Gebeliğe Hazırlık Battan 2 gün önce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
33
İstanbul
kızlar merhaba iyi bayramlar bugun bata 2 gün var hiç test yapmamıştım. Korunmasız ilişkimde ayın 12 sinde oldu yumurtlama günümdü (programa göre) ilişkinin üstünden 12 gün geçti tek hissettiğim nadiren kasık ağrısı ve süreki uyku hali. Sizce bu değer diklate alıncak bi değermi yoksa düşükmü tesekkürler

Eklentiler

• DF21908F-5574-4328-A969-D656C8BA51CB.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 161
Hiç öyle düşünemiyorum 1 kere kimyasal yaşayınca. Ama vitamin eksikliklerim varsu onları tamamladım belki tutmuştur diyorum bi yandanda ne bilim allah hayrlısını nasip etsin sizin ilk değeriniz kaçtı

Anlıyorum. Bende yeni hamile olduğumu öğrendim. İdrar testi yaptım sonrada doktora gittim keseyi gördük. 1 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gidicez.
Bundan 9 ay önce düşük yaptım ve 9 ay sonra ilk kez tekrar hamile kalabildim.
Bu yüzden bu sefer kan testi yapmadım. Sadece idrar testi yaptım oda adettim 3 hafta geçikince. Erken davranmadım. İdrar testi pozitiif olunca doktora gittik doktorda kan testinin gereksiz olduğunu söyledi.

Ve pozitif düşünün ben öyle yapıyorum. Sonuçta kimyasal da olsa düşüklede sonuçlansa, şu an hamilesiniz ve sadece bunu düşünüp mutlu olun.

Hayırlı olsun hamilesiniz. Negatif düşüncelerden kendinizi sıyırın. Folik asit kullanmayı ihmal etmeyin. Sadece 2 hafta sonra duyacaksınız pıtpıtları inşallah. 1 kimyasal 2 gebelik kaybı toplamda 3 düşük ve 4 üncü sağlıklı gebeliğimi bata 4 gün kala öğrenmiştim. Bir daha ölçtürmedim kanama geçirdim pıhtı bile vardı ama 2 hafta sonra o pıtpıtları gördüğüm an dünyam aydınlandı inanamadım. Şimdi oğlum 1 yaşında. Pozitif düşünün lütfen bebişinizi negatiflikle yormayın şimdiden

Cok tesekkrler bu güzel yorum için. Umarım sizde sağ salim kucagınıza alırsını bebişiniZi:)

Cok cok cok tesekkr ederim :)

Ben 14 ile öğrendim. Değere takılma artış önemli. İnşallah sağlıklıdır

bnm BATa son 1 gün. test yapmadım üzülmeyeyim diye bekliyorum allah nasip ederse inş. size de hayrlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…