B bebusum Artık Daha İyiyim... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 547 136 123 37 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bebusum #1 arkadaşlar;bir arkadaşımı mağaza sorumlusu olarak bir firmadan görüşmeye çağırdılar kendisi 4 yıllık bir üni mezunu. aranızda bu şeklde çalışan yada çalışan tanıdığı olan var mı varsa şartları nasıl yardımcı olursanız çok sevinrizbilmiyorumkismile
arkadaşlar;bir arkadaşımı mağaza sorumlusu olarak bir firmadan görüşmeye çağırdılar kendisi 4 yıllık bir üni mezunu. aranızda bu şeklde çalışan yada çalışan tanıdığı olan var mı varsa şartları nasıl yardımcı olursanız çok sevinrizbilmiyorumkismile
B bebusum Artık Daha İyiyim... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 547 136 123 37 3 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bebusum #2 Hadi ama kızlar fikri olan yok mu???
ayse_87 Bir ben miyim perişan??? Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 232 0 96 37 İstanbul 3 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bebusum #3 Benim bildiğim bütün gün mağazada bekler çalışanları koordine eder kasa işlerini düzenler kasa elemanı yoksa.
Benim bildiğim bütün gün mağazada bekler çalışanları koordine eder kasa işlerini düzenler kasa elemanı yoksa.