Bayram derdi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar merhaba daha önce bu konuyla ilgili konu açmıştım.kısaca Özet geçeyim 9 aylık evliyim eşimin ailesi düğün hazırlığı esnasında beni çok ama çok üzdüler hiç bişeye ellerini sürmediler .2 sene nişanlı kaldım ne beni ne ailemi bi kere aramadılar ne bayramda nede herhangi bi şeyde gelmeyi bırak aramadılar bile bu arada ailem evimizi verdi eşyamıza yardımcı oldu hergün ararlar sorarlar beni de eşimi de.neyse evlendim el öpmeye gittik kp evden gitti sebebi kendi de söyledi eşim kendi basına lüks düğün yapmış esyalarını kendi almış sebep bu zaten Yapı olarak aile Kavramları hiç yok sürekli kavga gürültü eksik olmaz.ha bide diğer sebep ablanın okulunun bitmesini beklemilymişim 4 sene yani abla geç Kazandı okulu o yüzden bole.görümcem nişanıma bile gelmedi bi açıklama bile yapmadılar.evlendiğim günden beri ne bi kere aradılar ne de geldiler yani enteresan bi aile çok değişikler . Bunları unuttum hadi neyse en son olay 20 günlük evliyken kurban bayram-ı oldu gidelim dedik evlerine kabul etmediler tabi çok Üzüldük sebep yok daha doğrusu kp im nasıl anlatsam her tarafta Karısını kızını kötülemekten zevk alan bi insan tanıdığım günden beri asırı patavatsız.şimdi olay şu eşim asla bu bayramda gitmem dedi ben de istemiyorum zaten ama ne bilim bayram bu yani anlamı büyük gitmesek hersey kopacak eşim diyo ki zaten ne var ki kopacak diyo bildim bileli benim ailem yok diyo ne bilim ben mi abartıyorum bu bayram işini anlamı önemli benim için eşim hiç bi suçum yok ken herseyi kendim yaptım diye beni evine almayan bi insanın evine neden gideyim diyo siz olsanız ne düşünürsünüz

ahh ne kadar zor bir durum... Allah yardımcınız olsun. eşinizin yanınızda sizin tarafınızda olması çok güzel.. küs kalmak iyi bişey degil ama bu sizin suçunuz degil ki.. aile bayagı problemliymiş.

Büyüklük sizde kalsın. Siz üzerinize düşen görevi yapın. Yine reddederlerse eşinizle karar verirsiniz.

Eylül geliniiiiii :) konumuzdan hatırlıyorum seni, düğün sürecini. Arkadaşım eşin kendi ailesiyle görüşmek istemiyorsa sen de ısrar etme, araya girme bence. her gittiğinizde siz huzursuz oluyorsunuz, ne gerek var huzuru bozmaya. onlar sizi çoktan silmiş bana kalırsa

Evet kızlar 9 aydan beri bi kere gelmediler aramadılar bile bizi yani ben de istemiyorum ama zaten ortada bişey yok daha ne kaldı kopacak diyo o da HAKLI onunda gururu var

İnsan hayatta her kötülüğü yapsın,sonra bayram olsun yok bayram barışalım gidelim.Bayramdan sonra aynı şeyler.Karakterin,insan olmanın bayramla alakası yok.Zaten kopmuş bağları bayramla mı düzelteceksin.

Bayram olsa ne fark eder yedi kat eller evine geleni kovmaz yalnız bırakıp gitmez

Hak etmiyorlar ilgiyi vs siz de boşverin

Evet Haklısınız bayramdan sonra yine aynı olacak gecen kv min doğumgünğydü eşim ne olursa olsun annem dedi saat aldı pasta aldık gittik ama annesi o günden beri 1 ay oldu aramadı

çok zor bir durum..kimbilir eşiniz nekadar üzülüyordur..
kesinlikle bayramlar önemli bende sizinle aynı fikirdeyim..siz yinede gidin ellerini öpeye..eve almazlarsa yine kendileri bilir..

eşin haklı zorlama gidin senin ailenin elini öpün..adam aile görüyor ailesini görüyor gururu yerlerde..

Boşver seni saymayan insanları sayacaksında ne olacak? Eşin istiyosa gidersin ama bence onuda zorlama akışına bırak.
Bayram anlamı büyük tabiki ama koskoca insanların da azcık bu anlamı düşünüp ona göre davranmaları lazım.

bayram yaklaşıyor dertli gelinler çıktı piyasaya........
bence gitmeyin....emin olun gitseniz"allah razı olsun bak büyüklük etti geldi"demeyecekler...

Geçen annesi çağırdı teyzeler gelio diye sevincimden deliye döndüm hemen gittim gurbetteyim çünkü kimsem yok burda neyse gittim hoşgeldin dediler o kadar ne önüme bişey koydular ne nasılsın dediler görümcem de kv de bilmiyorum çok utandım yerin dibine girdim teyzelerinin yanında

bu bayramlar evli çiftlere hep sorun oluyor. gitsen bir dert gitmesen ayrı bir dert. ısrar etmeden bir iki kez daha teklif edin, gitmek istemiyorsa gitmezsiniz...

canım benım sen elinden gelini yapmışsın bırak gitme nasıl olsa gitsen gene kötü olacaksın maden eşinde gitmek istemiyor gitmeyın

bu arada benim ailemin bi yazlığı var bayramda bütün sülale orda olacak eşim oraya gidelim diyo tamam ben de istyrum tabi ama ne bilim bole eşime kılıbık bilmem ne derler diye üzülüyorum derler çünkü çok tuhaf bi aşağılık kompleksi var

Aynı şeyi düşünürüm ve gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…