Bayram bayram üzüntüden her yerim ağrıyor

Annem bu işi bitirmemi istiyor. Yazılan yorumlardaki her şeyi annem de söylüyor. Keşke orda bi şeyler söyleseydim dondum kaldım diyor bana. Çok üzüldü zaten. Tansiyonu çıktı.
Evlilik öncesi içine sinmeyen bir şeyler olunca emin ol bir yerden mutlaka patlak veriyor. Evlenince hiçbir şey düzelmiyor aksine 2 katı artıyor. Lütfen iyi düşün ölç tart. Daha geçen gün burada keşke sizi dinleseydim diye konu açıldı.

Eğer bu aileyi görürsek burada isteme olduğunu söylemememizi onlara ayıp olacağını söyledi.

Size ayıp olacağını düşünememiş ama..Canım annesi cahil bir kadın değil..Cahil kadın bu kadar ince detaylı düşünemez..Yani hem evinde kalıyoruz hem kızını almıyoruz vs gibisinden düşünemez..Bu bir terbiyesizlik..Hem o aileye terbiyesizlik hem de size..Kadının dediği doğru..O kızı almama muhabbeti döndükten snra o evde kalmamalılardı..İnsan tatilsizlikten ölmez. Benim annem 30 yıldır dul bir kadın. Ve ilk defa tatile son 2 yıldır gitti onu da ben götürdüm..Zamanında rahatsız etmesin die ablalarının yazlıklarına bile gitmedi hiç..O kadın ise ..Ne bileyim insanda azıcık gurur olacak.

Ve anneni çok zor duruma düşürmüş.En büyük terbiyesizliği de annne yapmış.Hani bir tabir vardır yaaa sanki "dul karı" alıyormuşçasına nasıl sizle rahat konuşmuş öyle..Aman dünürüme ayıp olur mu dememişşşş.Sizden istediği, susun dediği şey istenecek şey değil..Kim dünürüne çok normalmiş gibi nişanı sakla der ki..Size saygısı yok.Belki de ayırırsam düşüncesiyle bu kadar rahat konuşmuştur.

bu konuyu annemle hallet beni arama diyerek sinirlenip telefonu kapattı

Bu konu o kadınla halledebileceğin basit bir konu değil ki..Kayınvalide nazmetleri olacak kadım nişanı sakla diyor sana ayan bayan..Bunu duyunca nişanlının sinirlenmesi lazımdı ama sana değil annesine.

Bak..Aslında iç dökmüşsün,napayım dememişsin..Ama aklın varsa ayrıl,geçen yıllarını düşünme,yok yere geçeçek yıllarını düşün. Görgüsüz ve terbiyesiz bir aileye gelin gitmek üzeresin..Bu kayınvalide cahil falan değil aksine çakal..Seni ayırır o kızı da alır..Ama BAŞ PROBLEM nişanlın..Şu an ettiğiniz kavga sana basit bir olay gibi gelebilir ama böyle olaylar insanları tanıtır.Alt metinleri okuyabilmen lazım. O kadar basit bir aile ki..Ne kendini ne de aileni üzme, yol yakınken dön.

Saka gibi degilmi Allah askina biz o kizi istedik oglumuzun hayati kurtulsun diye ama olmadi bu yazlikta cok guzel kullaniyoruz sizi gorurlerse arkadasimiz falan diycez kizi istedigimizi soylemeyecegiz ses etmeyin

Ben direk yanasip nefesini falan koklardim kafasimi guzel alkollumu diye yada kamera nerde falan derdim

İstemeyen kv adayi bile bu kadar ileri gidemez kiza hihi yapar araya nifak sokar vs vs bu baska bir boyut bana gore

Ona bunu da söyledim. Babam aynı şekilde bi şey söyleseydi sen napardın ne tepki verirdin dedim cevap veremedi.

İnanın ikimiz de donup kaldık.

Şaştım kaldım. Bu denli edepsizliği ele alan birinden herşeyi beklerim.

Sevgilim de bana o 5-6 yıl önceki olaydı. Kızı görmedim tanımıyorum bile. Buna mı bozuldun dedi. Fakat ben 5-6 yıl önce olduğuna inanmıyorum. Bana lafı çeviremedi gibi geldi. Sürekli topu annesine attı. Zaten telefonu bile öyle gergin açtı ki, bu tabi benim meseleyi 3 saat sonra da anlatmamdan da kaynaklanıyor olabilir ama bu tavrı da bana acayip geldi

İnanın ikimiz de donup kaldık.
Annem bu işi bitirmemi istiyor. Yazılan yorumlardaki her şeyi annem de söylüyor. Keşke orda bi şeyler söyleseydim dondum kaldım diyor bana. Çok üzüldü zaten. Tansiyonu çıktı.
Sen ne istiyorsun peki
Ya surda bu tarz yuva yapacak insanlarada cok birsey demek istemiyorum ama bile bile bazen atese yuruyorsunuz yazik oluyor

Nisanlin annecide %90 yarin iki kaynanan olacak , calis parani ver annemlerin basinda erkek yok sunu bunu yapacazlar olacak muhtemelen ikide bir laf sokup saygisizlik yapacaklarini hic soylemiyorum bile
anamda teyzem 4 kisilik yasam olur bunlara gelebilecekmisin

Herseye tamam diyebiliyormusun?

Sevgilin de bu diğer kızı isteme olayını biliyor yani..Ben belki bilmiyordur diye düşünmüştüm..Ama annesinin o yazlıkta kalmasından rahatsız olmuyor maşallah...KAÇÇÇÇÇ ,cidden KAÇÇÇÇÇÇ.Sevgilin de gurursuz ailesi de..Bu aileye gelin gideceğine ömür boyu bekar kal daha iyi.Böyle insanlar için annenin babanın boynunu bükme,aklını başına al..Ucuz bir aile var karşınızda,başa çıkamazsınız.

4 yıl boyunca nasıl uzaktan sevgili olabiliyorsunuz onu çözemedim kim söylese de bir kal gelir bana heralde ben beceremem diye..

Asıl konu adamın annesi patavatsız birisi belli heryerde istediğini söyleyen cinslerden ama bir laf vardır doğru bile olsa her doğru heryerde söylenmez ki bu öyle birşey bile değil.

35 yaşında annesi ve teyzesiyle yaşayabilri biri onlarla yaşıyor olması kendine özgü karakterine hislerine seçimlerine kararlarına ortak edeceği anlamına gelmez. Öyle yaparsa durum feci.. Evlenmeden önce kayınvaliden ile otur konuş birebir çözümlencek gibiyse ne ala yoksa çocukla başka yerde yaşamayı sun yoksa hayat sana çekilmez olur. Bol şans

Tesadufen konu karsima cikti ayni kaynanadan bendede var ve bir kere degil her gitmeme ben hemsire bulmustum kapimizda yiyecek ekmegin varmis diye hayiflanir
Tabi bir bunlarda degil bunun harici soktugu laflar iftiralarda hat safhada
Gecen hafta esime butun ofkemi kustum ve artik gorusmek istemedigimi soyledim
Ama bu durum 8 senedir var onuda soyliyim
Adam beni 8 sene sonra hakli buldu yani
Ben pek cevap vermeyi seven biri degilim buyuktur diye yutarim ama beni cok patlatip tartismisligimizda vardir onceden esim karismazdi ama artik canima tak etti yani bayagi bir tartistik

Sen o işi bi didikle. İyi şeyler çıkmayacak hazır ol buna. O kadının evinde bedava oturuyorlar, kadının senden haberi yok, kaynanan ağzından birşeyler kaçırmış, nişanlın desen saçma sapan triplerde. Normal mi bunlar şimdi?

Birsey soyliycem hala sokta olabilirmisin
Su konudaki en dert etmemen gereken konu nisanlinin kizi taniyip tanimamasi

Biz diyoruz bela davulla zurnayla gelio sen diosun halayda nisanlimin koluna kimse girmismi
Yuzune bir su falanmi carpsan

Gidiyom ben

Birsey soyliycem hala sokta olabilirmisin
Su konudaki en dert etmemen gereken konu nisanlinin kizi taniyip tanimamasi

Biz diyoruz bela davulla zurnayla gelio sen diosun halayda nisanlimin koluna kimse girmismi
Yuzune bir su falanmi carpsan
Kadının evinde oturuyor adamın ailesi, kadın ile evlendirmek istemişler. Nasıl tanımayacak acaba?

Yok kendisiyle telefonda konuştuğumda bana söylediği şeyleri anlatmak için söyledim onu. Benim asıl odaklandığım konuya o odaklanmadı. Olayı kızı tanımıyorum etmiyoruma bağladı. Ben kendimi rahatsız olduğum durumu doğru düzgün anlatamadım bile.

Neyse biz tum yazacaklarimizi yazdik tavsiyem anne babaciginla paylas sozlerini kulak arkasi etme onlardaki tecrube baska birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…