bayanlarda cinsel isteksizlik

serap_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
225
0
46
Bursa
lütfen bana yardımcı olun bayanlar 4.5 yıllık evliyim ama cinsel isteğim hiç yok diyebilirim haftada bir veya 10 günde bir aklıma geliyor eşim aşırı şikayetçi bıktım artık diyor bide 18 aylık oğlum var hemen hemen 18 aydır ayrı yatıyoruz eşim tek yatıyor ben oğlumla yatıyorum.eşim yaklaşıyo ama ben isteksizim yardım edin lütfen . her seferinde bıktım artık diyo.ayda 3 veye 4 kez beraber oluyoruz yardım lütfennn.....

lütfen bana yardımcı olun bayanlar 4.5 yıllık evliyim ama cinsel isteğim hiç yok diyebilirim haftada bir veya 10 günde bir aklıma geliyor eşim aşırı şikayetçi bıktım artık diyor bide 18 aylık oğlum var hemen hemen 18 aydır ayrı yatıyoruz eşim tek yatıyor ben oğlumla yatıyorum.eşim yaklaşıyo ama ben isteksizim yardım edin lütfen . her seferinde bıktım artık diyo.ayda 3 veye 4 kez beraber oluyoruz yardım lütfennn.....

Canım, yaşını ve isteksizliğinin sana göre sebebini söyleyebilirsen daha kolay çözebiliriz belki

Çok hamur işleri yediğinden olabilir ceviz, kuru incir ve kuru kaysı ye

bu durumun pek çok sebebi olabilir. iletişim sorunundan ağrılı ilişkiye, eşin davranışından korkulara ve pek çok sebep daha. ben psikoloğum ve sana önerceğim şey şu ki. eşinle birlikte bi psikiyatriste görün. eşinin yanında olması da çok önemli. olmazsa da kendin git ihmal etme bence

isteksizliğinin yanında kocanın değil de oğlunun yanında yatman bile başlı başına sorun bence

Aaa arkadasım ayrı yAtılır mı kocadan??
Bak benim iki kızım var 3 yasında ve 2 yasında ... Bir gece bile ayrı yatmadık..
Hem sen ayril oğlundan.. Ağlar biraz alisir sonra.. Sarmaş dolaş ol kocanla, yat yanına düzelir hersey... Birde illa gece olucak diyede birsey yok.. Kendini De heyecanlandiracak seyler yapmalisin..

ısteksızlık derrken nasıl arkadasım bende her zaman ısteklı degılımdır ama esım her ıstedıgınde beraber olurum benden soguması uzulmesın dıye bırde ustune ustluk zevk alıyormusum gıbı yaparım bende senın gıbı arkadasım ayda dort kere beraber olsak hıc tınlamam ama adamlar durmuyor bende cok zor zevk alırım ama esımıde hıc gerı cevırmem

canım ya okurken aynı ben diyorum bende aynı dertten muzdaribim.6 senedir evliyim bende 5 aylık be kızım var 1,5 senedir ayrı yatıyoruz hamilelikti bebekti felan.şimdi ben bebeğimle yatıyorum o odada yatıyo.bazen geliyo felan ama bende tık yokkk hiç ama hiç istemiyorum.saçmalık gibi geliyo bebği nasıl yaptın diceksin :))) o oldu işte öyle:))) ama şimdi iyice soğudum eskidende istemezdim zaten görev gibiydi.ne yapcam bilmiyorum

mrb cinsel isteksizlik bebek olmasına engelmidir merak ediyorum cinsel istekiz olan bir bayan hamile kalabilirmi bilgisi olan cevap versin lütfen

Merhaba canım eger hala bu sorun varsa kesinlikle ve kesinlikle hormonlarla alakalı ....adet dönemi istek artışının da sevebi bence bu

Back
X