- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Evet trajikomikCanim konuyla alakali değil ama profil fotona bayildim bakip bakip guldum az once
Birden olmalar hayra delalettir hadi bakalım zeliş son 4 gün..bende cuma günü idrarda yapıcam testCanıım bende bu gece sol kasıkta ağrı ve gerginlk oldu birden sırtıma ateş bastı sonra bütün vicudm alev gbi olduu adettt miii geliyoo yoksaa melek mi bilmiyorummm yaaa çok heyecanlıyım yumurtlamadan 10. Gün bugün
Bencede hele gecenin bu yarısında..Birden olmalar hayra delalettir hadi bakalım zeliş son 4 gün..bende cuma günü idrarda yapıcam test
Aynen canımAynen iyice şüphelenmeden yapmak istemiyorum sonra hep hayal kırıklığıİnşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim
Canım ben cumartesi çatlatma iğnesi yaptırdım doktorun kontrolü üzerine bugün 5. günüm normalde olmaz ama acayip gaz şikayetim var. Sürekli bir guruldama var midemdeKızlar gaz şikayeti olan var mı aranızda, yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti bu arada
Canim.benim bir iki dakika icinde koyulasmisti kontrol cizgisiyle ayni koyulukta olmali yanda daha koyu olmaliGunaydin kizlar ovulasyon testi yapanlar 2.cizgi birden mi cikiyo yoksa bes dakika icinde mi cikiyo yapanlar yardimci olabilir mi?
Pardon 1 gün geçti demişim bugün olmam lazımdı olmadımKızlar benim de 1 gün geçti adetim normalde çok düzenli gelir test yaptım sabah negatif çıktı. Kan testi mi yapsam ya da beklesem mi bikaç gün daha?
Canm idrarda çıkması içn değerin biraz yüksek olması lazım. Biraz daha bekle gelmezse tekrarla, çıkmazsa kan verPardon 1 gün geçti demişim bugün olmam lazımdı olmadım
Tamam canım çok sağol hiç adet olcakmışım gibi de hissetmiyorum sol kasığımda ağrı var ama adet ağrısı gibi değil batma gibi böyle.. Bikaç gün daha bekleyip kan veriyim en iyisi dediğin gibiCanm idrarda çıkması içn değerin biraz yüksek olması lazım. Biraz daha bekle gelmezse tekrarla, çıkmazsa kan ver
Sabahki 2.idrarla mi yapiyosun pekiCanim.benim bir iki dakika icinde koyulasmisti kontrol cizgisiyle ayni koyulukta olmali yanda daha koyu olmali
İnşallah canım bat ne zaman?Kızlar ağzının içi çok acı ya bazı şeylerin tadı da tuhaf geliyor şimdi baktım idrar rengi koyu ve tortular halen var ınsallaj hamileyimdir inşallah
Canım pko olduğum için hiç tutmaz ama geçen ay 6 sinda geldi adetim ama öncesinde çok lekelenmem oldu sonra adetim çok uzun ve yoğun geldi ilk defa böyle geldi o yüzden kafam karışık adetim bi türlü bitneyince yumurtlama günüm adetim hemen bitince mi geldi diye dusundumİnşallah canım bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?