Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kzlar ben ev hanımı yada evlı degılım sızlere akıl veremem tabı ama ben bayatlayan ekmeklerı kare kare kesıp fırınlıyorum kızarıyo soguyunca kavonoza koyuyuyorum corbaların yanına kıtır oluyor super oluyor hemde ısrafı onlemıs oluyorum
benden de ayrı bi bilgi gelsin.. bende bayatlayan ekmekler için. geniş ağızlı yarı su dolu bir kabı ocağa koyuyorum..üzerine de makarna süzgecini koyuyorm (metal olanlardan) bizde ilistir denir. bayatlamış ekmekleri de ilistire koyup kapak kapatıyorum.alttaki suyun bukarında pamuk gibi oluyolar.fırından yeni çıkmış gibi sıcacık ve yumuşak.10 dk da yeni ekmekleriniz hazır
kzlar ben ev hanımı yada evlı degılım sızlere akıl veremem tabı ama ben bayatlayan ekmeklerı kare kare kesıp fırınlıyorum kızarıyo soguyunca kavonoza koyuyuyorum corbaların yanına kıtır oluyor super oluyor hemde ısrafı onlemıs oluyorum
Neden böyle düşündün ki sende bayan olduğuna göre biraz ev hanımısın yerimseniben, bayat ekmekten çok yapılan yemek çeşidi var bende hiç atmıyorum, rondoda çekip köfte için buzluğa atarım, hiç bir şey yapamazsam ekmekleri ıslatıp kuşları beslerim, bir de ekmek omleti diye bir şey öğrendim çok nefis oluyor, süt yumurta karıştırılıp içine ekmekleri doğruyorsunuz içine isterseniz başka malz. konabiliyor (sosis,sucuk vb.) tavada iki tarafını kızartıyorum mis gibi bir kahvaltılık oluyor