- 22 Temmuz 2017
- 219
- 223
- 53
- Konu Sahibi limonludoondurma
-
1.5 saatlik varsa 1.5 saatte yıkayın 40 derecede en fazla yarım saat kısa gelmiş olabilir,yumuşatıcıyı durulama anında dökün çamaşırın çıkmasına kısa süre kala.30 dk yikadim kisa mi geldi ki acaba ? Islakken mis gibi yumusatici kokuyodu kuruyunca aman Allahim resmen igrenc
Cok tesekkur ederim deniycem bu sekilde1.5 saatlik varsa 1.5 saatte yıkayın 40 derecede en fazla yarım saat kısa gelmiş olabilir,yumuşatıcıyı durulama anında dökün çamaşırın çıkmasına kısa süre kala.
Aa evet deterjani ustune dokup citilemek iyi fikir tesekkurlerBence de yarim saat az gelmis olabilir .. tekrar yikayin .. yikamadan once uzerine deterjan dokup citileyebilirsiniz
Hayir buyuk degil. Bu diz battaniyeleri oluyorya onlar gibi bir sey. Deniycem tavsiyelerinizi tesekkurler umarim duzelir :)Buyuk battaniye mi
Yatak yorgan battaniye koltuk gibi oluşan koku kokularda ter dokulen bisey gibi bol bol karbonat serp beklet .. sigacak leğen kova yada dusakabinde sirkeli su yap icine karbonatta koy oylede bekletip normal yikama yapabilirsin ve yerin zamanin yoksa makineye sirke ve karbonat koy oyle yika ...
Bende normalde kisaya atmazdim kirk yilin basi onda ds olana bak :)On yikamali program iyi olur bence.. ben hic birseyi kolay kolay atmam kisa programa..
Yogurt icin ideal bu polarlar :)Benimde basim cok gekdi bende polar battaniye kullaniyorum , makineye atmadan once deterjanla citileyin gecer :)
Cevabiniz icin tesekkurler. Bir on islem yapmak farz oldu yarin :)Leğen varsa makina yerine onda yıkayın.ılık su ile,az biraz bulaşık deterjanı da koyun.ayakla biraz ezin.son dyrulama suyuna Yumoş koyun,öyle çıkarın
AynenYogurt icin ideal bu polarlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?