Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kesinlikle hypnotic poison 4 yıldır kullanıorum biraz ara verip başka parfüm denemek istiorum ama bunun yerine bu kadar güzel etkileyici,kalıcı ve ağır bir parfüm daha bulabilirmiyim bilmiorum.sizlerden tavsiye bekliorum kalıcı ve ağır olmak şartıyla :uhm:

Lily isminde bir parfüm var bilen var mı? Galiba orjinali Paris'ten geliyor. Bir kozmetik firmasında çalışırken gelmişti ve bizim firma o kokuyu taklit etmeye çalışıyordu. Süper kokuyor, bir çiçek kokusu ama hangi çiçek bilmiyorum. O parfümü bulmak istiyorum...

beyaz tenlilere kesinlikle carolina herrera yı öneririm bembeyaz tenli kuzenimde çok güzel ve kalıcı kokuor.aslında ölede olmalı o sizin yanınızdayken sürekli parfümü burnunuzun ucunda durmalı yoksa bileklerimi kokladıkça kokan kokuyu napıyım ben

BAYANLAR AVONDAN SIPARIS EDICEM SUAN AMA KARAR VEREMIYORUM FAR AWAYMI PUR BLANCAMI?? ANNEMLE BERABER KULLANICAM KOKUSU IYI VE KALICI OLSUN ´FAR AWAY COK KALICI AMA PUR BLANCANIN BILMIYORUM NASIL KOKUSU VANILYAMI CICEKMI SEKERMI?? ACIL YARDIM LÜTFEN BU IKISINN YANNDA BIRDE CELEBREMI ALSAM YOKSA AVON Little White Dress EdP BUNUMU

Almanyadan olup avondan sıparıs veren varmı?? Nasıl alıyorsunuz ınternttenmı yoksa sıparsı vamı burdandan ben alamıyorum da

bu kokuyu şiddetle tavsiye ediyorum hanımlar..çok çok güzelll

Eklentiler

• $NARCISO-RODRIGUEZ-FOR-HER-50ML-EDP-ORIJINAL__16571579_0.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 63
Bir süredir “Burberry Sport For Women” kullanıyorum.. Günlük kullanılacak, kalıcı ve dikkat çekici bir parfüm...

Yaklaşık bir hafta önce,"Bvlgari jasmin noir" aldım... Aşık oldum bu kokuya... Kesinlikle tavsiye ederim....

Almanyadan olup avondan sıparıs veren varmı?? Nasıl alıyorsunuz ınternttenmı yoksa sıparsı vamı burdandan ben alamıyorum da

avon un bi çok ülkede satılmadığını biliyorum, çünkü sağlık bakanlığından onaylı değil..
ama türkiyede satılıyo ve reklamları bile var mlsf.. sağlık bakanlığından onaylı olmayan bişeyide kullanmanı tavsiye etmem sonuçta kozmetik cildine tenine kullanıyosun..uygun fiyatlı başka şeyler dene bence cnm

burda satiliyor?(almanyada) zaten yabanci üretimi satilir mutlaka.ya öylede bu sadece avon icin gecerli degilki tüm markalarada kimyasallar var avon olmasa bile baskalri öyledir avonu tercih ediyorum cünkü fiyat uygun kokulari bilyiorum.ona verecegim parayla baska seyler alsam inanki avondan daha kötü bir marka olur ki daha zararli .hem cep yakmasin hemde hoc olsun yani

evt kozmetiklerde kimyasal madde hep var ve elbetteki zararlı ama avon sağlık bakanlığından onaylı bile değil.. ben sadece uyarmak istedim elbette tercih senin..
bende bi çok avon ürününü kullandım zamanında ama bunu öğrendiğimden beri alışverişi kestim..çünkü kremleri parfümleri yüzümüze vücudumuza sürüyoruz şampuanları saçımıza, gözümüze dudağımıza yani direk tenle temazsta olan ürünler..tercih senin tabi cnm nasıl istersen öyle yap ama açıkta satılan daha uygun ürünleri bulmanı tavsiye ederim yinede..bu arada parfümlerininde bi kaçı hariç çoğu uçuyor hemen yani ben parfümlerden memnun değildim.. kalıcı olanlar ise for away, bond, treselle olanlardı aklıma gelenler..tabi kalıcılıkta tenle alakalı bunlar benim deneyimlerimdi..

haklisin melankolera bak onayli olmadigini duymamistim dogrusu sasurdum ..türkiyeye gelince bakarim acik parfüme aslinda almanyadad cok güzel parfümler var ama dedigim gibi avonu bildigim ve cokda uygun bir fiyatta set oldugu icin almak istedim (purblanca)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…