Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Canıım bende bu gece sol kasıkta ağrı ve gerginlk oldu birden sırtıma ateş bastı sonra bütün vicudm alev gbi olduu adettt miii geliyoo yoksaa melek mi bilmiyorummm yaaa çok heyecanlıyım yumurtlamadan 10. Gün bugün

Birden olmalar hayra delalettir hadi bakalım zeliş son 4 gün..bende cuma günü idrarda yapıcam test

Birden olmalar hayra delalettir hadi bakalım zeliş son 4 gün..bende cuma günü idrarda yapıcam test
Bencede hele gecenin bu yarısında..
Bende cuma sabah yapçam yaaa inşallah btnemm çok meraktayım çok!! Olmasada ümit kesmek yoook üstüne üstüne gidicem artık çok yaklaştığıma inanıyorum!!

Kızlar ağzımdaki kuruluk geçmiyor ben çok su içmem ama bu kuruluk başladığından beri sürekli içtiğim halde geçmiyor bazen içimi bulandiriyor ama öyle kusacak gibi değil karıştırıyor yani dün belim ağrıdı biraz yatmadan da sol bacagim agriyordu baş ağrısı vardı fena halde idrarima bidaha bakmadım tortular için ama kızlar bu agiz kurulugu bana hamilelik hissi veriyor kendimi tutamiyorum umitleniyorum ya

Günaydın kizlar adetime 6 gun var bu sabah pembemsi bir akinti geldi cok tedirgin oldum simdi acaba diyorum sabah sabah hayal mi gördüm emin de olamıyorum adet mi olucam ya

Canm idrarda çıkması içn değerin biraz yüksek olması lazım. Biraz daha bekle gelmezse tekrarla, çıkmazsa kan ver
Tamam canım çok sağol hiç adet olcakmışım gibi de hissetmiyorum sol kasığımda ağrı var ama adet ağrısı gibi değil batma gibi böyle.. Bikaç gün daha bekleyip kan veriyim en iyisi dediğin gibi

İnşallah canım bat ne zaman?
Canım pko olduğum için hiç tutmaz ama geçen ay 6 sinda geldi adetim ama öncesinde çok lekelenmem oldu sonra adetim çok uzun ve yoğun geldi ilk defa böyle geldi o yüzden kafam karışık adetim bi türlü bitneyince yumurtlama günüm adetim hemen bitince mi geldi diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…