- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.835
- 333
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Evlilik öncesi içine sinmeyen bir şeyler olunca emin ol bir yerden mutlaka patlak veriyor. Evlenince hiçbir şey düzelmiyor aksine 2 katı artıyor. Lütfen iyi düşün ölç tart. Daha geçen gün burada keşke sizi dinleseydim diye konu açıldı.Annem bu işi bitirmemi istiyor. Yazılan yorumlardaki her şeyi annem de söylüyor. Keşke orda bi şeyler söyleseydim dondum kaldım diyor bana. Çok üzüldü zaten. Tansiyonu çıktı.
Eğer bu aileyi görürsek burada isteme olduğunu söylemememizi onlara ayıp olacağını söyledi.
bu konuyu annemle hallet beni arama diyerek sinirlenip telefonu kapattı
Saka gibi degilmi Allah askina biz o kizi istedik oglumuzun hayati kurtulsun diye ama olmadi bu yazlikta cok guzel kullaniyoruz sizi gorurlerse arkadasimiz falan diycez kizi istedigimizi soylemeyecegiz ses etmeyinO kadın adamdan elini çekmemiş işte. Adamın ailesi deli gibi korkuyor '' Onun evinde Albatrosanda yı ağırlıyoruz duyacak '' diye. Albatrosanda net bir şekilde istenmeyen gelin. Altlarındaki yazlık gidecek diye telaşa düşmüş yiyici aile. Adam galiba o kadını kendinden büyük diye istememiş. Ama O Ozzgeee nin de dediği gibi lüks bir spor arabaya tav olur. Bu iş devam ederse çok rezil şeyler yaşanacak gibime geliyor. Adamın annesi Albatrosandanın yanında böyle konuşacak kadar ileri gitmiş zaten, oğlunu zengin kadınla evlendirmeden rahat etmez o.
Ona bunu da söyledim. Babam aynı şekilde bi şey söyleseydi sen napardın ne tepki verirdin dedim cevap veremedi.Konu sahibi arkadaşım olayı biraz daha anlaman (nasıl bir ilişki yumağı içine girmeye çalıştığınız) ve erkek arkadasina meramini anlatmak için verdiğin çabaya son vermen için yaşadığınız olayı rolleri değiştirerek yeniden kurguluyorum. Erkek arkadaşın ve ailesi babanin karşısına çıkmış ..Allah'ın emrini okumuşlar ...baban "yalnız bu ev bir arkadaşımın evi ,ben kira vermeden oturuyorum çünkü onun da bir oğlu var...bizim kızda da gözleri -gonulleri var,aslında bizim kiz da o delikanlıyı secsin isterim hayatı kurtulur ...birazdan buraya gelirlerse istemeye geldiginizi söylemeyeceğim ayıp olmasın şimdi malum kira vermeden oturuyoruz ...sizi x diye tanıtacağım siz de yalanimi onaylayın! " dese sence babanin sözleri patavatsizlik olarak mi yorumlanir yoksa erkek arkadasinin ailesi babanın yüzüne karşı "genisliginiz bize uymaz" diyip hatta okkalı bir küfür edip kalkar giderler mi?
İnanın ikimiz de donup kaldık.İğrenç bir zihniyetleri var. Siz de ana kız ne diye saf saf dinliyorsunuz? Hadi sizin nişanlınızı kaybetme korkunuz var diyelim, anneniz nasıl bir şey diyemedi hayret. Adam bunun için annesi adına özür dilemeyip, haddini bildirmiyorsa çekeceğiniz var demektir.
Şaştım kaldım.Saka gibi degilmi Allah askina biz o kizi istedik oglumuzun hayati kurtulsun diye ama olmadi bu yazlikta cok guzel kullaniyoruz sizi gorurlerse arkadasimiz falan diycez kizi istedigimizi soylemeyecegiz ses etmeyin
Ben direk yanasip nefesini falan koklardim kafasimi guzel alkollumu diye yada kamera nerde falan derdim
İstemeyen kv adayi bile bu kadar ileri gidemez kiza hihi yapar araya nifak sokar vs vs bu baska bir boyut bana gore
Sevgilim de bana o 5-6 yıl önceki olaydı. Kızı görmedim tanımıyorum bile. Buna mı bozuldun dedi. Fakat ben 5-6 yıl önce olduğuna inanmıyorum. Bana lafı çeviremedi gibi geldi. Sürekli topu annesine attı. Zaten telefonu bile öyle gergin açtı ki, bu tabi benim meseleyi 3 saat sonra da anlatmamdan da kaynaklanıyor olabilir ama bu tavrı da bana acayip geldiO kadın adamdan elini çekmemiş işte. Adamın ailesi deli gibi korkuyor '' Onun evinde Albatrosanda yı ağırlıyoruz duyacak '' diye. Albatrosanda net bir şekilde istenmeyen gelin. Altlarındaki yazlık gidecek diye telaşa düşmüş yiyici aile. Adam galiba o kadını kendinden büyük diye istememiş. Ama O Ozzgeee nin de dediği gibi lüks bir spor arabaya tav olur. Bu iş devam ederse çok rezil şeyler yaşanacak gibime geliyor. Adamın annesi Albatrosandanın yanında böyle konuşacak kadar ileri gitmiş zaten, oğlunu zengin kadınla evlendirmeden rahat etmez o.
İnanın ikimiz de donup kaldık.
Sen ne istiyorsun pekiAnnem bu işi bitirmemi istiyor. Yazılan yorumlardaki her şeyi annem de söylüyor. Keşke orda bi şeyler söyleseydim dondum kaldım diyor bana. Çok üzüldü zaten. Tansiyonu çıktı.
Sevgilin de bu diğer kızı isteme olayını biliyor yani..Ben belki bilmiyordur diye düşünmüştüm..Ama annesinin o yazlıkta kalmasından rahatsız olmuyor maşallah...KAÇÇÇÇÇ ,cidden KAÇÇÇÇÇÇ.Sevgilin de gurursuz ailesi de..Bu aileye gelin gideceğine ömür boyu bekar kal daha iyi.Böyle insanlar için annenin babanın boynunu bükme,aklını başına al..Ucuz bir aile var karşınızda,başa çıkamazsınız.Sevgilim de bana o 5-6 yıl önceki olaydı. Kızı görmedim tanımıyorum bile. Buna mı bozuldun dedi. Fakat ben 5-6 yıl önce olduğuna inanmıyorum. Bana lafı çeviremedi gibi geldi. Sürekli topu annesine attı. Zaten telefonu bile öyle gergin açtı ki, bu tabi benim meseleyi 3 saat sonra da anlatmamdan da kaynaklanıyor olabilir ama bu tavrı da bana acayip geldi
Tesadufen konu karsima cikti ayni kaynanadan bendede var ve bir kere degil her gitmeme ben hemsire bulmustum kapimizda yiyecek ekmegin varmis diye hayiflanirKadınla aramda 40 yaş var. İnanılmaz da çenesi var. Ben bi şey söylesem çirkefleşir, bizi haklıyken haksız konuma düşürürdü orda. Ve dediğim gibi kal geldi bana. Böyle bir sözü kesinlikle beklemiyordum.
Sen o işi bi didikle. İyi şeyler çıkmayacak hazır ol buna. O kadının evinde bedava oturuyorlar, kadının senden haberi yok, kaynanan ağzından birşeyler kaçırmış, nişanlın desen saçma sapan triplerde. Normal mi bunlar şimdi?Sevgilim de bana o 5-6 yıl önceki olaydı. Kızı görmedim tanımıyorum bile. Buna mı bozuldun dedi. Fakat ben 5-6 yıl önce olduğuna inanmıyorum. Bana lafı çeviremedi gibi geldi. Sürekli topu annesine attı. Zaten telefonu bile öyle gergin açtı ki, bu tabi benim meseleyi 3 saat sonra da anlatmamdan da kaynaklanıyor olabilir ama bu tavrı da bana acayip geldi
Birsey soyliycem hala sokta olabilirmisinSevgilim de bana o 5-6 yıl önceki olaydı. Kızı görmedim tanımıyorum bile. Buna mı bozuldun dedi. Fakat ben 5-6 yıl önce olduğuna inanmıyorum. Bana lafı çeviremedi gibi geldi. Sürekli topu annesine attı. Zaten telefonu bile öyle gergin açtı ki, bu tabi benim meseleyi 3 saat sonra da anlatmamdan da kaynaklanıyor olabilir ama bu tavrı da bana acayip geldi
Kadının evinde oturuyor adamın ailesi, kadın ile evlendirmek istemişler. Nasıl tanımayacak acaba?Birsey soyliycem hala sokta olabilirmisin
Su konudaki en dert etmemen gereken konu nisanlinin kizi taniyip tanimamasi
Biz diyoruz bela davulla zurnayla gelio sen diosun halayda nisanlimin koluna kimse girmismi
Yuzune bir su falanmi carpsan
Aksine çok kötü.o değil de ben yazlığı merak ettim? milyon dolarlık filan bi yazlık olmalı , yani bu kadar düşebilmek kolay değil, resmen oğullarının namusundan değerliymiş
Yok kendisiyle telefonda konuştuğumda bana söylediği şeyleri anlatmak için söyledim onu. Benim asıl odaklandığım konuya o odaklanmadı. Olayı kızı tanımıyorum etmiyoruma bağladı. Ben kendimi rahatsız olduğum durumu doğru düzgün anlatamadım bile.Birsey soyliycem hala sokta olabilirmisin
Su konudaki en dert etmemen gereken konu nisanlinin kizi taniyip tanimamasi
Biz diyoruz bela davulla zurnayla gelio sen diosun halayda nisanlimin koluna kimse girmismi
Yuzune bir su falanmi carpsan
Gidiyom ben
Neyse biz tum yazacaklarimizi yazdik tavsiyem anne babaciginla paylas sozlerini kulak arkasi etme onlardaki tecrube baska birseyYok kendisiyle telefonda konuştuğumda bana söylediği şeyleri anlatmak için söyledim onu. Benim asıl odaklandığım konuya o odaklanmadı. Olayı kızı tanımıyorum etmiyoruma bağladı. Ben kendimi rahatsız olduğum durumu doğru düzgün anlatamadım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?