- 9 Eylül 2013
- 11.955
- 27.426
- 798
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Ben çok üzüldüm. Çok iyi niyetliymişim ben belki de safmışım diye düşündüm. Üzüldüm inanın çok üzüldüm. Salak bir kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi. Keşke o anda tepki gösterseydik. Ama böyle laf sokmalara şuna buna alışkın değilim. Sevgilimse annesinin beni çok sevdiğini söylüyor, annesi bu süreçten çok mutluymuş, biz evleneceğiz diye inanılmaz mutluymuş. Ben neden tepkimi orda vermemişim. Ben orda esprili bir tepki versem annesi hatasını anlarmış. Ona da neden hemen söylememişim meseleyi bekletmişim (ben uzun süre toparlanamadım sinirliydim, eve dönüş şu bu derken, 4 saat sonra falan konuşabildim) o da beklediği için sinirlenmiş falan da falan. Bu mevzu epey midemi bulandırdı. Kafamı da öyle. Bu kaynanalar hep böyle laf mi sokar, iyi niyetlisi yok mu ben bu tarz insanlarla nasıl uğraşırım bilmiyorum. Arkadaş olsa hayatımdan çıkartırım ama. Neyse ben kendime biraz düşünme mühleti vereceğim. Ama mantığım ayrılmamı söylüyor.Daha oncede benzer bir soru sormustum ama gozunden kacmis muhtemelen
Sen ne istiyor ne dusunuyorsun?
Onun ne soyledigi yada ne algiladigindan ziyade sen nasil bakiyorsun bu yasananlara
Biz ne yazarsak yazalim senin kafanda olan bir tablo vardir
O ne mesela ?
Tepki veremezsiniz cunku surda onun agzinin payini verirdim ben diyen kimse tepki veremez o kadar uc bir saygisizlik cirkinlikki insan soka girer kalirBen çok üzüldüm. Çok iyi niyetliymişim ben belki de safmışım diye düşündüm. Üzüldüm inanın çok üzüldüm. Salak bir kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi. Keşke o anda tepki gösterseydik. Ama böyle laf sokmalara şuna buna alışkın değilim. Sevgilimse annesinin beni çok sevdiğini söylüyor, annesi bu süreçten çok mutluymuş, biz evleneceğiz diye inanılmaz mutluymuş. Ben neden tepkimi orda vermemişim. Ben orda esprili bir tepki versem annesi hatasını anlarmış. Ona da neden hemen söylememişim meseleyi bekletmişim (ben uzun süre toparlanamadım sinirliydim, eve dönüş şu bu derken, 4 saat sonra falan konuşabildim) o da beklediği için sinirlenmiş falan da falan. Bu mevzu epey midemi bulandırdı. Kafamı da öyle. Bu kaynanalar hep böyle laf mi sokar, iyi niyetlisi yok mu ben bu tarz insanlarla nasıl uğraşırım bilmiyorum. Arkadaş olsa hayatımdan çıkartırım ama. Neyse ben kendime biraz düşünme mühleti vereceğim. Ama mantığım ayrılmamı söylüyor.
Önemli olan tepki verip vermemen değil. Sen nişanlısın. Evleneceğin adamı ve ailesini daha iyi tanımak için nişanlandın. Bu olay vesilesiylede çok güzel tanımış oldun. Bence biran önce gerekeni yap. Sen tepki versen annem hatasını anlardı ne? Sizmi eğiteceksiniz bu zihniyetteki bi kadını.Ben çok üzüldüm. Çok iyi niyetliymişim ben belki de safmışım diye düşündüm. Üzüldüm inanın çok üzüldüm. Salak bir kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi. Keşke o anda tepki gösterseydik. Ama böyle laf sokmalara şuna buna alışkın değilim. Sevgilimse annesinin beni çok sevdiğini söylüyor, annesi bu süreçten çok mutluymuş, biz evleneceğiz diye inanılmaz mutluymuş. Ben neden tepkimi orda vermemişim. Ben orda esprili bir tepki versem annesi hatasını anlarmış. Ona da neden hemen söylememişim meseleyi bekletmişim (ben uzun süre toparlanamadım sinirliydim, eve dönüş şu bu derken, 4 saat sonra falan konuşabildim) o da beklediği için sinirlenmiş falan da falan. Bu mevzu epey midemi bulandırdı. Kafamı da öyle. Bu kaynanalar hep böyle laf mi sokar, iyi niyetlisi yok mu ben bu tarz insanlarla nasıl uğraşırım bilmiyorum. Arkadaş olsa hayatımdan çıkartırım ama. Neyse ben kendime biraz düşünme mühleti vereceğim. Ama mantığım ayrılmamı söylüyor.
Benim deli kaynanamın bile ağzından böyle laf çıkmadı. Bak, o kadının evinde kira vermeden oturuyorlar, seni duyacak diye ödleri kopuyor. Normal değil bu yaşananlar.Bu kaynanalar hep böyle laf mi sokar, iyi niyetlisi yok mu ben bu tarz insanlarla nasıl uğraşırım bilmiyorum. Arkadaş olsa hayatımdan çıkartırım ama. Neyse ben kendime biraz düşünme mühleti vereceğim. Ama mantığım ayrılmamı söylüyor.
Sevgilimle sayısız kere buluştuk. Ayrı şehirlerde olsak da herhalde aynı şehirde olanlardan çok daha fazla uzun günler buluşmuşuzdur. Kötü bi şeyine ufak tefek kavgalar dışında rastlamadım. Ama annesinin bu davranışından sonra sonuçta sevgilimi de annesi yetiştirdiği için o da mi bana oynadı acaba demekten kendimi alıkoyamıyorum.Nişanı uzat ki bak bakım annesi gibi mi nişanlın oda annesi gibi kalitesiz ise bas tekmeyi , ömür boyu çekmektense böyle kalite yoksunu aileyi sonuçta nişan bir testtir, baktın su bulanık içmeden dök
Zaten ev sahiplerini o kadar övdü o kadar övdü ki annesi, bir de ev sahipleri annesini o kadar çok seviyormuş ki evi kendi akrabalarına kullandırmayıp bunlara kullandırıyorlarmış. Buna bile uyanmam gerekiyordu benim. Bu ne saçma bi şey dedim içimden ama uyanamadım. Salak kafam.Benim deli kaynanamın bile ağzından böyle laf çıkmadı. Bak, o kadının evinde kira vermeden oturuyorlar, seni duyacak diye ödleri kopuyor. Normal değil bu yaşananlar.
Bi de ben bunların farkında olmadan nişana dünyanın parasını vermeye hazırlanıyordum.Kayinvalide seni opsiyon olarak goruyor. O 43 yasindaki zengin hatunun yaşı uygun olsa imis onu dusunuyorlarmis. Bu cok ağır bir laf bence.
Nisanlinin da seni dinlenemesi, meseleyi onemsememesi de oyle. Sanki evlenince de kendi problerini kendin coz diyecek gibi. Insan dinler bsri ya. 35 yasindaki adamin bu kadar anneci olmasi da ayri bir dusundurucu. Annesinin onayi olsa o kisi ile evlenecekmis yani. Bu demek oluyor ki sizin evliliginizde hersey kayinvalidenin onayindan mi gececek anlamadim..hadi herseyi gectim dr opsiyon olarak gorulmek, sorunlarin dinlenmemesi... ne biliyim ya....
Canım ya kıyamam şimdi son durum ne senin kıskançlık mı?Bi de ben bunların farkında olmadan nişana dünyanın parasını vermeye hazırlanıyordum.
Bu kaynanalar hep böyle laf mi sokar, iyi niyetlisi yok mu
Arkadaş olsa hayatımdan çıkartırım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?