3 hafta önce eşim hediye araba aldı. buraya kadar herşey çok güzel. istanbul trafiği malum her an trafik yogun! şimdi yavaş yavaş çıkmaya başladım ama sorun şudur ki, erkekler genelde bayanların araba kullanmazsından hoşlanmaz ve bizleri beğenmezler. bugün tek şerit gidiş dönüş yolda gidiyorum, 70 km hızla gidilmesi gerekiyor ve trafik kurallarına uymak gerekir. neyse ben hafif sağa kayıyorum arkamdaki araba, yol müsait oldugunda sollasın diye, oda sollamıyor. 2-3 araba beni hiç sollamadan takip ediyor. eni sonu bir araba beni solladı ama nasıl kornaya basıyor. tabi bende ona
neden 70 ile gittiğim için, sanki ralliye yola çıktık, yarışıyoruz. ben kenara çekilmişim, senin önündeki araba sollamadıysa ben ne yapayım. trafik polisi olsam hız limitini geçti diye ceza yazardım :) ama çok sinirim bozuldu. resmen insanı araba kullanmaktan sogutuyorlar. otobüs ve taksi şoförleriyle olan maceralarımı anlatmıyorum bile :) açıkcası korkuyorum. önüme atlayan arabalar, yol hakkı benimken hakkımı elimden almalar, efelik taslamaları, kurallara uymamaları beni çıldırtıyor.
hevesim kırıldı gibi. şimdi eşim arabayı aldı, yok kullanmıcam demek olmaz. kullansam bir dert kullanmasam bir dert. ne yapacagımı bilemedim![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hevesim kırıldı gibi. şimdi eşim arabayı aldı, yok kullanmıcam demek olmaz. kullansam bir dert kullanmasam bir dert. ne yapacagımı bilemedim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: