- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 38
- Konu Sahibi defneefe17
Bn inancliyim zaman zaman mamaz kilan biriyim.lohusaliktan sonra cok koptumAnladım.Gayret ediyorsunuz ama sonuç alamıyorsunuz..Yinede nefes aldığımız sürece umut etmeye mecburuz.Her derdin bir dermanı vardır inşallah.Siz aramakla mücadele etmekle sorumlusunuz.Şimdilik olmadı diye pes etmeyin..Bu hayat böyle yaşanmaz bunu sizde biliyorsunuz..Şimdi siz boşandınız diyelim hadi hoopp kurtuldum hastalıktan diye sevinemzsiniz tedavi olmadığınız sürece. Bugün bağımlılığınız eşinize ama yarın öbürgün onun yerini zamanla korkarım çocuğunuz alacak.Allah korusun çocuğunuzun hayatını da alt üst edebilir rahatsızlığınız..
İnanç durumunuzu bilmiyorum ama sağlam bir uzman tedavisiyle birlikte aynı zmanda birazda kendi içinizde bir yolculuğa çıkın, inanç dünyanızı genişletin...Dua edin yalvarın yakarın..İçimizdeki tüm boşukları illa insanoğlu dolduracak diye bir kaide yok..Manevi hislerdeki boşluklar bazı kimselerde çok daha derinden hissedilebilir..Yani aradığınız huzur belki sadece cismen eşinizin hep yakınınızda olmasında değildir.. Duanın gücünü hafife almayın..
Keşke size tavsiye edbileceğim sağlam bir uzman olabilseydi.Ama istanbul bana çok yabancı.
Ama seytan cok ugrasiyor benimle.adeta namaz
Kildirmiyor.cocuktan kalan vakitlerde Allah affetsinnzor geliyor.duanin gucunu hafife almaycsgim dua edecegim.