Gebeliğe Hazırlık Battan 2 gün önce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba iyi bayramlar bugun bata 2 gün var hiç test yapmamıştım. Korunmasız ilişkimde ayın 12 sinde oldu yumurtlama günümdü (programa göre) ilişkinin üstünden 12 gün geçti tek hissettiğim nadiren kasık ağrısı ve süreki uyku hali. Sizce bu değer diklate alıncak bi değermi yoksa düşükmü tesekkürler
Canım tebrik ederim bence pozitif düşün :) çok güzel çok sevindim

bnm bugün BAT,tı. Henüz bir durum yok. Ümitlenmek de istemiyorum. Bakalım neler olacak. G gamzeli_bebis senin belirtilerin nelerdi
Test yapmadınızmı hiç:) bende ara sıra kasık ağrısı ama cok şiddetli bel ağrısı var belim kopuyo resmen. Bu akşam 8 günlük karadenz turuna cıkcaz. Orda bakamayabilirim bidaha diyorumki gidip bugundemi kan versem artmışmı diye?

Test yapmadınızmı hiç:) bende ara sıra kasık ağrısı ama cok şiddetli bel ağrısı var belim kopuyo resmen. Bu akşam 8 günlük karadenz turuna cıkcaz. Orda bakamayabilirim bidaha diyorumki gidip bugundemi kan versem artmışmı diye?
test yapmadım önceki hayal kırıklıklarımdan dolayı. bnm de göğüslerimde ağrı oluyor. bazen de hasta olacakmış gibi hissediyorum. eğer belirtileriniz kuvvetli ise ve gecikme gününüzü fazlaysa test yaptırın derim

Eski konunu okumuştum çook sevindim :) bende dün bata 2 gün kala 23,8 ile öğrendim. 5 gün önce kan vermiştim çıkmamıştı. Benim yaklaşık bir haftayı geçik belirtilerim kesildi yani yumurtlamadan sonra bir hafta şiddetli bel ağrım vardı ve ikide bir uyuyordum kasığıma ara ara giriyodu ama öyle dedikleri gibi bıçak kesiği gibi değildi. Dondurma kokusu çok kötü geliyodu. Sonra birden kesildi şuan sadece hafif adet ağrısı gibi saniyelik gidip geliyor göğüslerimde renk farkı yok ama çok dolgun ve uçları dik başkada belirti yok.

Eski konunu okumuştum çook sevindim :) bende dün bata 2 gün kala 23,8 ile öğrendim. 5 gün önce kan vermiştim çıkmamıştı. Benim yaklaşık bir haftayı geçik belirtilerim kesildi yani yumurtlamadan sonra bir hafta şiddetli bel ağrım vardı ve ikide bir uyuyordum kasığıma ara ara giriyodu ama öyle dedikleri gibi bıçak kesiği gibi değildi. Dondurma kokusu çok kötü geliyodu. Sonra birden kesildi şuan sadece hafif adet ağrısı gibi saniyelik gidip geliyor göğüslerimde renk farkı yok ama çok dolgun ve uçları dik başkada belirti yok.
Bende dün öğrendim sizin gibi:)
45 le. Bugunde baktrsam mı diyorum 8 gün bidaha doktora gidemicem cokta merak ediyorum. Bat günüm yarn ama geçen ay iki gün gecikmişti bu ayda 28 ine kdr geleblr iki ğç gün beklemek zor geliyor :) siz bidaha. Ne zaman kan verceksiniz yarn mı

Bende dün öğrendim sizin gibi:)
45 le. Bugunde baktrsam mı diyorum 8 gün bidaha doktora gidemicem cokta merak ediyorum. Bat günüm yarn ama geçen ay iki gün gecikmişti bu ayda 28 ine kdr geleblr iki ğç gün beklemek zor geliyor :) siz bidaha. Ne zaman kan verceksiniz yarn mı
5 gün önce verdim çıkmadı sanırım benimki daha yeni. Diş ağrısı vesile oldu öğrenmeme. Acilde verdim dün gece iki gün sonra ver bir hafta bekle dedi sonrasında dedi bence bugün verip 8 gün bekleyebilirsin sıkıntı olmaz oralarda da illaki bulursun 4 günde bir baktırırsın benimde öyle olacak il dışına çıkacağız çünkü

5 gün önce verdim çıkmadı sanırım benimki daha yeni. Diş ağrısı vesile oldu öğrenmeme. Acilde verdim dün gece iki gün sonra ver bir hafta bekle dedi sonrasında dedi bence bugün verip 8 gün bekleyebilirsin sıkıntı olmaz oralarda da illaki bulursun 4 günde bir baktırırsın benimde öyle olacak il dışına çıkacağız çünkü
Sizinde ilk bebişmi:) eğer günüm geçerse test çubuguyla karadeniz yaylalarına karşı bi foto çekerim artık :D

Sizinde ilk bebişmi:) eğer günüm geçerse test çubuguyla karadeniz yaylalarına karşı bi foto çekerim artık :KK70:
Evet ilk olacak inşallah :) aslında erken öğrenmek hiç istemiyordum ama nasip beklemesi zor oluyor :) bugün gidip veresim var ama eşim kızıyor bekle diyor onyüzden yarın vericem mecbur :D bence çok güzel bir hatıra olur :) birde şeyi merak ediyorum kimyasalda değer bu kadar yükseliyor mu benim bir kimyasalm var çizgim silik ötesi çıkardı bunda dün kızıldı bugün kopkoyu oldu

Evet ilk olacak inşallah :) aslında erken öğrenmek hiç istemiyordum ama nasip beklemesi zor oluyor :) bugün gidip veresim var ama eşim kızıyor bekle diyor onyüzden yarın vericem mecbur :KK70: bence çok güzel bir hatıra olur :) birde şeyi merak ediyorum kimyasalda değer bu kadar yükseliyor mu benim bir kimyasalm var çizgim silik ötesi çıkardı bunda dün kızıldı bugün kopkoyu oldu
Valla ben pek bilgi sahibi değilm bu konuda ama umarm ikimizinkide kimyasal değildir.

Back