- Emoji Skoru
- 211
- Puanlar
- 33
kızlar biz geçen sene ekimde nişanlandık sözde nişandan 2 ay sonra düğün yapacaktık ama nişanlım iş sıkıntısı çekti çok bekledik çok stres olduk çok üzüldük ama bu ay allaha şükürler olsun işe başladı . biraz çalışayım bir kaç ay duruma göre 1 ay içindede düğün hazırlıklarına başlarz dedi hala net tarih koymaya yanaşmıyor ailesi zaten bi tuhaf hiç girmicem o konulara kızlar::/ ama üvey annem beni dolduruyor seni oyalıyor falan diyor seni çok sevse beklemez işe girer girmez tarih koyardı diyor çok moralım bozuk daha işe girmesinin sevincini yaşayamadan baskı kurmaya başladılar ustumde istenmiyorum evde bununda farkındayım allah kimseyi annesiz bırakmasın.çeyize heveslensem açsam üvey anneme sizin nolcagınız belli değil umudum yok benım diye üzüyor beni hevesimi kırıyor.çok mutsuzum :S kızlar bu başlığı açmamdaki neden eğer olurda nişanlım ikna olursa baharı beklemeyı dusunmuyorum allahın ıznıyle kar kış düğün yapacagım kasım ,aralık ,ocak,subat,mart nezamana denk gelırse içinizde kış düğünü yapan varmı zorlukları oldumu ? bunları merak edıyorum... dua edin kızlar kısa zamanda allahın ıznıyle düğün tarıhını koyalım...