- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
İnşallah hamilesidir Canim.ne zamandir dusunuyosunuz tedavi gordunmu sorun varmi sende esinde biraz bahsetsene lendindenKızlar benim ilişkiden bir gün sonra kasıklarımda acayip batmalar oldu bazen yürürken çok fena batıyodu durmak zorunda kalıyodum sonra ilerleyen günlerde de devam etti, sivilcelerim çıktı çok nadir de olsa belime ağrı girip geçiyor.
Adetime 1 gün var umarım hamileyimdir...
Yumurta takibi yapiyomusun canimKızlar benim bat da 4 haziran
Canım biz yeni yeni düşünmeye başladık bu ilk denememiz tedavi görmedim herhangi bir sorun var mı bilmiyorum inşallah yoktur. Doktora gitmedim henüz bikaç denemede olmazsa gitmeyi düşünüyorum ama şimdiden mi gitsem acaba bilemedim..İnşallah hamilesidir Canim.ne zamandir dusunuyosunuz tedavi gordunmu sorun varmi sende esinde biraz bahsetsene lendinden
Ovulasyon testi kullanmadım , adetlerim düzenli, 14. Ve 15. Günü değerlendirdik, yumurtladığımı da hissettim o günlerde, sol kasğımda batmalar oldu ve göğüslerim hassaslaştı, inşallah doğru hissetmişimdir, hayırlısı..Yumurta takibi yapiyomusun canim
Bende yapmadım yapmiycam da iyice suphelenmeden bakalım hayırlısı canım ınsallah hepimiz hamileyizdir yaa
Canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah hamılesındır25 mayıs cok heyecanlıyım gögüslerim şiş ve acıma var başka belırtı yok ıns rabbım yüzümüüz güldürür güzel haberler verırım sizlere
sabah 1 akşam 1 tok demişti banaBen de 20 gündür içiyorum halen de bırakmadım..doktor Nasıl içmeni önermişti ?
Canım ben kullanıyodum. Bu ay kullandım yani. Bana bi arkadaşım önerdi doktorada sordum sorn yok dedi. Ben sabah aç 1 bide yatmadan önce 1 içtim. Normalde 18 ile 22 arası yumurtlardım bunu içtm 14. Gün yumurtladım. Yumurta çatladıktan 1 gün sonra bıraktım normal folikasite geçtim çünkü zaten yumurtlama için gerekli olan bi ilaç ondan braktm yumurtlaynca :) bu ay olmazsa adet olduğm gün başlayıp yumurtlayana kadar devam edeceğim :)Kızlar aranızda inofolic kullanan var mı?
Test yapsana canm ne duruyorsun :) test yapınca geliyo psikolojik olarak :))Bugün de gelen giden yok hastalanmadım 9. Gün bugün ama sanırım psikoljik olarak kendime baskı yapıyorumya ben
Ben adetimin 12.günü içmeye başladım halende devam ediyorum bıraksam mı ki bilemedim şiödiCanım ben kullanıyodum. Bu ay kullandım yani. Bana bi arkadaşım önerdi doktorada sordum sorn yok dedi. Ben sabah aç 1 bide yatmadan önce 1 içtim. Normalde 18 ile 22 arası yumurtlardım bunu içtm 14. Gün yumurtladım. Yumurta çatladıktan 1 gün sonra bıraktım normal folikasite geçtim çünkü zaten yumurtlama için gerekli olan bi ilaç ondan braktm yumurtlaynca :) bu ay olmazsa adet olduğm gün başlayıp yumurtlayana kadar devam edeceğim :)
Test yap da vücudun da rahatlasın psikolojik olarak etkiliyorsun..Test yapsana canm ne duruyorsun :) test yapınca geliyo psikolojik olarak :))
Yumurtladın mı canım? Yumurtladıysan bırak ama bilmiyorsan bırakma benceBen adetimin 12.günü içmeye başladım halende devam ediyorum bıraksam mı ki bilemedim şiödi
Bilmiyorum yahu hiç bir belirtim yoktu kasık Ağrı'sından başka..o günlerde de ovü testi yaptım aynı kouyuluğu yakalamadım.. Oyüzden ne iliskiyi bırakabildim ne inofolic iYumurtladın mı canım? Yumurtladıysan bırak ama bilmiyorsan bırakma bence
bana bırakmamı söylememişti ovuden sonra bence içebilirsin sakınca yoktur sanmamBilmiyorum yahu hiç bir belirtim yoktu kasık Ağrı'sından başka..o günlerde de ovü testi yaptım aynı kouyuluğu yakalamadım.. Oyüzden ne iliskiyi bırakabildim ne inofolic i
İyi ozaman devam ben bırakmak yokbana bırakmamı söylememişti ovuden sonra bence içebilirsin sakınca yoktur sanmam
Amin cnm bnm amiiinHayırlı uğurlu olsun allah sağsalim elinealmatı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?