♥ Baykuşların Geleneksel Yılbaşı Çekilişi ♥

kalinkaselin kalinkaselin loliss loliss sizi eledim ben o tariflere hiç uymuyorum
Skosnob Skosnob seni de elemiştim ama sebebini hiç hatırlamıyorum şimdi:confused:

Bu arada bunalıma girdim:KK34:
Düşündüm düşündüm benim için çok özel birşey aradım bulamadım, çocukken şeker kız candy severdim, beşiktaşlıyım ama çok fanatik sayılmam bi futbolcu sorsan bilemem ama sorsan en büyük beşiktaşlı benim:rolleyes: bing bang teori sevdiğim dizilerden birde leyla ile mecnun, nazlı eray ve stefan zweig enn sevdiğim yazarlardan hepsini yazmayayım şimdi. Bir de tabiki küçük prensi bende çok severim şimdilik bu kadar:KK36:

Tamam bir ipucu veriyorum
Kurbanımla okuma zevklerimiz çok benziyor hatta onun okuduğu kitaplardan bir kaçını alıp okudum çok beğendim:) ve kendime kitap almadan önce vikitabina bir göz gezdiriyorum:)

Benim kurbanım maşallah o kadar iyi bir okur ki okumak istedikleri listesinden seçmek zorundayım
Ben okudum sen de oku diyeceğim herşeyi okumuştur eminim :nazar:

İkiniz de elendiniz :63:

Selamlar gec oldu ama geldim. Katilim affet beni. Bilgisayarim bozuldu telden siteye girerken sikinti yasiyorum. Ama bu aksam bilgisayarim gelecek dolu dolu burada olcam.
Kurbanim bakalim ner yazmis gecmisi okuyup geliyorum.

Lolis katilim degilsin bi seni eleyebildim. Yuffi kalan herkes katilim:halay:
Tum gecmis sorulara cevap vereyim. Alintilayamadim.

1. Taki cok severim.
2. Termoslu kupalari da severim.
3. Kucuk prens benim de favorimdir ama amelianin kupasindan bende de var:KK76:
Onun disinda kral arthura asikimda asikim :eek:ay artik beyaz dis de cok sevdiklerimden.
4.vi kitabim guncel kutuphanem guncel kutuphanemde olmayan kitaplara acigim.
5. Amelia benim katilim hissediyorum.
6. Sevdigim hayvanlar fil yunus aslan bi de at.

Baska soru var miydi hatirlayamadim.

kalinkaselin kalinkaselin loliss loliss sizi eledim ben o tariflere hiç uymuyorum
Skosnob Skosnob seni de elemiştim ama sebebini hiç hatırlamıyorum şimdi:confused:

Bu arada bunalıma girdim:KK34:
Düşündüm düşündüm benim için çok özel birşey aradım bulamadım, çocukken şeker kız candy severdim, beşiktaşlıyım ama çok fanatik sayılmam bi futbolcu sorsan bilemem ama sorsan en büyük beşiktaşlı benim:rolleyes: bing bang teori sevdiğim dizilerden birde leyla ile mecnun, nazlı eray ve stefan zweig enn sevdiğim yazarlardan hepsini yazmayayım şimdi. Bir de tabiki küçük prensi bende çok severim şimdilik bu kadar:KK36:

İkiniz de elendiniz :63:

Lolis katilim degilsin bi seni eleyebildim. Yuffi kalan herkes katilim:halay:
Tum gecmis sorulara cevap vereyim. Alintilayamadim.

1. Taki cok severim.
2. Termoslu kupalari da severim.
3. Kucuk prens benim de favorimdir ama amelianin kupasindan bende de var:KK76:
Onun disinda kral arthura asikimda asikim :eek:ay artik beyaz dis de cok sevdiklerimden.
4.vi kitabim guncel kutuphanem guncel kutuphanemde olmayan kitaplara acigim.
5. Amelia benim katilim hissediyorum.
6. Sevdigim hayvanlar fil yunus aslan bi de at.

Baska soru var miydi hatirlayamadim.
Bence yanılıyorsunuz datlı gızlar
Kurbanim sakin sakin bekliyor. Guzel guzel tuyolar vermis. Bi daha kararlarim degisti.:-)
Ben

Katilim ya kimsin nesin benim evime gelenlerden misin ya da gorustuklerimden miisn kimsin lan a baglicam:) senin için akşam.evden bir kaç objemi cekicem cicili alma tekrar söylüyorum ama çokta edepsiz olmasın arada ailem geliyor :)

Katilim ya kimsin nesin benim evime gelenlerden misin ya da gorustuklerimden miisn kimsin lan a baglicam:) senin için akşam.evden bir kaç objemi cekicem cicili alma tekrar söylüyorum ama çokta edepsiz olmasın arada ailem geliyor :)

Saklarsın annenler gelince :KK53:
Ben çok güzel şeyler alacam sana :süslü:

İlk siparişleri verdim sevgili kurbancığım.
Pazartesi günü çarşı tarafına geçip bir yoklama yapacam piyasada. Bir de sana kendi ellerimle yapacağım şey için malzeme alacağım.
Kitap ve ajanda-defter için son haftaları bekleyeceğim ki belki istediğin bişeyler kaçırırsın ağzından.
Şimdilik bendem bu kadar.
Sevgili katilciğim senden de ipucu bekliyorum. Beni seviyor musun en azından bunu söyle bari :ıslık:

Pazartesi günü çarşı tarafına geçip bir yoklama yapacam piyasada. Bir de sana kendi ellerimle yapacağım şey için malzeme alacağım.:mad:
Kitap ve ajanda-defter için son haftaları bekleyeceğim ki belki istediğin bişeyler kaçırırsın ağzından.
Sevgili katilciğim senden de ipucu bekliyorum. Beni seviyor musun en azından bunu söyle bari :ıslık:
Çok seviyorum bebeğim:KK66:

Pazartesi günü çarşı tarafına geçip bir yoklama yapacam piyasada. Bir de sana kendi ellerimle yapacağım şey için malzeme alacağım.
:) Tabiki seviyorum

X