• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bay yada bayan eleman arıyorum acilllll

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.039
173
kızlar günaydın hepinize.40 dairelik sitememizde çalışıcak işini temiz yapan,komşuluk ilişkileri iyi,maddi durumu olmayan istanbul bahçelievler civarında oturan part time temizlik elemanı arıyorum bay yada bayan çalıştığı saat kadar sigorta ve ücreti ödenicektir.

Son düzenleme:
kızlar günaydın hepinize.40 dairelik sitememizde çalışıcak işini temiz yapan,komşuluk ilişkileri iyi,maddi durumu olmayan istanbul bahçelievler civarında oturan part time temizlik elemanı arıyorum bay yada bayan çalıştığı saat kadar sigorta ve ücreti ödenicektir.

Koca sehırde eleman bulamadın mı temızlık ısını yapabılcek vay canına:)

evet, bulamamış, bir sıkıntımı var?

iş ilanlarına baktınmı ilkduyansenol?

iş ilanı değil şöyle bina görevlimizin işine son verdim.durumu iyi olmayan birisi olsun işe ihtiyacı olan biri olsun bahçe işlerini seven vs birini arıyorum burdan istekte bulunmamın bir sakıncası var

aile de olabilir maddi durumu olmayan,kapıcı dairesini bile tahsis edebilirim.

Son düzenleme:

mesaj hakkım yok sanırım size nasıl ulaşabiliriz.

Back