- 22 Mayıs 2018
- 83
- 17
- 88
- 28
- Konu Sahibi Kartalicee1404
-
Çok teşekkür ederim çok sağolun. Hepimizin kimliği yeni ama fotoğrafli değil. Fotoğrafliyami çevirmek lazım. Birde orada otel falan öneriniz varsa özelden yazarmisiniz. Birde bu sürekli kullandığımız ilaçları da alamiyormuyuz yanımıza. Birde oradan aldığımız şeylerde problem oluyormuBen batuma gittim çok güzel fakat gümrük kapısında ilaç daha hicbirsey sokmuyorlar kıyafet haricinde bide pul parası yatırmanız gerekiyor bide kimliğinizin yeni kimlik olması eğer çocuğunuz varsa onada bir belge çıkarmanız gerekiyor paralari lari içerden türk paranzi cevirebiliyorsunuz.
Yani oğlumun ki fotoğrafsız sadeceÇok teşekkür ederim çok sağolun. Hepimizin kimliği yeni ama fotoğrafli değil. Fotoğrafliyami çevirmek lazım. Birde orada otel falan öneriniz varsa özelden yazarmisiniz. Birde bu sürekli kullandığımız ilaçları da alamiyormuyuz yanımıza. Birde oradan aldığımız şeylerde problem oluyormu
Bebek dahi olsa çipli kimliği biometrik fotoğraflı olmak zorunda, yoksa ülkeye giriş yapamazsınız.Yani oğlumun ki fotoğrafsız sadece
batum tl ile bile oldukca ucuz bir yerBu arada Batum Türkiye'ye göre çok pahalı bir yer yemekleri yenilmiyor bazı bölgelerde domuz eti yenilebiliyor bilgin olsun
Ne alırsanız alın kimlik üstüne yada pasaportta işleyip cikarabiliyorsun afedersin alkol veya sigara alicaksaniz alkol birtane sigarada 3paket aliyorsunuzÇok teşekkür ederim çok sağolun. Hepimizin kimliği yeni ama fotoğrafli değil. Fotoğrafliyami çevirmek lazım. Birde orada otel falan öneriniz varsa özelden yazarmisiniz. Birde bu sürekli kullandığımız ilaçları da alamiyormuyuz yanımıza. Birde oradan aldığımız şeylerde problem oluyormu
Yanlışın var geçirmek icinilac demisler ama ben ilac götürürüm her ülkeye nolur nolmaz diye agri kesici - diyare ilaci falan- hic sorun yasamadim. Gurcistanda da sorun yasamadim - sarp sınır kapısından girmistim.
yine de sorun olursa ilac ihtiyaciniz icin her an bir eczaneden alabilirsiniz zaten. yapay zekaya sorarsınız kullandigim ilac x - gurcistanda muadili nedir diye onu alirsiniz.
fotografsiz kimlikle cocugun girisi imkansiz. mutlaka fotografli kimlik çıkartın eger pasaportu yoksa.
arabayla gidiyorsaniz da ozel bir sigorta vs gerekebilir. arastirin mutlaka
ilac demisler ama ben ilac götürürüm her ülkeye nolur nolmaz diye agri kesici - diyare ilaci falan- hic sorun yasamadim. Gurcistanda da sorun yasamadim - sarp sınır kapısından girmistim.
yine de sorun olursa ilac ihtiyaciniz icin her an bir eczaneden alabilirsiniz zaten. yapay zekaya sorarsınız kullandigim ilac x - gurcistanda muadili nedir diye onu alirsiniz.
fotografsiz kimlikle cocugun girisi imkansiz. mutlaka fotografli kimlik çıkartın eger pasaportu yoksa.
arabayla gidiyorsaniz da ozel bir sigorta vs gerekebilir. arastirin m
ilac demisler ama ben ilac götürürüm her ülkeye nolur nolmaz diye agri kesici - diyare ilaci falan- hic sorun yasamadim. Gurcistanda da sorun yasamadim - sarp sınır kapısından girmistim.
Benim özel ilaclarim olduğu halde solmadilar doktorlardan belge istiyorlar imzalı kaşeli çıktımı acımadan atiyorlarilac demisler ama ben ilac götürürüm her ülkeye nolur nolmaz diye agri kesici - diyare ilaci falan- hic sorun yasamadim. Gurcistanda da sorun yasamadim - sarp sınır kapısından girmistim.
Bu arada benim dediğim yer Batum bilginiz olsun
üzüldüm sizin icinYanlışın var geçirmek icin
Benim özel ilaclarim olduğu halde solmadilar doktorlardan belge istiyorlar imzalı kaşeli çıktımı acımadan atiyorlar
alkol 2 litre aslinda duty freelerde. sigara hakkında bir fikrim yok.Ne alırsanız alın kimlik üstüne yada pasaportta işleyip cikarabiliyorsun afedersin alkol veya sigara alicaksaniz alkol birtane sigarada 3paket aliyorsunuz
Yanlışın var geçirmek icin
Benim özel ilaclarim olduğu halde solmadilar doktorlardan belge istiyorlar imzalı kaşeli çıktımı acımadan atiyorlar
üzüldüm sizin icin
ben pandemi senesinde gitmistim,
Sarp sınır kapısından giris yapmistim. kimse bir sey sormadi valla. ustelik benimki receteli falan da degildi, hatta kutusunda da degildi. ilaçların olduğu plastik var ya onlari götürmüştüm - yilbasi zamani sogukta hasta olmayayim diye cold flu ilaci almistim, agri kesici, yemekler dokunursa diye diyare ilaci, dogum kontrol hapi falan. hepsi makyaj cantamda duruyordu. elimi kolumu sallaya sallaya girdim. demek ki calisan gorevlinin kıllığına göre degisiyor
alkol 2 litre aslinda duty freelerde. sigara hakkında bir fikrim yok.
sen 2 litre esin 2 litre alabilir
Tablet tarafindasiyah_puding ilaçlarınız kapalı kutusunda mıydı, kalacağınız gün kadar tablet olarak mı yanınızdaydı ?
yenGEnC yurtdışı çıkışlarında kullandığınız ilaçları kutusuyla götürmeyin, tablet halinde veya kalınacak gün sayısı kadar tabletten kesip götürün şeklinde uyarıyorlar. Doğru şekilde götürmüşsün, o yüzden sorun olmamış.
iyi de kutusuysa sorun kutuyu arttirsalar keskesiyah_puding ilaçlarınız kapalı kutusunda mıydı, kalacağınız gün kadar tablet olarak mı yanınızdaydı ?
yenGEnC yurtdışı çıkışlarında kullandığınız ilaçları kutusuyla götürmeyin, tablet halinde veya kalınacak gün sayısı kadar tabletten kesip götürün şeklinde uyarıyorlar. Doğru şekilde götürmüşsün, o yüzden sorun olmamış.
Haklısın ama çok güzel bir şehir orasıiyi de kutusuysa sorun kutuyu arttirsalar keske
valla ben hicbir yere ilaclarim olmadan gitmiyorum, dünyanın binbir türlü hali var. bjr kere trenle sınırı geçerken polis köpeği cagirdilar o bile kokladı - ama hic sorun yasamadim
tabii belli olmaz bu isler. tamamen gorevlinin o anki keyfine göre degisir.
sevgilim turist vizesiyle gelmisti turkiyeye, oturumu cikmamisti. bir araba dolusu esya, elektrik supurgesinden saksi cicegine arana doluyken sınır gorevlisinin "ne icin seyahat ediyorsun?" sorusuna "seyahat" demiskimse arabaya bakmamis bile. yani insan kacirsa - yasakli mal kacirsa kacirirmis :) ama bir baskasinin arabasini didik didik de arayabiliyorlar. ya da bazen pasaport gorevlisi hic soru sormuyor, bazen ters anina denk geliyor otel rezervasyonunu bile görmek istiyor vs.
o anki haleti ruhiyelerine bagli kesinlikle- kimsenin bir prosedure sıkı sıkıya bagli oldugunu düşünmüyorum (avrupayi katmadim, balkanlar - türki bolgeler - eski sovyet ulkeleri falan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?