bayanlar haklıyken haksız duruma düştüğünüz anlar oldumu hiç

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
34
46
benim zaman zaman oluyor onuda
anında parlamama ve sinirlenmeme bağlıyorum
karsımdaki insanda politikacı gibi bir huyu varsa
haklıyken haksız oluyorum

olmazmı canım genelde oluyor karşında çok başarılı ağzı laf yapan biri olursa hele her zaman...

Oluyordu ama zamanla daha az olmaya başladı:) Soğukkanlılığımı koruyunca haklı olduğum er geç ortaya çıkıyor :hooray:
Tavsiyem siz de soğukkanlılığınızı korumaya çalışın işe yarıyor :)Tecrübe konuşuyor:)
Bir de tamamen sessiz kaldığınızda da karşınızdaki haklılığını ispatlamış oluyor o yüzden sessiz kalmayın.Kendinizi savunun sadece sakin olmaya gayret edin:)

Oluyordu ama zamanla daha az olmaya başladı:) Soğukkanlılığımı koruyunca haklı olduğum er geç ortaya çıkıyor :hooray:
Tavsiyem siz de soğukkanlılığınızı korumaya çalışın işe yarıyor :)Tecrübe konuşuyor:)
Bir de tamamen sessiz kaldığınızda da karşınızdaki haklılığını ispatlamış oluyor o yüzden sessiz kalmayın.Kendinizi savunun sadece sakin olmaya gayret edin:)
sana katılmamak mümkün değil
eşim de senin dediklerinin aynısını söylüyor bana
ama o an kan beynime sıcrıyor sanki yapı olarak ta sinirliyim
ama çok haklısın cnm benim

Haklıyken haksız duruma düştüğüm oldu tabi.
Ama anlatmak istediğimi bilmem neresinden anlayan
ve kendine göre yorumlayan insanlar karşısında bu duruma
düştüm...
Oysa lafı hiç dolandırmam neyse o.
Buna rağmen hiç alakası olmayan
yerinde tutup, ''öyle demedin ama ima ettin.'' şeklinde cümleler
kuruldu suratıma.

Ama karşımdakinin haksız olduğumu düşünmesi, ben haklı
olduğuma inandığım sürece hiç mühim değil.
Bir zamanlar kafama takar izah etmeye çalışırdım.
Şimdilerde ise hiiiiç uğraşmıyorum...

Oldu evet.
Genelde hatalarini anlayip bir kac saat sonra ozur dilerler.
Babam mesela bundan bir kac sene oncesine kadar oyleydi, haksiz olsada hakliydi. Ama hatasini anlar gonul almaya calisirdi.
Simdi yaslandi babisko eskisi kadar yapmiyor, daha anlayisli.
Ben sahsi olarak babamla buyuk bir tartisma yasamadim, erkek kardesimle cok tartisirlar, hakliysa hakkini sonuna kadar savunan biridir. E boyle iki kisi arasindada tartismalar kacinilmaz oluyor tabi.
Sevdigim insanda oyle, hirt demis babamin burnundan dusmus sanki.
Ani parlamalari, haksiz olsada hakliyim durumlari, ve siniri yatistiktan birkac zaman sonra gonul almalar, kusura bakmamalar :)

Sakin olacak insan boyle durumlarda. Arkadas sogukkanli olmak lazim demis gercekten cok dogru, bende bunu denedim cogu zaman ve gercekten ise yariyor. Uzerine gittikce daha kotu oluyor, bu yuzden hakkimizi savunurken sakin bir sekilde yaparsak daha iyi.
Nasil olsa eninde sonunda hatalarini anliyorlar.

kızlar bunun 2 nedenı vardır.bırıncısı senın anlattığın karşı tarafın işine gelmıyodur ikincisi olaya senın acından bakmıyordur,ne kadar anlatırsan anlat,karşı tarafın anladığı kadardır durumu yani.bu tür seylerın temelınde çoğu zaman kişiler arası iletişim kopukluğu oluyor sanırım.

ben paniğe kapılınca bu durum oluveriyor....
en çok ta kayınvalidem beni haklıyken haksız duruma düşürüyor.....

laf cambazları karsisinda evet
onlarla laf yetistirme konusunda yarismaya calissam da yorulup konuyu kapatmak zorunda kaliyorum bazen
icten ice haklılıgımı biliyor aslinda diyorum kendikendime

olduğu zamanlar oldu.ama tek tahammül edemediğim şey haksızlıktır oyüzden haklıysam sonuna kadar kendimi savunurum.ama anlamayan insanlar içinde kendimi parçalayamam

olmazmı yaaa senağlama
hep iyi niyetimden kaybediyorum zaten

insanlar hareketleriyle , konuşmalarıyla ve karşısındaki insanın anlayış tarzıyla bu duruma kolayca düşebilir..bende haklıyken haksız duruma düştüm ama sonra haklılığım herzamanki gibi anlaşıldı...ama ne oluyor üzülen ben oluyorum çünkü başkaları gibi boşveremiyorum ...

coooooooooooooook ben her zaman haksizimdir zaten esime gore..........kendimi anlatmak istedigimde bagirarak oyle guzel susturur ki beni ...o zaman diyorum bosver sule at icine icine atinca kimse sana bagirmiyo.......basimi alip cekip gitmek istiyorum ama gidecek yerim de yok...keske dogmasaydim:a015:

evet özellikle eşim karşısında ona laf yetiştirmek mümkün olmuyorki haklılığımı anlatayım bende susmuyorum ama ona göre verilecek herşeye bir cevap vardır buda beni haklı iken haksız duruma düşürebiliyor off....

evt benimde zaman zamn oluyo örneğin yakınlarda yine oldu eltimle sorun yaşadım oda tam bi laf cambazı sonuç malum. ama hep ii nıyetten kaybedıyorum zatensenağlama

Eğer haklıysak kesinlikle sinir yapmadan sakin sakin derdimizi dile getirmeliyiz , panikleyip bağırıp çağırırsak ve karşımızda ki soğukkanlı biriyse işte o zaman bi tarafımızı da yırtsak istediğimizi elde edemeyiz ..........

X