• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı bayanların ve erkeklerın trafık canavarı olmaları

Bende en çok sinyal vermeyenlere uyuz oluyorum bay bayan fark etmiyor :19: Boşu boşuna değil dimi sağa yanaşıyorsan sinyal ver de bilelim arkadaşım :47:

İstanbuldayım..
Minibüsçüler, taksi şöförleri hatta hatta belediye otobüsü şöförlerinden illallah ettim..

Tamamen egolarını tatmin ediyorlar, bayanız çabuk panikleriz diye üzerimize üzerimize geliyorlar.. Ha onlar sayesinde araba kullanmayı öğrendim orası ayrı...:1:
Hayır, onlardan kaçarken milletin canına mana olacağız bir gün..

Kadınlara gelince, yolda dümdüz gitmeyi araba kullanmak sandıkları için, böyle oluyor..
Kimse işin kıvraklığını öğrenme zahmetinde bulunmuyor..
Bir bayan olarak, çoğu bayana sövmüşlüğüm vardır, bunlar yüzünden bizde küfürün babasını yiyoruz çünkü..
Altı üstü kırmızı ışık, anasını sattığımın aynaları zaten 3 tane ( ki kalkarken şerite göre sağ ya da sola bakmak kafidir, hoş o bile gereksiz) hatun gözümün önünde hatim etti aynaları, yan yola falan eğdi baktı kafasını, derken derkeenn süre bitti ve geçemedik..

Hadi bu hatuna öğret bakalım, ne öğreteceksin..
Çoğu salağa yatıyor ya, aheste aheste, sanki piknik alanında..

İstanbuldayım..
Minibüsçüler, taksi şöförleri hatta hatta belediye otobüsü şöförlerinden illallah ettim..

Tamamen egolarını tatmin ediyorlar, bayanız çabuk panikleriz diye üzerimize üzerimize geliyorlar.. Ha onlar sayesinde araba kullanmayı öğrendim orası ayrı...:1:

Kadınlara gelince, yolda dümdüz gitmeyi araba kullanmak sandıkları için, böyle oluyor..
Bir bayan olarak, çoğu bayana sövmüşlüğüm vardır, bunlar yüzünden bizde küfürün babasını yiyoruz çünkü..
Altı üstü kırmızı ışık, anasını sattığımın aynaları zaten 3 tane ( ki kalkarken şerite göre sağ ya da sola bakmak kafidir, hoş o bile gereksiz) hatun gözümün önünde hatim etti aynaları, yan yola falan eğdi baktı kafasını, derken derkeenn süre bitti ve geçemedik..

Babamın bir sözü var, İstanbul'da araba kullanan, dünyanın neresi olursa olsun çok kolay araba kullanır.

Babamın bir sözü var, İstanbul'da araba kullanan, dünyanın neresi olursa olsun çok kolay araba kullanır.

Benim babam da demişti, taa ilk öğrenmeye başladığım zamanlarda, burada bildiğini, iyi olduğunu göreyim, her yerde gözümü kapatırım diye.
Tabi küçüğüz o zamanlar, nasıl ya yol aynı yol işte falan demiştim..
Sonra sonra anladım. :1::1:

Türkiye´ye tatile gittim ve 3 haftada trafikte basima gelmeyen kalmadi...
1- Istanbula ailemi ziyarete gittim ve onlarla beraber memleketimize gitmek uzere yol ciktik.Zonguldak üzeri virajli yoldan gidiyorum gidis cift serit karsidan gelene tek serit sollama yasakli,orta seritte ilerliyorum 90 km hizla ve önümdeki araba kendini birden saga bi atti karsimda burun buruna carpisacagim araba...Ben haric herkes soka girdi arabada.Karsimdan hatali sollama yapan arabanin bi yere kacmaya caresi bile yok ben kacamasam carpisicaz.

2-Memleketten Istanbula dönüs yolunda ilerliyorum.Insan katili kamyon orta seritte hizla ilerliyor ve onu gecmek icin 170 basan ben sol seritten gidiyorum.Ve arrkamdan hizla gelen bmwyi görüp beni taciz etmesin diye saga sinyal verip yönümü saga cevirmisken bana makas atiyor son kez aynada bakmasam arkama, makas atarken iki arabadaki herkes ölücek.Ben 170le giderken bmwnin hizini söylememe bile gerek yok sanirim.

3-Tek yönlü yola giriyorum önüme baska araba bana carpmasina ramak kala daliyor ve ben uzunca kornaya basiyorum arabadan inen levyeli manyakk bana dogru yürüyor.

4-rampa yukari yolda kirmizi isikta bekliyorum arkadan arabama bi kütleme sesi,arabadan iniyorum bana carpan hanimefendi arabasinda oturuyor öylece ,kapisina ilerliyorum körmüsünüz diye bana ne dese begenirsiniz ? ben geri geri gidip carpmisim benim gibi manyakla ugrasamicakmis :))

5-Türkiyede bir yayaya yol vermeyecegime karar verdirten bu olay ise benim icin cok cok kötüsü..Yoldan gecmeye calisan anne ile cocuguna yol verdim ve benim duracagimi zannetmis olan arkamdan gelen trafik canavari kadinin anne ile cocugunu savurmasi beni hala kahrediyor.ama cok sükür sadece savurdu bisey olmadi.

bir de ben cok kavgaci yapida birisiyim bir gün trafikte bu yüzden basima bisey gelebilir.Hata yapan sürücüleri ya kornayla ya sellektörle dibine kadar uyaririm

İstanbuldayım..

sorma arkadasim aynen ya ,iki seriti tek serit haline getirmelini yazmayayim bile...

Erkekler genelde düz mantıkla araba kullanıyorlar. Ama biz bayanlar her konuda olduğu gibi her ihtimali düşünüyoruz bence, en azından böyle oluyor. Her ihtimali düşünerek basıyorum gaza, çünkü kendim dışında diğer şoförlere hiç güvenmiyorum. Evet bazı hemcinslerimiz biraz fazla panik oluyorlar, fazla tedbirli oluyorlar, akan trafikte 40 da 50 de gitmek gibi.... Yada 70 radarını görünce 30 a 40 a düşmek gibi... Öğreneceğimiz çok şey var, herke kurallara uysa keşke... Sinyalini vermeden şerit değiştirmese... Tr de araba kullanmak gerçekten çok zor..

Bence tam tersi kadınlar daha ayrıntıcılar, o yüzden çok savruk hareketlere girmiyorlar trafikte, mesela benim annem park ederken çok komiktir arabayı park eder normal bi biçimde, sonra çıkar içinden sağa sola bakar beğenmez bidaha girip ortalar, bazen arabadan inip yürümeye başlar sonra içine sinmez koşa koşa geri dönüp tekrar parkeder :1: Bi de ilk ehliyet aldığında çok komikti, bisikletli kullanıcılar bizi solluyordu filan :1:

Back