• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayram alışverişi????

ela70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
124
5
38
34
Karaman
Kızlar fikir almak istiyorum benim kv ve kb çok iyi insanlar eksiğimi gediğimi düşünürler bayram geliyor mesela bana ben ne beğenirsem alırlar geçen bayram ben tişört pantolon ayakkabı almıştım az oldu daha çok alsaydın falan dediler mesela. Kurbanda daha çok kıyafet aldılar yine bu bayram ayakkabı kıyafet bak kızım ne beğenirsen alalım dedi kv benim sorum şu ki annem diyor ki nişanlı kıza iç çamaşırı gecelik falan da alınır diyo sizler neler yaptınız alsam iç çamaşırı falan ayıp olur mu ya da gecelik ayıp olur mu fazla kaçar mı ne dersiniz kızlar

Gecelik fazla kaçar tabiki ama iç çamaşırı alabilirsiniz. Gecelik düğün alışverişinde alınır. .

Gecelik fazla kaçar tabiki ama iç çamaşırı alabilirsiniz. Gecelik düğün alışverişinde alınır. .

Dmi bende böyle düşünüyorum hatta iç çamaşırı bile almadım hiç sadece kıyafetimi alırım.. neyse bu kez iç çamaşırı alıyım ama gecelik almayı düşünmüyorum :)

amaan bayramda bayramlığını alıyorda iç çamaşırı mı kaldı bence bu kadar beklenti içine girmeyin... beklentisiz hayat yaşamaya bakın kimseden bişey beklemeden yaşarsanız hayal kırıklığınız olmaz. Sevgiler

Back