canım torkunun bayiliği çok iyi valla keşke bende açabilsem konyalıyım ama bursada çalışıyorum...babam esnaf ama torku bayiliği sabah 7-8 de açar akşam en geç 7-8 gibi kapatır dükkanı..hani bakkal değil dönerci ekmek büfesi değil ..mandıra ürünleri satan dükkanlar 7 dedin mi kapatıyor genelde..dükkanı açacağı muhit önemli..zaferde mi yoksa başka bir semtte mi açacak..Merhabalar
istanbulda yaşıyorum ama Konyaya taşınacağım orada eşim torku nun bayiliğini açmayı düşünüyor küçük bir dükkana.
Benim aklıma takılan acaba bu dükkan kaçtan kaça açık olur. Çünkü ben evde yalnızım çok uzun olsun istemiyorum. Eşim oranın dükkanları ne kadar açık olursa o kadardır diyor ama bayilik te farklılık olur mu?
Konyada emniyet merkezinde olacak yeri.
Teşekkür ederim şimdiden
Yazilarinizi ve yorumlari okudum evde nasil calisiyosunuz pc uzerinde banada yardimci olun lutfen.nasil bir is nedir ne degildir.Yok Benin yanına gitmem imkansız evde çalışıyorum bilgisayar üzerinde.
kaç saat olur ki?
sonuçta bir firmanın ürünleri
Toptan mi, perakende mi olacak?
Sormadan edemeyecegim, zaten fabrikasi Konya' da bulunan torku'nun konya da bayiiligini almak bana mantikli gelmedi.
Fabrika sıcak satis yapiyor cunku, kendi plasiyerleri var. Piyasaya fabrikadan daha iskontolu mal verebilmeniz imkansiz.
Perakende olacaksa, rakipleriniz supermarketler, bakkallar, bufeler olacak. Bir a101 bir bim ile fiyat konusunda yarisamazsiniz, torku marketlere girmeye basladi cunku.
Ha bunun yani sira calisma saatleri makul olur diye dusunuyorum.
Ben evde yazı yazıyorum birde tercümemi geliştirip tercümeye başlayacağımYazilarinizi ve yorumlari okudum evde nasil calisiyosunuz pc uzerinde banada yardimci olun lutfen.nasil bir is nedir ne degildir.
nasil yazi ben anlayamadim biraz detayli anlatirmisinizBen evde yazı yazıyorum birde tercümemi geliştirip tercümeye başlayacağım
valla canım belediyeyede girecekse günü tamamlayacak gibi pek vakit kalacağını sanmam..torku sadece şeker çikolata üretimi yapmıyor süt yoğurt hatta domates salatalık yakın zamanda kola olayına da girecek baya geniş bir bayilik..eşinin bu süreci iyi ayarlaması gerekiyor..Evet şeker çukulata üzerine
torku geniş ürün yelpazesi ile birde her bünyeye ürün satmamasından ötürü geliri iyi bir seçenek..arkadaşa cevaben yazayım torku reklam amaçlı marketlere tek tük ürün veren bir şirket misal marketlerde yoğurtarı ve sütleri var bakkallarda sadece sütleri var ama bayiliklerinde süt peynir kola domates salatalık peynir ve türevleri çikolata ve şekerlere girmiyorum bile çok çeşitli ürünleri var..H
Torku bayilik veriyor demekki bunun bir piyasası olsa gerek. Çokta iyi geliri olduğusöyleniyor. Hem toptan hem perakende oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?