Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

slm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir
bat 16.06

slm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir
bat 16.06
Canım hamilelik bekleyenlerin çoğu bu durumu psikolojik olarak yaşıyolarr

Ayy inşş bu ay bekleyişlerim son bulurr da hamiş olurum sende bana dua et sen artık hamişsin dualaın kabul olur
kesin deil hamis oldumu ogrendimde yazicm cnm ama duayi hep ederim cnm muslumanin musluman kardesine ettigi duaya melekler de amin dermis..insallah kabul olur..

kesin deil hamis oldumu ogrendimde yazicm cnm ama duayi hep ederim cnm muslumanin musluman kardesine ettigi duaya melekler de amin dermis..insallah kabul olur..
Canım ya kan verir vermez mutlaka yaz çünkü hamiş olduğunu öğrenenleri okuyunca çok mutlu oluyorum yüzümde gülücükler filan ayy ne heyecanlandım şimdi inşş hamişsindir ve sağlıkla kucağına alırsınn

amin insallah cnm bende aynen kendim hamis gibi seviniorum hayirlsi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…