• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar sizden fikir almak istiyorum

Ya tamam işte, çekinikler birleşince ortaya çıkar tabi ki ama, zaman içinde muhakkak bir baskınla karşılaşacağı için mantıken azalarak bitmeleri gerekirdi. Neyse, kısmet. :KK53:
Ha, şimdi annadım ne kastettiğini, bu soruya evrim teorileriyle cevap veriliyor genelde. Dominantla karşılaştığında zaman içerisinde bitmiyor, çünkü taşıyıcılar devreye giriyor. Yani dominant onu elimine etmiyor, yalnızca baskın olmasını engelliyor, çekinikler taşıyıcıyla gelecek nesile aktarılmaya devam ediliyor. :KK50::KK53:

Arkadaşlar yorum yapip mantikli fikir veren herkese çok tesekkur ederim bu sitede iyiki varsiniz.az çok fikir sahibi oldum tekrar tesekkurler ....pusuda bekleyen kadınlar kulübü saldirganlari dizede malzeme cikti hadi iyisiniz yine ah su herşeye muhalefet o!maniz yokmu bu yüzden sözlüklere konu oluyorsunuz dagilin simdi

iyisin hoşsun ama herkes aynı görüşü sunmaya bilir...farklı yorumlar mutlaka olucak...

teşekkür etmişiniz ne güzel ...ama son cümleniz pek uygun olmamış...

Ha, şimdi annadım ne kastettiğini, bu soruya evrim teorileriyle cevap veriliyor genelde. Dominantla karşılaştığında zaman içerisinde bitmiyor, çünkü taşıyıcılar devreye giriyor. Yani dominant onu elimine etmiyor, yalnızca baskın olmasını engelliyor, çekinikler taşıyıcıyla gelecek nesile aktarılmaya devam ediliyor. :KK50::KK53:
Kullanılmayan gen küsüyormuş ama. :KK70: Ay geyikten gideceğim şimdi, teşekkürler. :KK53:

Merhaba kizlarr ben nasipse 2015 te bebek düşünüyorum yillardir hayalim sarisin renkli gözlü bir bebekti tabi allah önce sağlık versin...size sorum su eşimin baba annesinin gözleri maviymis benim babaanneminde yeşil babaminda yeşil acaba çekme olasiligi varmidir? Ben sarisinim ama kahverengi gözlerim eşim beyaz tenli siyah sacli kahverengi gozlu....eşimin annesi esmerdir hem de çok onu çok seviyorum amabebegim benzicek diye de korkuyorum...

çok ilginç bi dert :) renkli olabilir de olmayabilir de bebeğin doğmadan bilemezsin. eşimin ailesinin ve eltimin ailesinin 2 kuşakta renkli göz yok ama eltimin 2. bebeği renkli gözlü oldu yine sarışın da yok ama 1. bebeği de sarışın olabiliyor.

o ne demek kız ne pususu:KK53:

konu sahibi kızdı canım bize..kk nın pusu da bekliyenler diye ondan dedim...yukarda yorumu var ...

şimdi bu yoruma da kızıcak konu sahibemiz...

allah inşallah gönlünüzdekini verir...sağlıklı bir bebeğiniz olur...eminim ki bura da beğenmediğiniz kişiler bile sizin için iyi olan neyse onu yazmışlardır..

neyse ben dedim diyeceğimi...

Yukarida never on ve bogurtlenkusu isimli üyeler gayet gen bilimi hakkında fikirler veriyorbenimde tam sormak istediğim öğrenmek istediğim buydu yok ikramiye bilmek gibiymis yok eli ayagi düzgün olsunmus herşey anladiginiz kadar iste....bende biliyorum bebek ismarlamiyorum sonuçta sadece olasiliklari sordum bilgili arkadaşlara beni aydinlatanlara tekrar teşekkürler cevap vermediklerinden ciddiye almadiklarimdir

Merhaba kizlarr ben nasipse 2015 te bebek düşünüyorum yillardir hayalim sarisin renkli gözlü bir bebekti tabi allah önce sağlık versin...size sorum su eşimin baba annesinin gözleri maviymis benim babaanneminde yeşil babaminda yeşil acaba çekme olasiligi varmidir? Ben sarisinim ama kahverengi gözlerim eşim beyaz tenli siyah sacli kahverengi gozlu....eşimin annesi esmerdir hem de çok onu çok seviyorum amabebegim benzicek diye de korkuyorum...
KK...........kk
Bunlar f1 dolleri caprazlarsak olusacak tum yavrular Kk genotipinde cikar yani hepsi melez kahverengi gozlu olur

Kk.........Kk
Bunlar f2 dolleri caprazlarsak olusacak genotipler sirasiyla KK Kk Kk kk
Bu durumda olusacak yavrularin goz rengi %75 oraninda kahverengi %25 oraninda mavi ya da yesil gozlu olur

Yukarida never on ve bogurtlenkusu isimli üyeler gayet gen bilimi hakkında fikirler veriyorbenimde tam sormak istediğim öğrenmek istediğim buydu yok ikramiye bilmek gibiymis yok eli ayagi düzgün olsunmus herşey anladiginiz kadar iste....bende biliyorum bebek ismarlamiyorum sonuçta sadece olasiliklari sordum bilgili arkadaşlara beni aydinlatanlara tekrar teşekkürler cevap vermediklerim ciddiye almadiklarimdir

KK...........kk
Bunlar f1 dolleri caprazlarsak olusacak tum yavrular Kk genotipinde cikar yani hepsi melez kahverengi gozlu olur

Kk.........Kk
Bunlar f2 dolleri caprazlarsak olusacak genotipler sirasiyla KK Kk Kk kk
Bu durumda olusacak yavrularin goz rengi %75 oraninda kahverengi %25 oraninda mavi ya da yesil gozlu olur
Çok tesekkur ederim değerli yorumunuz icin

benim ve eski eşimin göz renklerimiz kahverengiydi; fakat oğlumun göz rengi mavi oldu kızımın ki siyah :) Allahtan başka kimse bilemez ne olacağını

Back