bayanlar özgüwen nasil yükseltilir

eslemelif

sussam olmuyor, susmasam olmaz...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
184
65
Mrb arkadaslar.bunu merak ediyorm sizce insanin ozguwenini artırması icin neler yapilabilir..

Bwnim sacim fonlu olunca ve eyelinerim duzgun olunca artiyor.
dalga gecmiyorum yuruyusum, insanlara bakisim falan degisiyor.

Hahahah allah seni kahkaha atmışım :) Bende eyelinersiz bakkala bile gidemiyorum, zaten çekik gözlerim :S

Özgüvenin neden yok ona bakmak lazım. Hangi konularda güvensizsin. İş hayatında mı fizik anlamında mı?
Başarısızlıkların varsa ve onlar başına kakılıyorsa illaki başarıların da vardır onları parlat.
Fiziki anlamdaysa beğenmediğin nerense onu değiştir.

Birde hepimiz insanız. Hepimiz doğup yaşayıp en nihayetinde ölüyoruz, kimse insan olarak bir diğerinden daha değerli değersiz değil. Herkes saygı duyulmayı insanca yaşamayı sevilmeyi hak ediyor. Kimse senin üstün olamaz hele ki maddi ve fiziksel konulardan. Gayen iyi ve ahlaklı inançlı bir insan olmak olsun.

Müge ablandan inciler

Evet evet.temiz ve bakimli olunca ozguven gelir fakat size gore yaptiginiz ufak bir hatada ( bi kelimeyi yanlis soylemek, belki terlemek yahut sizi tedirgin eden herhangi birsey) ic konusmalar baslar.
Aptamisin sen? Neden boyle davrandim ki? Salak durumuna dustum acaba hakkimda ne dusunuyorlar kesin beni cagirmayacaklar vs...
İcte o ic sesi durdurdugunuzda ve hayatiniza normal akisinda devam ettiginizde ozguven icin buyuk bir adim atmis olursunuz...
Bunun da tek yolu kendini sevmek kendibi her hatasi icin affetmek kendinden memnuniyet ve mukemmeliyetci olmamaktir...

Bu kişiden kişiye göre değişir aslında. Kimi kariyer yapmıştır mesleğinden dolayı kendine özgüveni vardır, kimi görsel olarak cok Güzeldir ona güvenerek kendine güvenir. Kimide zekasından dolayı özgüvenlidir.Olabildiğince bakımlı ol, giyimde bile bi tarzın olsun, kalabalık ortamda konusurken acaba bana gülerlermi falan diye düsünme, bırak gülenler Gülsün hata yaparsan sende Gül kendine. Yolsa düştün ya sende gül, ne kadar komik oldugunu falan düşün. Kendinle dalga geçmeyi öğrenirsen kimsenin seninle alay etmesine izin vermezsin böylece özgüvenin yükselir. En önemlisi kendini sevmelisin, oldugun gibi kabul etmelisin. Ilgi Alanına giren seyler olması Lazım örnegin spor siyaset saglık ekonomi herneyse iste. Kendini bunlarla geliştirmelisin

en paspal halimle bile kendime güveniyorum.. Çünkü kendimi seviyorum. Kimin ne düşündüğü çok ta umrumda değil..

Bakım bakım bakım beni kendime getirir. Topuklu ayakkabı ve kuaförden çıkmanın özgüveni.
İçime giydiğim sexy bir iç çamaşırı bile kendimi daha iyi hissetiriyor. Tabi bu kişiden kişiye değişiyor.
İş ortamında başardığım bir iş, aldığımız ihale bunlar da ogünkü ruh halimi ve güvenimi yükseltir.

Mrb arkadaslar.bunu merak ediyorm sizce insanin ozguwenini artırması icin neler yapilabilir..
ben kendımı en paspal halımle bıle guzel bulurum, yerı gelır herkese kafa tutarım, kımseye hesap vermem , ozguvenım cok yuksektır.
dussemde kalkmasını bılırım.. ama tamamen karakter meselesi...

kiloluysan zayıflamak müthiş özgüven veriyor ben bu aralar 7-8 kilo verdim valla daha bir özgüvenle giyiniyorum konuşuyorum yürüyorum bide son kalan 10 kiloyu da versem ne olurum hiç tahmin edemiyorum

canim ozguven basari ile yukseltilir, kendine kucuk hedefler koy, yada egitim durumuna gore hedefler koy. Insan basardikca kendine guveni daima artar. Spor da iyi bir yontem, hem de durusunu duzeltir.

Aklıma geldide ben çikolata yerken kendimi daha iyi hissedip daha mantıklı çözümler buluyorum problemlerE. Buda benim kendime olan güvenimi arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…