• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soforler dahami fazla araba sigortasi verir?yardimci olurmusunuz?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.439
11.196
498
Lutfen bilen biri varsa bilgilendirebilirmi.benim icin cok onemli.bir tanigim bayan soforlerin normal araba sigortasinin iki kati yuksek oldugunu soyledi.sebebi ise kaza yapma olasiklarinin daha fazla olmasiymis.araba almayi dusunuyordum.boyle biseyin dogrulugu nedir?

Lutfen bilen biri varsa bilgilendirebilirmi.benim icin cok onemli.bir tanigim bayan soforlerin normal araba sigortasinin iki kati yuksek oldugunu soyledi.sebebi ise kaza yapma olasiklarinin daha fazla olmasiymis.araba almayi dusunuyordum.boyle biseyin dogrulugu nedir?

olurmu öyle şey dalga geçmiş senınle o kişi kimse...

Son düzenleme:
öyle birşey yok, ödeme miktarı eşit.

bunu söyleyen kişi kendi çapında dalga geçtiğini varsaymış. he annem! deseydin. :8:

Resmen kafa bulmus seninle.araba sigortasi hasarsizlikla baglantilidir.ilk sigoqta biqaz fazladir.sonrasinda ise duser

evet biraz daha fazla para öderler daha geçen yıl yaptırdım çün ki yanlış hatırlamıyorsam 130 tl fark ediyordu....

o kadın oldugunla değil başka bir şeyle alakalı olabilir çünkü ben normal ödüyorum arabamın sınıfındakiler neyse benımki de yanlısın var
ya özellikle konuştuk hatta eşimn üztüne yaptırsak acaba diye bile düşündük acentadan acentaya farketmiyorsa böyle yani.........

ya özellikle konuştuk hatta eşimn üztüne yaptırsak acaba diye bile düşündük acentadan acentaya farketmiyorsa böyle yani.........

valla ne trafik sigortası ne kasko yaptırırken böyle birşeyle karşılaşadım ha bu sene kasko ındırımı alacaktım ama küçük bir kazam olunca gecen yıl ki parayı ödedim hangi sigorta bu cok merak ettim gerçekten

valla ne trafik sigortası ne kasko yaptırırken böyle birşeyle karşılaşadım ha bu sene kasko ındırımı alacaktım ama küçük bir kazam olunca gecen yıl ki parayı ödedim hangi sigorta bu cok merak ettim gerçekten
güneş sigorta ... ayne dediğinz gibi ufak bi kaza geçirince hasarsızlık indirimi olmadı........

Sigorta tutarı; risk durumuna göre değişiyor. Şoförün yaşı, arabanın büyükşehirde olup olmadığı, kazasızlığı, yaşı vs. her şey fiyatı tetikleyen unsurlar, ancak öyle iki katı oynatacak bir durum yok.

Sanırım en uygun sigorta fiyatını veren bir şirket var, ama adını vermem doğru mu bilmiyorum, en uygunu o diye biliyorum. bir de birkaç sigorta şirketinden teklif alıp değerlendir, pazarlık yap. mutlaka indirim yaparlar. şayet lüks bir araç almıyorsan ya da daha önce arabanı perte çıkartmadıysan gözünü korkutacak bir durum yok.

sağlık sigortalarında bile aynı değerlere sahip bay bayanın sağlık sigorta fiyatları birbirinden farklı oluyor ve ne yazık ki yüksek fiyat hep bayanlara çıkıyor.

Yaşla ne alakası var canm benim kadın erkek diye ayırmıyolar yaşın ne kadar büyükse o kadar az ödüosun diye biliorum ama mesela ben 21 yasındayım sigortamı yazın 800 e yaptırdım sonra bi tanıdıgmız 1 ay önce sigorta yaptırdı 24 yasında kendisi 700 tl ye sigorta yaptırdı. Sizi kim kandırdıysa artık :1:

Sigorta primi hesaplanırken kişinin yaşı ilk kez trafige çıkıp çıkmadığı aracın markası modeli bulunduğu il esas alınır. Yaş gençse ve ilk arabasıysa prim biraz fazla çıkar ama bunun dışında cinsiyet ayrımı yoktur .

Back