Bayanlar yardım 😔

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.471
384
73
26
Hanımlar ben düşük yaptım ve kan pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum ama devlette 2 düşük üzerine yapıyorlarmis özel dede 1600 TL dediler okadar para veremiyorum malesef yok pahalı. Ne yapmalıyım

Canım ilk önce cok geçmiş olsun. Yine düşük yapacaksın diye bir şey yok her gebelik farklıdır düştüğün kaçıncı haftada oldu neden oldu?

Canım ilk önce cok geçmiş olsun. Yine düşük yapacaksın diye bir şey yok her gebelik farklıdır düştüğün kaçıncı haftada oldu neden oldu?
Sebep olarak hicbisey demediler 1 hafta öncesinde ananem oldu acaba üzüntüden mi oldu diyorum

Sebep olarak hicbisey demediler 1 hafta öncesinde ananem oldu acaba üzüntüden mi oldu diyorum
Tabi üzüntü stres etkileyebiliyor ben de cok üzülmüştüm kanamam olmuştu O gün içinde. Benim de 22 haftalık iken kaybım oldu. Şimdi yine bebiş bekliyorum ama inanılmaz rahatım kötü düşünceleri at kafandan her hamilelik aynı olacak diye bır kural yok. Sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak sen o en ıyısnı bilir zaten bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…