- 19 Ocak 2010
- 743
- 153
- 123
- Konu Sahibi FashionbyHatis
Bende en çok sinyal vermeyenlere uyuz oluyorum bay bayan fark etmiyor Boşu boşuna değil dimi sağa yanaşıyorsan sinyal ver de bilelim arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbuldayım..
Minibüsçüler, taksi şöförleri hatta hatta belediye otobüsü şöförlerinden illallah ettim..
Tamamen egolarını tatmin ediyorlar, bayanız çabuk panikleriz diye üzerimize üzerimize geliyorlar.. Ha onlar sayesinde araba kullanmayı öğrendim orası ayrı...
Hayır, onlardan kaçarken milletin canına mana olacağız bir gün..
Kadınlara gelince, yolda dümdüz gitmeyi araba kullanmak sandıkları için, böyle oluyor..
Kimse işin kıvraklığını öğrenme zahmetinde bulunmuyor..
Bir bayan olarak, çoğu bayana sövmüşlüğüm vardır, bunlar yüzünden bizde küfürün babasını yiyoruz çünkü..
Altı üstü kırmızı ışık, anasını sattığımın aynaları zaten 3 tane ( ki kalkarken şerite göre sağ ya da sola bakmak kafidir, hoş o bile gereksiz) hatun gözümün önünde hatim etti aynaları, yan yola falan eğdi baktı kafasını, derken derkeenn süre bitti ve geçemedik..
Hadi bu hatuna öğret bakalım, ne öğreteceksin..
Çoğu salağa yatıyor ya, aheste aheste, sanki piknik alanında..
Babamın bir sözü var, İstanbul'da araba kullanan, dünyanın neresi olursa olsun çok kolay araba kullanır.
İstanbuldayım..
Minibüsçüler, taksi şöförleri hatta hatta belediye otobüsü şöförlerinden illallah ettim..
Tamamen egolarını tatmin ediyorlar, bayanız çabuk panikleriz diye üzerimize üzerimize geliyorlar.. Ha onlar sayesinde araba kullanmayı öğrendim orası ayrı...
Hayır, onlardan kaçarken milletin canına mana olacağız bir gün..
Kadınlara gelince, yolda dümdüz gitmeyi araba kullanmak sandıkları için, böyle oluyor..
Kimse işin kıvraklığını öğrenme zahmetinde bulunmuyor..
Bir bayan olarak, çoğu bayana sövmüşlüğüm vardır, bunlar yüzünden bizde küfürün babasını yiyoruz çünkü..
Altı üstü kırmızı ışık, anasını sattığımın aynaları zaten 3 tane ( ki kalkarken şerite göre sağ ya da sola bakmak kafidir, hoş o bile gereksiz) hatun gözümün önünde hatim etti aynaları, yan yola falan eğdi baktı kafasını, derken derkeenn süre bitti ve geçemedik..
Hadi bu hatuna öğret bakalım, ne öğreteceksin..
Çoğu salağa yatıyor ya, aheste aheste, sanki piknik alanında..