahibi defneefe17
teşekkür ederim. umarım klaylıkla atlatırsanız. sağlıcakla kalın..Unarim cok tesekkur ederim cok.. size de en icten kalbimke mutlukuklar dilerim. Esinizi beklerken sabirlar dilerim. Dediginiz gibi cocugu baskasiyla buyutemeyecegim icin evlendim geri esimle. Cocuk babasiyla buyumeli.. her haftasonu onceden bir aktivite planlamak onun da plan yapmasina engelcolur
Iyi fikir burda is bana dusuyor. Onumuz yaz
Eeee işe gitmeyen adamın parası yoktur. Hem işe gitmesin yanımda dursun hem parası olsun.Beni somurdu ben calisiyordum is cikisi takiliyorduk.parasi hic yoktu.
Beni somurdu ben calisiyordum is cikisi takiliyorduk.parasi hic yoktu.
Oglum da benden ayri kalmak istemiyor. Baban seni naksin isten gelince okuluna bir ay daha devam et ben burda
Kalayim dedim. Asla
Dedi boynuma
Sarildi seni bir gun bile
Gormesem
Duramam
Dedi
Hastaneye yatis sart. Güne ihtiyaciniz yok sizinBu durumda gene destek alabilecegim konu kendime bir hobi bulmak ve kendimi eylemek degil. Evde yalniz oldugumda destek grubunda belki beraber disari cikabilecegimcbiri belki cay icmeye gidebilecegim biri cocugumla?
Sen hastasın cidden.Psikoloji sitesinde tanistim kendisi de aorunluydu ama iyi yani asosyalbutun gun beraberdik. Onun gibi sorunluya can kurban yani. Calismiyorduckeyfim yerindeydi
Psikoloji sitesinde tanistim kendisi de aorunluydu ama iyi yani asosyalbutun gun beraberdik. Onun gibi sorunluya can kurban yani. Calismiyorduckeyfim yerindeydi
Ay ondan sonra ananın babanın çocuk bakmak şekline beğenmiyorsun ya. Siz ne yapıyorsunuz bu çocuğa böyle?Oglum da benden ayri kalmak istemiyor. Baban seni naksin isten gelince okuluna bir ay daha devam et ben burda
Kalayim dedim. Asla
Dedi boynuma
Sarildi seni bir gun bile
Gormesem
Duramam
Dedi
Çocuk işe yaramıyor işte, adamın umrunda değil, biliyor çocuğu kullandığını, sırf o yüzden oralı olmuyor. Bi rahat koysun artık şu çocuğu, işlevselliğini yitirmiş o silah.Ay ondan sonra ananın babanın çocuk bakmak şekline beğenmiyorsun ya. Siz ne yapıyorsunuz bu çocuğa böyle?
Koca diye ölüp bitmekten çocuğu ruh hali zerre umurunuzda değil.
Çocukla eşinizi terbiye etmeye çalışıyorsunuz resmen. Diğer hamilelikte daha çok ilgi alaka göreyim düşüncesiyle oldu değil mi?
Adamda normal değil katip. Keske normal olsaydı. Üstte kendisinin yaptığı gibi çocuğunu alır konu sahibinin elinden kurtarırdi. Çocuk adamın umurunda değil oy yüzden koz olamaz.Çocuk işe yaramıyor işte, adamın umrunda değil, biliyor çocuğu kullandığını, sırf o yüzden oralı olmuyor. Bi rahat koysun artık şu çocuğu, işlevselliğini yitirmiş o silah.
Adamda normal biri değil anlaşıldı..
Yav he he sevmiyor o yuzden baskasini oldugum haldeAdam kadini sevmiyor. Eve bile gelmiyor baksaniza
Romantik ilişki bagımlılığı sanırım.. kişi farketmiyor uff yanlış bseyde yazmak istemiyorm nutkum tutuldu baska birisi boşanma, tekrar eski eşle evlenme.. çocuga üzülüyor insan yaZaten adamin tetikleyici ozelligi pasifligi bence
Kadin guc zehirlenmesi yasadigi icin ve bir tek bu konuda soz geciremedigini dusundugu icin bu kadar takmis
Bir de bagimli iliski diyor
Bagimli iliski hic kopamaz degil mi ya
Boyle yarim yamalak anlatiyorsa tanisi bile yanlistir diye dusunuyorum
E cunku kopulabiliyormus demek ki
Bagimli ama baskasini bulana kadar bagimli :)
İsterse çatır çatır boşar, konu sahibine de rapor aldırır, çocuğu da alırdı elinden, ama onun da umru değil, bana dokunmasın otursun çocuk baksın beni rahat koysun diyor demek ki. Konu sahibi boşa bağırınıyor şu an, o adam onu takmaz artık. İşine keyfine bakar. Çocuğu bari rahat koysun, savaş bitti, biten savaşta top atılmaz.Adamda normal değil katip. Keske normal olsaydı. Üstte kendisinin yaptığı gibi çocuğunu alır konu sahibinin elinden kurtarırdi. Çocuk adamın umurunda değil oy yüzden koz olamaz.
Affetmemiş ki.Yav he he sevmiyor o yuzden baskasini oldugum halde
Dondu evlendi 4 yil odu di'imi:) konuyu kapatabilir miyiz sacma yirumlar gelmeye basladiMune
Ozelden yazayim cok uzun kknuyu kapattiriyorumAaa surpriz sonlu konu gibi oldu. Bu konuyu actiginiz surede mi bosandi esiniz? Nasil baristiniz tekrardan?