Evet kahverengi göz baskın gendir.Tabi canım zaten hiçbir zaman yüzde yüz olmuyor sonuç, bir ihtimal hep var. Sülaledeki genlerin tamamını bilemiyoruz çünkü. Genlerin baskınlığı ırklara göre değişiyor diye birşey sanki ben de duymuştum, ama bize öğretilen genelde kahverenginin maviyi bastırdığı yönündeydi.
Evet canin ten rengi göz rengi sac çok esnery☺
Tabi canım zaten hiçbir zaman yüzde yüz olmuyor sonuç, bir ihtimal hep var. Sülaledeki genlerin tamamını bilemiyoruz çünkü. Genlerin baskınlığı ırklara göre değişiyor diye birşey sanki ben de duymuştum, ama bize öğretilen genelde kahverenginin maviyi bastırdığı yönündeydi.
bi arkadaşım 9 ay kime benzerse benzesin çenesi halasına benzemesin dedi. bebeğin halaya benzeyen tek tarafı çene oldu :)
bi arkadaşım 9 ay kime benzerse benzesin çenesi halasına benzemesin dedi. bebeğin halaya benzeyen tek tarafı çene oldu :)
Genelde neye cok takarsan o basınza gelıyo arkadasın naptı cok merak etrm:)bi arkadaşım 9 ay kime benzerse benzesin çenesi halasına benzemesin dedi. bebeğin halaya benzeyen tek tarafı çene oldu :)
:)))Kari-koca sarisin olup da esmer cocuklari olan da var. Dert etme simdiden. Huyu benzemesin de.
bişi yapmadı oğluna aşık çenesine de :)Genelde neye cok takarsan o basınza gelıyo arkadasın naptı cok merak etrm:)
Yapma canim yaaaaaistemediğin ot dibinde biter
gör bak
Evlat askı bu olsa gerek:)bişi yapmadı oğluna aşık çenesine de :)
Merhaba kizlarr ben nasipse 2015 te bebek düşünüyorum yillardir hayalim sarisin renkli gözlü bir bebekti tabi allah önce sağlık versin...size sorum su eşimin baba annesinin gözleri maviymis benim babaanneminde yeşil babaminda yeşil acaba çekme olasiligi varmidir? Ben sarisinim ama kahverengi gözlerim eşim beyaz tenli siyah sacli kahverengi gozlu....eşimin annesi esmerdir hem de çok onu çok seviyorum amabebegim benzicek diye de korkuyorum...
Eheh, kurallara göre iki çekinik birleşirse bir dominantı yeniyorlar, kaide burada bozuluyor sanırım. Durum o yüzden ezbere bir mantıkla gidemiyor. Sülaleden gelen çekinik genler nedeniyle karışıyor ortalık yani. kimse iki yüz sene önceki genleri bilemeyeceğinden hep ihtimaller var deniliyor.Sülaledekileri bilsek bile düşünsenize, iki mavi gözlü insandan nasıl kahverengi gözlü çocuk oluyor? İkisinden birinde kahverengi geni olması gerekli ki eğer kahve maviye baskınsa bu durumda bu geni taşıyan zaten mavi gözlü olamaz. O zaman baskınlık ve çekiniklik de net değil. Öyle olsaydı bu zamana dünyada mavi gözlü kalmazdı sanırım.
Ya tamam işte, çekinikler birleşince ortaya çıkar tabi ki ama, zaman içinde muhakkak bir baskınla karşılaşacağı için mantıken azalarak bitmeleri gerekirdi. Neyse, kısmet.Eheh, kurallara göre iki çekinik birleşirse bir dominantı yeniyorlar, kaide burada bozuluyor sanırım. Durum o yüzden ezbere bir mantıkla gidemiyor. Sülaleden gelen çekinik genler nedeniyle karışıyor ortalık yani. kimse iki yüz sene önceki genleri bilemeyeceğinden hep ihtimaller var deniliyor.
O yüzden de dolaylı olarak hiçbir şey net değil evet, gerçi ona bakarsan burada laplace'ın şeytanından söz etmek gerekir, oraya varıyor iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?