- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Ara sıra giriyor. Akinti da var . Ama yumurtamin 19 20 sinde çatladıgına eminim. Bazen sağa giriyor bazen sola. Ama genellikle sola.Oturmuş bir
oturmuş bir ağrı mı arasıra giren bir ağrı mı tek taraflı bir ağrı mı ?
- 1-gelecekelbetgelecek ~04 haziran
2-EdineAhsen ~ 2 haziran. 3- Love_angell ~25 mayıs. 4-ZelihaGencer~ 1 haziran. 5-mmmerwe ~1 haziran. 6-caninfistigi~26 mayıs. 7-birmucizelazim ~6 haziran 8-doruk90~ 27mayıs. 9-sessiz_sedasiz ~ 5 haziran. 10-dsuzun ~15 mayıs. 11-mavikara~3 haziran. 12-Satos74~ 5 haziran. 13-Duam23~25 mayıs. 14-İntizar1 ~ 9 haziran 15-birmucizelazim~6 haziran 16 - titiz gelin ~15 haziran. 17- nslhngnldldl ~
Kocaman Amin Amin aminnnnnnnnnnnn nnnnBu listedeki herkesin allahım bu ay göbüşünü 9 ay sonrada kucağını doldursun insallahhhhh
Kanda mi baktiracaksin bana mutlaka soyle olurmu senden cesaret alir bende baktiririm belki.İnşallah canm benm :)
Ayy çok heyecanlı beklemesi ama ben çok sabredemicem galiba cuma günü falan yapmayı düşünüyorum :))
Kanda mi baktiracaksin ay umarim guzel haberini alırız mutlaka sonucu paylaş olur mu s3nden cesaret alip bende baktiririmİnşallah canm benm :)
Ayy çok heyecanlı beklemesi ama ben çok sabredemicem galiba cuma günü falan yapmayı düşünüyorum :))
Rahim filminden sonra 6gun iliski yok ddi dr tam yumurtlama donemine denk geliyordu.Neden
yapmadınız şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlar
Ne güzel maşşallah diyelim size..döngün kaç ? Ne zamaan öğrendin ve belirtini bizimle paylaşırsan seviniriz?Kizlar bende hamileyiiimmm
Yok idrarda bakçam canım :) olmazsa batı beklicem test çok elimde çıkana kadar yapçam :)Kanda mi baktiracaksin ay umarim guzel haberini alırız mutlaka sonucu paylaş olur mu s3nden cesaret alip bende baktiririm
Yok idrarda bakçam canım :) olmazsa batı beklicem test çok elimde çıkana kadar yapçam :)
Hayirli olsun canim yumurtlama gunu takibiylemi kaldin? Ozel olarak yaptigin bisey varmiydi?Kizlar bende hamileyiiimmm
2aydir kullaniyorum kopkoyu cizgiyi yakaliyorum ama dogru duzgun degerlendiremedigimden hamile kalamiyorum canim iki cizginin ayni koyulukta cikmasi gerekiyor ve cift cizgiyi gordukten sonraki gunleri bos gecirmemk gerekiyorBu ovulasyon testleriyle hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ya? İllha kopkoyu çıkması mı gerekli ki
Yok canm ua ben onu sormadm :) ben o günleri deperlendirdim zaten ben bat bekliyorum 8 gün kaldı.2aydir kullaniyorum kopkoyu cizgiyi yakaliyorum ama dogru duzgun degerlendiremedigimden hamile kalamiyorum canim iki cizginin ayni koyulukta cikmasi gerekiyor ve cift cizgiyi gordukten sonraki gunleri bos gecirmemk gerekiyor
Pardon canim ovulasyon testinde gebelik her iki cizginide ayni koyulukta cikmasi gerekiyormus canim gecen ay sormustum bende bu soruyu yumurtlama donemindeki gibi yani hamile oldugunu ogrenenler oldugunu okumustumYok canm ua ben onu sormadm :) ben o günleri deperlendirdim zaten ben bat bekliyorum 8 gün kaldı.
Bazı arkadaşlar hamilelik testi yerine ovulasyon kullanıyorlar yine yumurtlama günündeki gibi koyu çizgi olursa hamile sayılıyosun ya ondan bahsediyorm
Hayırlı uğurlu olsun allah sağsalim elinealmatı nasip etsin inşallahKizlar bende hamileyiiimmm
Bende öyle biliyorum canm ynede bi soraym dedm :)Pardon canim ovulasyon testinde gebelik her iki cizginide ayni koyulukta cikmasi gerekiyormus canim gecen ay sormustum bende bu soruyu yumurtlama donemindeki gibi yani hamile oldugunu ogrenenler oldugunu okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?