- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Aslında günümdeyim lekelenmem devam ediyor kahve kahve ..Senin bat ne zaman canim ? Tabiki benimki oyle oldu diye herkesinki oyle olacak diye bisey yok canim senin ins.gunun gecer oyle garantilemis olursun ins vardir ama gunun gecmeden teste guvenme yada pazartesi gunu baska marka test al yap bakalim ne cikacak
Eşler görmüyor zatenbimiyorum valla eşimle bakıyoruz 2.çizgiye ikna edemiyorum yok diyo o ısrarla
Amin canım benim 10 gun var adete test yaptım negatif tortular agiz bozukluğu artarak devam ediyor hayırlısı olsun ❤Can'ım inşallah yanılmazsın bende senin gibiyim belirti aramadım beklemedim de belki her an da olabilirim ama his işte sanki olmayan şeyler yaşıyorum günüm hiç şaşmaz beklemiyordum da gebelik olursa da çok ama çok Mutlu olucam herkes gibi ne olur Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin bizlerde içinde...
Aynen geçen ay bende yaptım hep yarım saat geçince böyle çizgi çıktı nasıl inandım hamileyim diye nasıl umutluydum ama kanda 2 yi gördüm yıkıldım kesinlikle guvenme laboquick en uyduruk olan zaten sağlık ocaklarında da onu veriyorlar ucuz diyeGecen ay dort tane gebelik testi yapti arayla bir hafta icinde dort testte boyleydi ve sonuc hastalandim cok uzulmustum ins.sendede oyle olmaz testin markasi laboquik ise guvenme derim
Aynen geçen ay bende yaptım hep yarım saat geçince böyle çizgi çıktı nasıl inandım hamileyim diye nasıl umutluydum ama kanda 2 yi gördüm yıkıldım kesinlikle guvenme laboquick en uyduruk olan zaten sağlık ocaklarında da onu veriyorlar ucuz diye
Bende az önce yaptım daha 10 gun var tabiki tek çizgi kendime nasıl sovdum anlatamamBen adetime bir hafta kala yapmaya basladim canim her yaptigimida topige attim herkes hamilesin dedi hatta son yaptigim test baya belliydi herkes nasil tebrik ediyo bir gorsen ama ben inanamadim hep baska sayfalarada yazdim sonuc bir gun sonra hastalandim tovbe ettim bidaha gunum gecmeden test yapmayacagim dedim
Sende biraz fazla erken davranmışsınn.Bende az önce yaptım daha 10 gun var tabiki tek çizgi kendime nasıl sovdum anlatamam
Aynen canım kendimi uzmeye oldum olası pek yatkinimdirSende biraz fazla erken davranmışsınn.
Benimde on gün var beraber beklicezz mecburrAynen canım kendimi uzmeye oldum olası pek yatkinimdir
Aynen canım inşallah tutunmustur minigimiz ❤Benimde on gün var beraber beklicezz mecburr
İnşallahhh inşallahhh haberdar et ama merak ederimm.Aynen canım inşallah tutunmustur minigimiz ❤
Etmem miiii sende et belirtin var mı senin benim tortular var bir de agzimin içi zehir gibi aşırı tükürük salgısı var adetim bittikten bir hafta kadar sonra başladı geçmek bilmiyor ağzımdaki acilikİnşallahhh inşallahhh haberdar et ama merak ederimm.
Etmem miiii sende et belirtin var mı senin benim tortular var bir de agzimin içi zehir gibi aşırı tükürük salgısı var adetim bittikten bir hafta kadar sonra başladı geçmek bilmiyor ağzımdaki acilik
Benim goguslerimde adet doneminde şişme ağrı olmaz sadece damarlar belirginlesir şu anda yine belirginler bakalım adet belirtileriyle aynı bu hamilelik yaaa çok zor ayırt etmek hayırlısı canım ınsallah vardır hayirlisiylaBenim gögüslerim çok şişti ama yumurtlamadan sonra genelde şişerdi zaten. İlk defa bugün aşırı tuvalete çıkıyorum. Normalde bi sabah bi akşam giden ben.
Benim goguslerimde adet doneminde şişme ağrı olmaz sadece damarlar belirginlesir şu anda yine belirginler bakalım adet belirtileriyle aynı bu hamilelik yaaa çok zor ayırt etmek hayırlısı canım ınsallah vardır hayirlisiyla
16.gün çok net canım inşallah olmuştur ya bi ben denemedim şu testleri üstelik pkoluyumOvulasyonum ve ilişki olan günlerde kalp var
16.gün çok net canım inşallah olmuştur ya bi ben denemedim şu testleri üstelik pkoluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?