Bayanlar için Parfüm önerileriniz

canim cok sagol ugrasmissin benim icin. Sali gunu gidip bakicam. bence tresor ama yinede bilmiyorum. gidip sorduktan sonra haber veririm burda. tekrar tesekkurler.

tek tercihim kenzo.......................................

canim cok sagol ugrasmissin benim icin. Sali gunu gidip bakicam. bence tresor ama yinede bilmiyorum. gidip sorduktan sonra haber veririm burda. tekrar tesekkurler.

rica ederim ne demek.umarım zevkine uygnu bir parfüm bulursun.ben aramaktan yoruldum bulamıyorum:)))

rica ederim ne demek.umarım zevkine uygnu bir parfüm bulursun.ben aramaktan yoruldum bulamıyorum:)))

vallahi canim ben uzun bi suredir Ralph Lauren Romance kullaniyorum. cok hafif ve herkes soruyor bi yere gidince. esim en son hediye Chanel Chance almis o da guzel ama biraz agir. ralph laurene bi bak derim. Armani code da cok guzel a.s.

ben de uzun zamandır armani she kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum armani code dan başlayayım o zaman.

canim armani she cok asil bi kokudur. severim kendisini. bi ara kullanmistim. ama sanki degistirmek lazim gibi oluyo bi sure sonra aslinda sacma ama ne bileyim. armaniyi begenirsin o zaman kesin.

bugun super marketten trendy dıe bı parfum aldım yalnız sexy grafitti dolumu var ıcınde ambalajlı tester baktım kokusu cok gusel gercekten orjınalınıde bılıyorum bunun ve ıcınde alkol oranı pek yok esans daha cok 5 ytl sexy graf. olunca belkı bunun dolumu daha ıyıdır dıe dusundum kapalı kutuda acık dıll markası trendy lıght blue falanda vardı yaz ıcın aldım fısfıs sıkmalık bı parfum olsun cantamda dedım...:icecream:

lolitaya bayılıyorum ve ben çok uyguna alıyorum.paylaşmak isteyen varsa paylaşabilirim

lacoste touch of pink ya da ultraviolet veya chanson d'eau
J'adore dior ben bunları çok severim birde hypnotic poison

avonun today marka parfümü harika.Mide bulandırmayan boğmayan hafif bir çiçek kokusu...

EsCada BayiLiyorum bunDan Baska KullanmiyOrum jeyyar

Bir zamanlar en kral parfüm sayardım.Hala da severim ,bence çok iyi bir yaz kokusudur.Ama bende pek kalıcı durmadı.Gucci Envy ..Bu arada doldurması orjinali gibi kokmuyor.Çünkü çok kırılgan bir koku.Sanki çok kullanmadığımız koku hücrelerimizle alıyormuşuz gibi..Ne abarttım yaav.Neyse.. Gelgelelim pahalı olduğu için bıraktım anlıcanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…