Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben siirt te Bayan çanta,cüzdan kemer üzerine bi dükkan açmak istiyorum.Dükkan bize ait.Sizce nasıl olabilir.Ben daha 19yaşındayım ama kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorm.bu benm için çok önmeli. Fikirlerinizde öyle..
Dükkan size aitse ben olsam kurardım zamanında bizde arkadaşlarla büfe tarzı bir yer açamayı hayal ediyorduk ama hayal de kaldı bizim dükkanımız yoktu ama..
bence çok güzel bir fikir canım...dükkanın kendine ait olması da sana büyük şans...denemende fayda var ...ben istanbuldayım dükkanım olsaydı bende doğum sünnet süslerimi satmak için dükkan açmak istiyordum burada kiralar çok pahalı o yüzden cesaret edemedim...kendime blog açtım ...kadın sitelerine üye oldum...işlerim fena değil çok şükür...bana hem maddi hem manevi güç oldu...bloğumun adı ....................... sana da kolay gelsin ...istanbuldan yardımcı olabileceğim bişey olursa haberim olsun senin satmak istediğin ürünlerin çarşısına çok yakın yerde oturuyorum...Allah yolunu açık etsin canım...