Kontakt Lens Baush & Lomb hareli violet (menekşe) (Resimli)

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Geçmişte kullandığım lenslerdendi...bu resmi yeni paylaşıyorum...üzerine tıklarsanız resim büyüyecektir...

Son düzenleme:
Mavi durmuş
bende baya bir mor olmuştu

Menekşe her gözde iyi durmaz kimilerinde mosmor hatta lila falan dururyor sizde mavimsi durmuş gayet güzel yakışmış. Bu arada kızlar Bausch and Lomb'un Platinium diye bir lensini gördüm bir video da o renk türkiyede varmı bir bilen varsa yazsın lütfen şimdiden teşekkürler.

teşekkür ederim...bütün lens renklerini denemişliğim var ancak bana en çok menekşe rengi gidiyor...maviler yeşiller ve elalardan ziyade...menekşe rengini hiçbirisine değişmem açıkcası...bu arada platinum serisi türkiyede bulunmuyor....

Bende bir dönem freshlook un ilk çıktığı seneler haresiz menekşe rengi kullanmıştım bende tam menekşe rengi durmuştu bildiğiniz açık mor-lila :) Ama o lensler çok saydamdı opaklığı pek yoktu sizde durduğu kadar güzel durmamıştı. Ben lenste gri-mavi den yanayım. Yeşilleri kendime pek yakıştıramıyorum, menekşede zor bir renk yine benim için en güzel griler. Platinium rengini türkiyede bulma şansımız hiç yok sanırım.

bende siparisini verdim bu lensin kendi gozlerim ela, koyu yesi gibi bakalim nasil durcak. sizde guzel durmus.

Teşekkür ederim canım... Gözlerde belirgin renk değişikli yapabilen bir lens rengi ve sizde de güzel durur eminim...

AYNI LENSİN FARKLI FOTOĞRAFLARDA Kİ GÖRÜNTÜSÜ (DENİZ DÖNÜŞÜ BRONZ TENDE)... :)

merhaba lensleriniz çok hoş durmuş. birşey sorucam dereceli mi lensleriniz? eğer dereceli ise gece yatarken çıkarmalısınız dedi mi doktorunuz

merhaba lensleriniz çok hoş durmuş. birşey sorucam dereceli mi lensleriniz? eğer dereceli ise gece yatarken çıkarmalısınız dedi mi doktorunuz

Hayır canım dereceli değil lenslerim... Gece yatarken çıkartılmasında fayda var... Bazı lensler ertesi günü sisli geçirtiyor ama bazı lenslerde fark etmiyor... Bunu deneyerek tecrübe etmek gerek... Hem takılan lensi uykuda kim görecek ki... :)

Haklısın canimda benim gözlerim bozuk dereceli takiyorum ama şeffaf. Dereceli ve seffaf olanla yatabilirsin dedi doktorum. Hatta renkli istemiştim. Dedi ki renkliler takip cikarilmak gerekir sabah tak aksam cikar olacakm bana gore degil dedim seffaf aldim. 2 gece uyudum sonra çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…