- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
yumurtluyo olabilirmisin cnm?slm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir
bat 16.06
yumurtlamam 2 gün önceydiyumurtluyo olabilirmisin cnm?
genelde yumurtlama zamnlarinda gogus kasik karin agrisi yasanabilir yumurtaniz catlamiwta olabilir bence bugunude degerlendirin yumurtlama gunun iki gun oncesi ve iki gun sonrasida es gecilmemelidir ....yumurtlamam 2 gün önceydi
Çok iyi canım büyük ihtimalle hamilesin test de göstermiş zaten. Bu arada benim hafızam çok zayıf hangi konuşma hangi isme ait hatırlamakta güçlük çekiyorum.28 mayis cnm konusmustuk sanirim seninle
Çok iyi canım büyük ihtimalle hamilesin test de göstermiş zaten. Bu arada benim hafızam çok zayıf hangi konuşma hangi isme ait hatırlamakta güçlük çekiyorum.
Canım hamilelik bekleyenlerin çoğu bu durumu psikolojik olarak yaşıyolarrslm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir
bat 16.06
Mazur gör canım beni b12 eksikliği.pazartesi konusmustuk sanirim yine bu sayfada
hatta ruya falan psikolojik falan konusmustuk :) olabilir bazi seyleri bende unutuyorumMazur gör canım beni b12 eksikliği.
hatta ruya falan psikolojik falan konusmustuk :) olabilir bazi seyleri bende unutuyorum[/QUOTEaa ewet canım hatırladım yaşın kaçtı ilk çocuk muu
Hatırladım canım yaşın kaçtı ilk çocukmu umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağınahatta ruya falan psikolojik falan konusmustuk :) olabilir bazi seyleri bende unutuyorum
yasim 21 .ilk bebek evet insallah vardirda alirim cnm..Hatırladım canım yaşın kaçtı ilk çocukmu umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Bende 21 yaşındayım canım ilkbebeğimi bekliyorum. Allahın izniyle. 10 aydır istiyorum bakalım ne zaman gelecek bebişim. Bata 4 gün kaldı heyecandan ölüyorum.yasim 21 .ilk bebek evet insallah vardirda alirim cnm..
ay kiyamam kuzum bende 12 aydir istiyorum hayirlisi insallah yaaaBende 21 yaşındayım canım ilkbebeğimi bekliyorum. Allahın izniyle. 10 aydır istiyorum bakalım ne zaman gelecek bebişim. Bata 4 gün kaldı heyecandan ölüyorum.
Ayy inşş bu ay bekleyişlerim son bulurr da hamiş olurum sende bana dua et sen artık hamişsin dualaın kabul oluray kiyamam kuzum bende 12 aydir istiyorum hayirlisi insallah yaaa
kesin deil hamis oldumu ogrendimde yazicm cnm ama duayi hep ederim cnm muslumanin musluman kardesine ettigi duaya melekler de amin dermis..insallah kabul olur..Ayy inşş bu ay bekleyişlerim son bulurr da hamiş olurum sende bana dua et sen artık hamişsin dualaın kabul olur
Canım ya kan verir vermez mutlaka yaz çünkü hamiş olduğunu öğrenenleri okuyunca çok mutlu oluyorum yüzümde gülücükler filan ayy ne heyecanlandım şimdi inşş hamişsindir ve sağlıkla kucağına alırsınnkesin deil hamis oldumu ogrendimde yazicm cnm ama duayi hep ederim cnm muslumanin musluman kardesine ettigi duaya melekler de amin dermis..insallah kabul olur..
amin insallah cnm bende aynen kendim hamis gibi seviniorum hayirlsi olsun insallahCanım ya kan verir vermez mutlaka yaz çünkü hamiş olduğunu öğrenenleri okuyunca çok mutlu oluyorum yüzümde gülücükler filan ayy ne heyecanlandım şimdi inşş hamişsindir ve sağlıkla kucağına alırsınn
Amin amin isteyen hepimizin inşallahamin insallah cnm bende aynen kendim hamis gibi seviniorum hayirlsi olsun insallah
İnşallah canım benim tez zamanda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..bende kalırsam yazarım sana..Allah bağışlasın cnm.. Hamile olursam mutlaka yazarım seninde güzel haberlerini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?