Gebeliğe Hazırlık Battan 2 gün önce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa kaç varken süper ya:) belirtileriniz neydi peki
8 gün kala canım 4 gün kala 240 çıktı daha da ölçtürmedim belirtilerde yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyeti vardı zaten hep ateş basıyodu beni kasık ağrısı vardı ama o 7yi gördüğümün önceki gecesi aşırı sancı çektim dedim aha tamam adet oluyom 1 hafta önceden sabah kalktım bişey yok test aldım silik çıktı acile gittik 7 çıkınca şok :D doktor dedi ne var ne yok 2 güne tekrar edin yaptık 25 olmuştu sonra yapmadım taa ki 4 gün kala 240ı görünce tamamdır dedik

Canım sen 3 aydır kimyasal gebelik yaşıyorsun. Araştırmaya gitmeni daha önce de tavsiye etmiştim ve israr ediyorum. Bebek olacak mı stresinin yanında düşecek mi stresini yaşıyorsun. Kanında pihtilasma filan olabilir. Tekrar araştırmaya gitmeni tavsiye ediyorum acizane

arkadaşa katılıyorum. Canım bu konuyu iyice bi araştırsınlar. Ne kadar güzel her ay hamile kalıyosun. o sıkıntıyı bi çözsen herşey yolunda gidecek
Canım sen 3 aydır kimyasal gebelik yaşıyorsun. Araştırmaya gitmeni daha önce de tavsiye etmiştim ve israr ediyorum. Bebek olacak mı stresinin yanında düşecek mi stresini yaşıyorsun. Kanında pihtilasma filan olabilir. Tekrar araştırmaya gitmeni tavsiye ediyorum acizane

Back