Çok güzelse al gitsinAjandamı çok beğendim. 2018 yok sanırım. 2017 alsam olur muAma çok güzel
aaaaÇok güzelse al gitsinbir gün geriden geliyor alt tarafı tarihler
Yalnız ben senden neden şüphelenmiyorum ki? Dikkatimi de başkasına çekmeye çalışıyorsun ama ben ajanda tercih etmiştim. Demek ki sen olabilirsin
aaaabaksanıza nelere dikkat ediyor güçlü baykuş.
Ajandamı çok beğendim. 2018 yok sanırım. 2017 alsam olur muAma çok güzel
Çok severim büyük şüphelimTavşan sever misin?
Bir de baykuş?
Çok severim büyük şüphelimama canlısını göndermezsin herhalde diye umuyorum
Tabii ki. Ama onceligim kedi. Fakat herseyde o figur gitmiyor bu yuzden kisitlama kendini ..Tavşan sever misin?
Bir de baykuş?
Ben bizim papağanı paketleyip gönderecem de kurbanıma ordan aklıma geldi herhaldeHiç öyle düşünmemiştim
Neden elendim.Ben nedenxyzt-5544 dan suphelenmedim ki seni dikkatle inceliyorum artık xyzt-5544 cigimin:) DonukPudra yi eledim zaten ya ikbal ya sen:)
Riskli islere bayilirim cici kiz.kurbanım kitabını seçtim baya riskli bir tercih yaptım umarım seversin. mutsuz olursan diye çok korkuyorummm
Gecen seneki metisi yollaAjandamı çok beğendim. 2018 yok sanırım. 2017 alsam olur muAma çok güzel
gizeme ayıp olurNeden elendim.
Riskli islere bayilirim cici kiz.
Gecen seneki metisi yolla
Sabibinden az karalanmis
Sevdiceklere yamuk olmazgizeme ayıp olur
Ben bizim papağanı paketleyip gönderecem de kurbanıma ordan aklıma geldi herhalde
Evet ikisini de çok severimTavşan sever misin?
Bir de baykuş?
Genelde temalı fotoğraf çeken selintoş ve ben varızBaşka çeken yok mu ya
Yanlış mı hatırlıyorum
İpucu ver bakalım bu özel kupa benim olabilir mi hayalleneyimCanım kurbanıma özel bir kupa düşünüyorum umarım yapabilirim kafamdaki
Genelde temalı fotoğraf çeken selintoş ve ben varız