- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
-
- Konu Sahibi esraylmz03
İnsan hayatta her kötülüğü yapsın,sonra bayram olsun yok bayram barışalım gidelim.Bayramdan sonra aynı şeyler.Karakterin,insan olmanın bayramla alakası yok.Zaten kopmuş bağları bayramla mı düzelteceksin.Kızlar merhaba daha önce bu konuyla ilgili konu açmıştım.kısaca Özet geçeyim 9 aylık evliyim eşimin ailesi düğün hazırlığı esnasında beni çok ama çok üzdüler hiç bişeye ellerini sürmediler .2 sene nişanlı kaldım ne beni ne ailemi bi kere aramadılar ne bayramda nede herhangi bi şeyde gelmeyi bırak aramadılar bile bu arada ailem evimizi verdi eşyamıza yardımcı oldu hergün ararlar sorarlar beni de eşimi de.neyse evlendim el öpmeye gittik kp evden gitti sebebi kendi de söyledi eşim kendi basına lüks düğün yapmış esyalarını kendi almış sebep bu zaten Yapı olarak aile Kavramları hiç yok sürekli kavga gürültü eksik olmaz.ha bide diğer sebep ablanın okulunun bitmesini beklemilymişim 4 sene yani abla geç Kazandı okulu o yüzden bole.görümcem nişanıma bile gelmedi bi açıklama bile yapmadılar.evlendiğim günden beri ne bi kere aradılar ne de geldiler yani enteresan bi aile çok değişikler . Bunları unuttum hadi neyse en son olay 20 günlük evliyken kurban bayram-ı oldu gidelim dedik evlerine kabul etmediler tabi çok Üzüldük sebep yok daha doğrusu kp im nasıl anlatsam her tarafta Karısını kızını kötülemekten zevk alan bi insan tanıdığım günden beri asırı patavatsız.şimdi olay şu eşim asla bu bayramda gitmem dedi ben de istemiyorum zaten ama ne bilim bayram bu yani anlamı büyük gitmesek hersey kopacak eşim diyo ki zaten ne var ki kopacak diyo bildim bileli benim ailem yok diyo ne bilim ben mi abartıyorum bu bayram işini anlamı önemli benim için eşim hiç bi suçum yok ken herseyi kendim yaptım diye beni evine almayan bi insanın evine neden gideyim diyo siz olsanız ne düşünürsünüz
Evet Haklısınız bayramdan sonra yine aynı olacak gecen kv min doğumgünğydü eşim ne olursa olsun annem dedi saat aldı pasta aldık gittik ama annesi o günden beri 1 ay oldu aramadıİnsan hayatta her kötülüğü yapsın,sonra bayram olsun yok bayram barışalım gidelim.Bayramdan sonra aynı şeyler.Karakterin,insan olmanın bayramla alakası yok.Zaten kopmuş bağları bayramla mı düzelteceksin.
Kızlar merhaba daha önce bu konuyla ilgili konu açmıştım.kısaca Özet geçeyim 9 aylık evliyim eşimin ailesi düğün hazırlığı esnasında beni çok ama çok üzdüler hiç bişeye ellerini sürmediler .2 sene nişanlı kaldım ne beni ne ailemi bi kere aramadılar ne bayramda nede herhangi bi şeyde gelmeyi bırak aramadılar bile bu arada ailem evimizi verdi eşyamıza yardımcı oldu hergün ararlar sorarlar beni de eşimi de.neyse evlendim el öpmeye gittik kp evden gitti sebebi kendi de söyledi eşim kendi basına lüks düğün yapmış esyalarını kendi almış sebep bu zaten Yapı olarak aile Kavramları hiç yok sürekli kavga gürültü eksik olmaz.ha bide diğer sebep ablanın okulunun bitmesini beklemilymişim 4 sene yani abla geç Kazandı okulu o yüzden bole.görümcem nişanıma bile gelmedi bi açıklama bile yapmadılar.evlendiğim günden beri ne bi kere aradılar ne de geldiler yani enteresan bi aile çok değişikler . Bunları unuttum hadi neyse en son olay 20 günlük evliyken kurban bayram-ı oldu gidelim dedik evlerine kabul etmediler tabi çok Üzüldük sebep yok daha doğrusu kp im nasıl anlatsam her tarafta Karısını kızını kötülemekten zevk alan bi insan tanıdığım günden beri asırı patavatsız.şimdi olay şu eşim asla bu bayramda gitmem dedi ben de istemiyorum zaten ama ne bilim bayram bu yani anlamı büyük gitmesek hersey kopacak eşim diyo ki zaten ne var ki kopacak diyo bildim bileli benim ailem yok diyo ne bilim ben mi abartıyorum bu bayram işini anlamı önemli benim için eşim hiç bi suçum yok ken herseyi kendim yaptım diye beni evine almayan bi insanın evine neden gideyim diyo siz olsanız ne düşünürsünüz
Aynı şeyi düşünürüm ve gitmem.Kızlar merhaba daha önce bu konuyla ilgili konu açmıştım.kısaca Özet geçeyim 9 aylık evliyim eşimin ailesi düğün hazırlığı esnasında beni çok ama çok üzdüler hiç bişeye ellerini sürmediler .2 sene nişanlı kaldım ne beni ne ailemi bi kere aramadılar ne bayramda nede herhangi bi şeyde gelmeyi bırak aramadılar bile bu arada ailem evimizi verdi eşyamıza yardımcı oldu hergün ararlar sorarlar beni de eşimi de.neyse evlendim el öpmeye gittik kp evden gitti sebebi kendi de söyledi eşim kendi basına lüks düğün yapmış esyalarını kendi almış sebep bu zaten Yapı olarak aile Kavramları hiç yok sürekli kavga gürültü eksik olmaz.ha bide diğer sebep ablanın okulunun bitmesini beklemilymişim 4 sene yani abla geç Kazandı okulu o yüzden bole.görümcem nişanıma bile gelmedi bi açıklama bile yapmadılar.evlendiğim günden beri ne bi kere aradılar ne de geldiler yani enteresan bi aile çok değişikler . Bunları unuttum hadi neyse en son olay 20 günlük evliyken kurban bayram-ı oldu gidelim dedik evlerine kabul etmediler tabi çok Üzüldük sebep yok daha doğrusu kp im nasıl anlatsam her tarafta Karısını kızını kötülemekten zevk alan bi insan tanıdığım günden beri asırı patavatsız.şimdi olay şu eşim asla bu bayramda gitmem dedi ben de istemiyorum zaten ama ne bilim bayram bu yani anlamı büyük gitmesek hersey kopacak eşim diyo ki zaten ne var ki kopacak diyo bildim bileli benim ailem yok diyo ne bilim ben mi abartıyorum bu bayram işini anlamı önemli benim için eşim hiç bi suçum yok ken herseyi kendim yaptım diye beni evine almayan bi insanın evine neden gideyim diyo siz olsanız ne düşünürsünüz