Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utanırım, ben edepli bi kızımÇok ayıplı seç o zaman
Fotoğraf demekDefterini ve kupasını aldım. Çok güzel fotoğraflar çekebilirsin (not:gizli ipucu içerir)
Yarın da kurbanım için çalışmalara devam edeceğim
Başka çeken yok mu yaFotoğraf demek
O zaman ben ya da Selin diyorum
Yılbaşı temalı şeylere bayılırımBen de araligi bekliyorum . ama yarin guzel seylere el atabilirim.
Ben neden xyzt-5544 dan suphelenmedim ki seni dikkatle inceliyorum artık xyzt-5544 cigimin:) DonukPudra yi eledim zaten ya ikbal ya sen:)Fotoğraf demek
O zaman ben ya da Selin diyorum
Ben neden xyzt-5544 dan suphelenmedim ki seni dikkatle inceliyorum artık xyzt-5544 cigimin:) DonukPudra yi eledim zaten ya ikbal ya sen:)
Sen seçersin de ben beğenmez miyim (üstüme alındım)kurbanım kitabını seçtim baya riskli bir tercih yaptım umarım seversin. mutsuz olursan diye çok korkuyorummm
Güvendiğim bir kaç kişiden aldığım yorumla aldım bakalim umarım seversin . Sevmezsen de yapacak bir şey yok cesmiSen seçersin de ben beğenmez miyim (üstüme alındım)
Güvendiğim bir kaç kişiden aldığım yorumla aldım bakalim umarım seversin . Sevmezsen de yapacak bir şey yok cesmi
kurbanım kitabını seçtim baya riskli bir tercih yaptım umarım seversin. mutsuz olursan diye çok korkuyorummm
kurbanım kitabını seçtim baya riskli bir tercih yaptım umarım seversin. mutsuz olursan diye çok korkuyorummm
Beni kuzum.Seni de eledim.Benim listemden seçip risk alma ihtimalin yok.
Başka kimi elemiştim ben?