- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 29
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Üzülme canı veren allah rızkını da verir. Sen şimdi istemezsen istediğin zmana da allah vermezzkızlar ümit etmek çok kötü bişey ya aslnda ben henüz hazır değildim bebek haberine maddi olarak daha çok aslında gecikince başta korktum eyvah dedim ama sonra kendimi öyl bi şartlamışomki 15 gün gecikti silik çizgi de çıkınca bu sabah ilk işim kan vermeye gitmek olcaktı ama dün hastalandım bebek düşünmediğim halde çok üzüldüminş rabbim isteyen herkese verir
Canım test yaptın mı merak içindeyim inş çift çizgiyi görürsünnsokulmedi cnm.ilk defa bole bisi yasadim .biraz daha geciksin oyle yapayim testi diyorum hep negatif gordugum icin ...
Yengeç burcuyum bende kaldı 8 gün. BatOğlak canım sen
Ben hiç yumurtlama ağrısı filan hissetmedim ama yumurtladımm. Hiçbir belirtimde yok göğsümün şişmesinden başka oda her yumurtlamadan sonra şişmeye başlarrcanım yorumun için sağ ol negatif çıkar diye çok korkuyorum hiç cesaretim yok şuan bekliyorum canım ya inşallah hamileyimdir beni umutlandıran yumurtlama sonrası 4 gün sonrası falan kasık ağrılarımdı sanki adet olakmışım gibi yumurtladığım günü de biliyorum doktor kontrolündeydim çünkü
yapmadim cnm yaa hamile oldugumu dusunmuyorum ama midemde cok yanio...bide kesildi dun camur akintim.bugun sabah parlak seffaf akinti gelmis falanCanım test yaptın mı merak içindeyim inş çift çizgiyi görürsünn
Ben henüz tedavi görmedim canım hiç 1 senem yeni doldu yazın gidicem olmazsa halen neden sordunkiCanım sen inofolic kullandın mı
Pko lularda çok işe yaradığını biliyorum arkadaşımda öleydi uzun süre olmadı doktor inofolic şase verdi ve kutu biitiği gbi hamile kaldı kesinlikle araştırmalısın vesile olurum belki diyip sölemek istedimBen henüz tedavi görmedim canım hiç 1 senem yeni doldu yazın gidicem olmazsa halen neden sordunki
Can'ım pkolu birinin 1 yıl beklememesi gerekiyor hiç birşeyi olmayan bekliyor..doktor değiştirsen diyorumBen henüz tedavi görmedim canım hiç 1 senem yeni doldu yazın gidicem olmazsa halen neden sordunki
Ben çok umutluyum ama daha 8 gün var bata. Çok erken olduğunu düşünüyorum. Üç gün kalaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Acaba ovulasyon testi yapsam gebelik sonucunu verir mi.Hamiş haberlerimiz yok mu kızlar...elinde test olan varsa ben yapmasından kanaatim..en azından psikolojikse bedenin negatifi alınca rahatlıyor hamile olmadığın için adetinde sökülüyor zamanında..be de bu kanaatten düşünüyorum..
Ben ovulasyon testiyle yapmıştım 4 gün kala geçen ay ümitlendim snra sonu gene hüsrandı sakın deneme benceBen çok umutluyum ama daha 8 gün var bata. Çok erken olduğunu düşünüyorum. Üç gün kalaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Acaba ovulasyon testi yapsam gebelik sonucunu verir mi.
Can'ım benim günüm 4 gün geçti normal de 28-30 günde bi regl olurum ve her zaman öne atardı 27 si olmam gerekiyordu olmadım sadece akıntım var meme uçlarında değilde dokunduğumda yanları acıyo kasıklarım şiş ama bilmiyorum ya kan mı versem en iyi sonucu almak içinHamiş haberlerimiz yok mu kızlar...elinde test olan varsa ben yapmasından kanaatim..en azından psikolojikse bedenin negatifi alınca rahatlıyor hamile olmadığın için adetinde sökülüyor zamanında..be de bu kanaatten düşünüyorum..
Doğuda görev yapıyorum canım o yüzden gidemedim yaz tatilini bekliyorum bakalım geçen yaz gittiğimde önemli bişey yok kilo problemin de yok beklemelisin demişlerdi adetlerim de geliyor nere pko bende bilmiyorum sadece gecikiyor adetlerim kendimi bildim bileliCan'ım pkolu birinin 1 yıl beklememesi gerekiyor hiç birşeyi olmayan bekliyor..doktor değiştirsen diyorum
Benimde gecikme var adette. küçük sıralanmış dedi en son doktor overlar. Orda hormon testi yaptırma imkanın varsa en azından küçük yerde hemen sonuçlanır ona göre yönlendirme çabuk olurDoğuda görev yapıyorum canım o yüzden gidemedim yaz tatilini bekliyorum bakalım geçen yaz gittiğimde önemli bişey yok kilo problemin de yok beklemelisin demişlerdi adetlerim de geliyor nere pko bende bilmiyorum sadece gecikiyor adetlerim kendimi bildim bileli
Can'ım şöyle söyleyim aynı benim test gibi ve bende de sen gibi ağrı oldu 1 gün sonra adetim söktü ..Kızlar açık yardım...var 5 haziran...sabah test yaptım ikinci çizgi çıkmadı...bi kac saat sonra atmak için gittiğimde böyleydi...Aşağıya yükledim...biliyorum testlerde beş dakikadan sonra bakmayın dıyolar...Adet olcakmıs gibi agrı ve ates basmasından başka bi belirti yok...akıl verin nolur...İhtimal varmıdır yoksa çoktan çöpmü test
Herhangi bir kür kullandın mı..normalde uzama olmuyorsa bir umut var demektşrCan'ım benim günüm 4 gün geçti normal de 28-30 günde bi regl olurum ve her zaman öne atardı 27 si olmam gerekiyordu olmadım sadece akıntım var meme uçlarında değilde dokunduğumda yanları acıyo kasıklarım şiş ama bilmiyorum ya kan mı versem en iyi sonucu almak içineklemek istedim bende psikolojik olur belki ondan gecikti dedim iki gün önce yaptım tek çizgi çıktı ondan emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?