Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

İnşallah hamilesidir Canim.ne zamandir dusunuyosunuz tedavi gordunmu sorun varmi sende esinde biraz bahsetsene lendinden

İnşallah hamilesidir Canim.ne zamandir dusunuyosunuz tedavi gordunmu sorun varmi sende esinde biraz bahsetsene lendinden
Canım biz yeni yeni düşünmeye başladık bu ilk denememiz tedavi görmedim herhangi bir sorun var mı bilmiyorum inşallah yoktur. Doktora gitmedim henüz bikaç denemede olmazsa gitmeyi düşünüyorum ama şimdiden mi gitsem acaba bilemedim..

Kızlar aranızda inofolic kullanan var mı?
Canım ben kullanıyodum. Bu ay kullandım yani. Bana bi arkadaşım önerdi doktorada sordum sorn yok dedi. Ben sabah aç 1 bide yatmadan önce 1 içtim. Normalde 18 ile 22 arası yumurtlardım bunu içtm 14. Gün yumurtladım. Yumurta çatladıktan 1 gün sonra bıraktım normal folikasite geçtim çünkü zaten yumurtlama için gerekli olan bi ilaç ondan braktm yumurtlaynca :) bu ay olmazsa adet olduğm gün başlayıp yumurtlayana kadar devam edeceğim :)

Ben adetimin 12.günü içmeye başladım halende devam ediyorum bıraksam mı ki bilemedim şiödi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…